Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    papaog
    24. Ožujak 2016. 14:58

Ja se borim s cjelodnevnim mučninama od 5. tjedna. Sad sam skoro u 12. i još uvijek su tu..iako u malo blažem obliku, čini mi se.. ili sam se več navikla na njih :) Trudim se kvalitetno hraniti ali ne uspijevam uvijek...još uvijek mi najviše pašu krušaste stvari bez mirisa...i kiselo, o da, kiselo!

tala
    24. Ožujak 2016. 16:35

ja pijem duphaston i vitamine. ne moram biti nataste. zna mi se dogoditi da popijem, pa nakon 15 minuta- pola sata povratim. ne uzimam duplu dozu. 
    pocela sam paziti kad ih uzimam, da mi tad nije jako mucno, popijem tabletu i sjednem na trosjed, pokusavam naci nesto na tv-u ili laptopu da ne mislim o mucninama i da sto dulje izdrzim.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Srecica25
    24. Ožujak 2016. 19:25

Tala, ja obrnuto. Posto ja povracam jedino ujutro na prazan zeludac onda se ja ustanem i prakticki cekam da se to sve dogodi, pa nakon toga popijem duphaston 😊 al znam da je to kod svakoga drugacije, mene eto potrefilo povracanje samo na prazan zeludac rano ujutro

Jado
    24. Ožujak 2016. 20:05

Cure jel imate i uspone i padove u mucninama kao i sa svim drugim simptomima?
    Ne mislim na cure sa jakim mucninama nego sa laksima. Nekako mi se cini da se svi ti simptomi malo pojave pa nestanu - a i pisale smo nebrojeno puta o boli/nabreknutosti u grudima....aaa bas drugo stanje

• Dony
    24. Ožujak 2016. 20:30

Jazmajic meni nije svako jutro mucnina, i sise su napete ali sad par dana ne bole, a prosli tjedan jedva sam ih takla. Mene danas pocela ledja boljet, iznad trtice.. Jedva se sagnem..  Dal vas bole?

Jado
    24. Ožujak 2016. 20:44

Dony mene ne boli trtica. Jedino sto i dalje osjecam je lagana bol u donjem dijelu trbuha
    A nisam imala jake niti ceste mucnine ali nisam imala teka. No od subote mi se apetit vratio i nije mi toliko muka na neku hranu kao sto je bila prije....eto zadnjih dana cak nista pa me malo brine
    A to za sise isto tako. Nisu toliko nabrekle ali i dalje jesu povecane i puno manje me bole.
    Nisam panicar ali sa kombinacijom slabljenja simptoma me malo frka
    Sutra bi trebala kod ginek po nalaze krvi i urina. Mislim si da ju nekako "prisilim" da napravi uzv iako nemam pregled. Da joj kazem da mi je sve stalo

Jado
    24. Ožujak 2016. 20:46

Sada bi mi jedna mukica dobro dosla samo da znam da je sve u redu 

Srecica25
    24. Ožujak 2016. 20:52

Mene vec dugo boli donji dio ledja. Ali rekao mi doktor da je to sasvim normalno. 

JaZmajac, meni se tako isto nekad ucini da su svi simptomi nestali, ali onda se skuliram i sama sebi kazem da se ne mogu toliko zivcirat. Znam da je tesko se smiriti u tim situacijama al eto...

Jado
    24. Ožujak 2016. 21:18

Hvala srecice i ja tako mislim i nisam se brinula. Cak sam proslu subotu bila sretna jer sam napokon dobro jela
    Ali sad si pomislim da mi je tako zadnja 5 dana. Pa me strah uhvatio. OK je da se povuku simptomi na dan-2-3 vjerujem....ali ovalko dugo? 
    Sjecam se u magli da mi je neki dan lose sjeo dorucak i nisam bas mogla jesti. Nisam obracala paznju a sad si radim reviziju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.