http://zivim.hr/ucim/muci-vas-mucnina-u-trudnoci-pomozite-si-isprobajte-ove-trikove/
Mozda kome pomogne
Jutro cure!
Moje su mucnine krenile sa 7 tjedana i trajale sve do 11og. Pa smo imali kratki pauzu, al evo ima dva dana opet povracam ujutro.
meni nijedan trik protiv mucnina nije pomagao, jer kad bi me ta muka uhvatila to je bio uzas. Jedino bi ponekad sa slanim stapicima uspjevala pomoci sama sebi
Meni isto nista ne pomaze kada me uhvate mucnine, cak mi i obicna voda tada tesko pada na zeludac...sva hrana mi onda smrdi i gadi mi se...moram priznati da mi se vec dosta hrane zgadilo, ono sto povratim, nema sanse da vise jedem...cak mi i sam miris te hrane smeta...
Jutro!
Mučnine nemam ali možda bi bilo bolje da su prisutne jer kilogrami već stižu i ako nastavim ovako premašiti ću 40kg koje sam dobila u prvoj trudnoći.
Samo još da otkrijem kako da usporim.
Vjerujem ti Bebita, meni je voda jos najgore padala. A neku hranu ni nacrtanu nisam mogla smistit
Meni zna biti muka ako sam praznog zeluca ili ako pretjeram sa kolicinom hrane, nista posebno, povracala sam svega 3 puta i mislim da mogu biti zahvalna na tome.
Bas mi je zao cuti da se mucite s mucninama i hranom... Nadam se da ce uskoro sve to prestati i da cete moci uzivati u trudnoci....
toliko dugo imam te mucnine, da sam zaboravila kako izgleda zivot bez njih. i kad u torbici ne nosis vrecicu kad ides do ginekologa : D
najgore mi je popiti tablete ako mi je mucno. ne znam koliko toga uopce ostane i djeluje li ista.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
15 tt i nisam imala mučnine Povraćala jednom navečer kad smo se duže vozili,a friško večerali,tad je samo izletilo iz mene
pozdrav cure
evo da vam svima zaželim slastan i sretan Uskers!
ja i malena sutra idemo za Zagreb pa se sigurno neću javljati par dana
Hugs and kisses!
Danas nam je 10 tjedana!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji