Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    25. Studeni 2016. 08:35

Dobro jutrooooo! 🌫
    Kako smo spavale? Neznalice jos u komadu?
    Koala budi se svaka 2.5-3h papati, nekad max 4h i papa od 10 do max 20 min. Cesce 10tak min. Zato i mislim da se budi tako cesto-ispod 3h jer se ne najede i zaspi dalje.
    Luckyme nazalost protiv strija nema lijeka 😔 da ih umanjis - hidratacija i iznuta i izvana i vitamini, zdrava prehrana. I takodjer se manje vide kad pocrnis - tako da ti ne gine toples od ove god na moru. No ako si sad dobila strije i friske su - ne brini smanjiti ce se.
    Uf Tatjana dakle sve se vrti oko tog famoznog 3.mjeseca kako mi se cini. Treba to docekati. A to mi je dvosjekli mac - znaci da rastuuu. To tako sve brzo prolazi sto ne? Necu se ni okrenuti a vec ce mi govoriti da ju ostavim iza ugla jer ju sram da ju mama voza 😉
    Sunny gdje si nam ti?

• Sofi3
    25. Studeni 2016. 08:57

Luckyme nadam se da se napapao i da opet spava, mislim si da ce to ispasti kao blagoslov sto tako spavaju ali treba i nama mamama da se malo priviknemo i smirimo. Za par mjeseci sigurno necemo skakati ba svaku sitnicu.
    Koala meni ti se nekad halapljivo naklopa u 15 min ali nekad ga zaruzi i po 45 min navlaci sisu, cak i vise

Jado
    25. Studeni 2016. 09:41

Curke crni petak je - izmedju ostaloga ima 20% i besplatna dostava na hm online

• luckyme
    25. Studeni 2016. 09:53

Sofi3,probudio se sav mokar,pelena pampers promocila,isla ga premotati i papati,i dignem ga da podrigne i opet ista stvar,moookar i onda ajde opet,presvlacenje...ne kuzim,da li je medubroj ili? 
    Koala,nocas je bila iznimka da je tako dugo bio budan,nadam se da nece uci u praksu...inace zaspe oko pola 9,9...budenje oko 1, pa oko 4.30-5... A sad je poceo jako kratko sisati,po 5 min,nekad bas 10...pa ne znsm koliko pojede,a relativno dugo spava...
    JaZmajac,da,sad sam ih dobila,inace su uvijek bile male i cvrste,ali sad su vece i sa strijama...a sta je tu je...

• Maya20
    25. Studeni 2016. 10:03

Jutroooo!! Cure moje, moja je zadnja 2 dana tako dobra da je to za zabrinuti se. Mozda se stvarno preokrene sve sa trecim mjesecem.. Em spava cijelu noc, em pocela po danu 3,4 runde po 45min- sat vremena. S tim da kad je budna- igra se u lezaljci ili na play gym-u po sat vremena.. sve skupa vise ne place pol sata dnevno... i jos joj ide zubic, ali nema nervoze, samo slini i gricka sve :-) nadam se da ce tako i ostati :-) 
    nisam dugo bila ponosnija i sretnija- jucer smo je ostavili kod svekrve na vise od 3 sata i dođemo po nju.. a svekrva do sad uvijek imala komentara- "naucili ste je na ruke", "razmazena je", "sve mora biti po njenom" (kao da imam dijete od 3 god a ne 3 mj) i pitam ja bojazljivo kakva je bila, a svekrva ko iz topa: fenomenalna!! 😃😃😃 sama se igrala, pojela, odspavala sat vremena, kakala i opet se igrala. Docekala nas smjeseci se ♡♡ nadam se da nije faza i da je to sada to :-)

Ciscenje u stanu je pri kraju, ja sam ko da me netko stukao- ali bar mi ne treba teretana 😂😂 Danas i sutra prebacujemo stvari i u ned smo u novom domu- ne mogu docekati!! 

Netko je spomenuo vitamine- rekla mi frendica nutricionista da su Centravit među najboljima! Ja sam imala jednu turu, ali su mi iskreno preskupe za 20kom.. pa sam si sad uzela od Twinlab-a, bas za doljije, ima ih 60kom i kostaju oko 140kn..

Cure koje su nam se vratile- sretno sa bebama, zao mi je uvijek kad procitam da se netko tako mucio na porodu- ali, bit ce sve ok!! :-) glavno da je to iza vas/nas :-)

Ps- moja papa svaka cca 3h, a spava po noci 8 sati u komadu!

I ne buditi bebu za hranjenje, neka spava! :-)

Pozdrav svima, ne znam dal cu se uspjeti javiti preko vikenda, ali saljemo puse i cujemo se kad se smjestimo :-) :-) :-)

25. Studeni 2016. 10:34

Mislim da moj mali nikad nece dobro spavat po noci. Ali zapravo me nema sto ni cuditi kada se i dan danas i muz i ja budimo preko noci svaki bar 2 puta. Eto pomirila sam se s tim da cu biti zombi iducih par godina i sad mi je puno lakse. 
    Meni pampersice dvojka su isto znale propustiti ali sam skuzila da ih nisam dobro namjestila i stegnula. Morate na bokovima paziti da preklopite one deblje dijelove jer inace tu propuste. Sad su mi super. 
    e inace taj hm online mi je super, narucila robice 68 broj zadnji put kad je bio popust neki i stiglo mi za 3 dana.

koala988
    25. Studeni 2016. 11:30

Evo mi s pregleda! Cura je duga 57cm i teska 5300g 😉
    Nije ju cijepila jer smo ja i mm prehladeni, a i njoj jei bio prije par dana zacepljen nosic pa nak je odgodeno do Nove godine (jer ide na godisnji). Nema veze, bit ce tad veca. Cak mi je i drago.

tatjana_zg
    25. Studeni 2016. 11:44

Mi odspavali od 21 do 6, pa papali i odmah zaspali i spavali do 9 i papali pa se jos malo odmorili do pol 11. bio je budan pol sata i evo ga opet spava u kolicima. izgleda da ovo vrijeme utjece i na njega.

tatjana_zg
    25. Studeni 2016. 11:46

Jazmajac ja se nadam da sa 3.mj spavanje postaje rutina. mada on meni od pocetka lijepo spava po noci. 
    Al eto....pred nama je pa cemo vidjeti 😊😉

Diddy
    25. Studeni 2016. 12:14

Pozdrav,

Mi smo po noći budni svakih sat vremena, muči ih probava, i tako već danima. Umorna sam, ovo je prestrašno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.