Trudnice drage SRETAN VAM USKRS!!
Provedite sutrašnji dan u krugu obitalji i najdražih.. puse
cure moje,zene…muci li ijednu od vas to,kad se beba rodi od kojeg cjepiva ju zastitit tj.odgadjat ga ako nije potrebno,jer znate valjda i same,il ste cule il citale,da ima masa cjepiva danas koje roditelji ni ne znaju sta brizgaju u njihovo dite,da ne govorim o posljedicama i sl.Meni nije svejedno,jer ovo nije vrime,kao ono kad su nas cijepili.
Curkice sretan vam Uskrs zelim!! 🐇🐔🐥
Ipak se nemojte preprepapati da ne bi na kontroli secer i masnoce skocile 😂
Puse!
Sretan Uskrs svima koji slave!
Sto se cjepiva tice, cijepit cu dijete svim redovnim cjepivima kojima ga po zakonu moram cijepiti. Ne mislim nista odgađati, osim ako dijete nije prehlađeno, a tada ce to, naravno, i pedijatar predloziti.
Cure, moze li mi netko nesto objasniti, ako zna. Citam za nase jesenske bebe da ce biti rođene u "krivo vrijeme" sto se tice vrtica i skole, pa sto to znaci?
Gledam na svom primjeru, krenut ce u skolu s 6 godina i 10 mjeseci, sto je ok. Mala mi je krenula sa 7 i dva mjeseca. To nije neka velika razlika.
Svekrva mi je odgajateljica, no jos jos nismo rekli za trudnocu, pa nemam koga pitati za vrtic : D Mala mi je krenula s dvije i dva mjeseca u vrtic, ovo dijete bi trebalo s godinu i 10 mjeseci. U cemu bi mogao biti problem? : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji