Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    26. Ožujak 2016. 21:07

Trudnice drage SRETAN VAM USKRS!!

Provedite sutrašnji dan u krugu obitalji i najdražih.. puse

• Dalmatinska.dusa
    26. Ožujak 2016. 22:06

cure moje,zene…muci li ijednu od vas to,kad se beba rodi od kojeg cjepiva ju zastitit tj.odgadjat ga ako nije potrebno,jer znate valjda i same,il ste cule il citale,da ima masa cjepiva danas koje roditelji ni ne znaju sta brizgaju u njihovo dite,da ne govorim o posljedicama i sl.Meni nije svejedno,jer ovo nije vrime,kao ono kad su nas cijepili.

rinci2003
    26. Ožujak 2016. 22:25

Ja jos ne razmisljam o cjepivu.. Jos mi je rano za to.. Ove godine mi dosta poznanica treba roditi pa cu se posavjetovati s njima,a i vasa misljenja.. 
    Ja osobno ne vidim razlog za paniku oko cjepljenja... Opcenito sam za ono sta bude bit ce.. Naravno ako znam da nesto mogu sprijeciti onda cu dat sve od sebe da tako i bude.. 

Srecica25
    27. Ožujak 2016. 07:29

Dobro jutro i sretan Uskrs drage mojeee 🐣🐰❤

• bebita
    27. Ožujak 2016. 09:26

Sretan Uskrs!! 🐰🐣
    Lijepo se napapajte 😉
    Uzivajte u ovom danu 😘

• Hanić
    27. Ožujak 2016. 10:23

Jutro cure
    Sretan vam Uskrs, uzivajte,odmarajte i fino se napapajte 

Jado
    27. Ožujak 2016. 15:26

Curkice sretan vam Uskrs zelim!! 🐇🐔🐥
    Ipak se nemojte preprepapati da ne bi na kontroli secer i masnoce skocile 😂
    Puse!

tala
    27. Ožujak 2016. 17:31

Sretan Uskrs svima koji slave! 

Sto se cjepiva tice, cijepit cu dijete svim redovnim cjepivima kojima ga po zakonu moram cijepiti. Ne mislim nista odgađati, osim ako dijete nije prehlađeno, a tada ce to, naravno, i pedijatar predloziti. 

Cure, moze li mi netko nesto objasniti, ako zna. Citam za nase jesenske bebe da ce biti rođene u "krivo vrijeme" sto se tice vrtica i skole, pa sto to znaci?
    Gledam na svom primjeru, krenut ce u skolu s 6 godina i 10 mjeseci, sto je ok. Mala mi je krenula sa 7 i dva mjeseca. To nije neka velika razlika. 
    Svekrva mi je odgajateljica, no jos jos nismo rekli za trudnocu, pa nemam koga pitati za vrtic : D Mala mi je krenula s dvije i dva mjeseca u vrtic, ovo dijete bi trebalo s godinu i 10 mjeseci. U cemu bi mogao biti problem? : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI