Silvia razmisli si o grudnjaku za dojenje.
Nema zica ni nicega da te zulja.
Ja sam ga u prvoj trudnoci pocela nositi cim su me moji poceli zuljati i biti premali.
Kupila sam u Mulleru i odlicni su mi.
A mislim da cu uskoro opet preci na njih
E bas i ja razmisljam o novim grudnjacima... sestra kad mi je bila trudna je narucila one sa tv shopa Air bra...ili kako se vec zovu... 3 kom za nekih 200 tinjak kuna..i bila je prezadovoljna pa mislim da cu si ih i ja narucit...
Da, i ja jedva cekam da produ tih prvih 12 tjedna jer su najkriticniji kao... pa da konacno se opustim... mada mislim da sam cim u nedjelju odradim zadnji dan na poslu da cu se vec osjecat puuunoo bolje...jer stvarno vise nemam zivaca ni volje...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica :) vidit ćeš koliko ce ti biti lakše
Samo onaj osjećaj da ne moraš nigdje ići...a ako i moraš možeš si uzeti vremena koliko god ti treba da se izmigoljis iz kuće..prvo se dobro naspavaj hihihihi
Estetski i nisu bas nesto. Onako bapski ali su zato meni bili super udobni.
I obavezno uzeti koji broj veci jer ce grudi jos narasti
Sanjarica :) hvala
Ashley ako ti je tlak niži onda nema razloga da ne popijes 1 kavu ujutro..ja sam nadobudno izbacila pa se srušila u nesvjest i ginekologica preporucila kavu ujutro
Ashley znači hematom imaš...ajde drzim fige da izleti bez ikakvih komlikacija..ma oće sigurno :D
Nemojte se zamarat jer nemate apetita..ja sam inače gurman i obzavam jest...a sad sam za dva i po mjeseca ttrudnoce smrsavila 3 kg...nikakav apetit.
e da...evo jedan recept za mučninu hahhaha...moj....Mene je ubijala nekoliko dana...i preksinoc se ja i muž malo onako...zaigrali u krevetu..i bome..od kad je pao sex..nestala mučnina hahahah
Ne znam dal je to razlog...al isplati se probat ;)
A sve vi koje vec znate spol svojih beba.....šta reci...ljubomorna sam na vas ko će to tek dočekat aaa :D
Silvia, Tlak mi je idealan, tako kaže sestra. Inaće mi je tlak uvijek bio nizak. Nemam pojima, ne zamaram se time. Vjerujem da mi kava ne može škoditi, tj. uvjerena sam da bi mi više škodilo da ne pijem kavu i sekiram se radi toga.
kneginja, A valjda je to hematom. Nemam pojima. Nije to Gin nazvao hematomom ili ja to tako nisam registrirala. Rekao je da imam krvi i da spadam u 1/3 koja će krvariti za vrijeme tudnoće i to sam zapamtila, te da se ne sekiram kada se to dogodi. hehe, ovo za sex-kako god bilo vjerujem da uvijek dobro dođe
Mamite, mene nema jedan dan i već promijenite par tema... :) vidim bit će puuuuno bebica u 9 i 10 mj :D ja vam se moram pohvaliti da se po brisu grla vidi da streptokok grupe A nema, tj. Da nije izoliran...rekao je doktor da antibiotike pijem do subote, pricekam idući tjedan pa onda sve one pretrage sto trebam do idućeg pregleda kod gin. :D jel vam gin preporučio onu pretragu za down sindrom? Meni je rekla da razmislim do idućeg pregleda...
Sortiraj odgovore
Najstariji