Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    26. Ožujak 2016. 21:07

Trudnice drage SRETAN VAM USKRS!!

Provedite sutrašnji dan u krugu obitalji i najdražih.. puse

• Dalmatinska.dusa
    26. Ožujak 2016. 22:06

cure moje,zene…muci li ijednu od vas to,kad se beba rodi od kojeg cjepiva ju zastitit tj.odgadjat ga ako nije potrebno,jer znate valjda i same,il ste cule il citale,da ima masa cjepiva danas koje roditelji ni ne znaju sta brizgaju u njihovo dite,da ne govorim o posljedicama i sl.Meni nije svejedno,jer ovo nije vrime,kao ono kad su nas cijepili.

Srecica25
    27. Ožujak 2016. 07:29

Dobro jutro i sretan Uskrs drage mojeee 🐣🐰❤

• bebita
    27. Ožujak 2016. 09:26

Sretan Uskrs!! 🐰🐣
    Lijepo se napapajte 😉
    Uzivajte u ovom danu 😘

• Hanić
    27. Ožujak 2016. 10:23

Jutro cure
    Sretan vam Uskrs, uzivajte,odmarajte i fino se napapajte 

Jado
    27. Ožujak 2016. 15:26

Curkice sretan vam Uskrs zelim!! 🐇🐔🐥
    Ipak se nemojte preprepapati da ne bi na kontroli secer i masnoce skocile 😂
    Puse!

tala
    27. Ožujak 2016. 17:31

Sretan Uskrs svima koji slave! 

Sto se cjepiva tice, cijepit cu dijete svim redovnim cjepivima kojima ga po zakonu moram cijepiti. Ne mislim nista odgađati, osim ako dijete nije prehlađeno, a tada ce to, naravno, i pedijatar predloziti. 

Cure, moze li mi netko nesto objasniti, ako zna. Citam za nase jesenske bebe da ce biti rođene u "krivo vrijeme" sto se tice vrtica i skole, pa sto to znaci?
    Gledam na svom primjeru, krenut ce u skolu s 6 godina i 10 mjeseci, sto je ok. Mala mi je krenula sa 7 i dva mjeseca. To nije neka velika razlika. 
    Svekrva mi je odgajateljica, no jos jos nismo rekli za trudnocu, pa nemam koga pitati za vrtic : D Mala mi je krenula s dvije i dva mjeseca u vrtic, ovo dijete bi trebalo s godinu i 10 mjeseci. U cemu bi mogao biti problem? : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.