Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    26. Veljača 2015. 10:33

Sanjarica :) hvala 
    Ashley ako ti je tlak niži onda nema razloga da ne popijes 1 kavu ujutro..ja sam nadobudno izbacila pa se srušila u nesvjest i ginekologica preporucila kavu ujutro

kneginja
    26. Veljača 2015. 11:19

Ashley znači hematom imaš...ajde drzim fige da izleti bez ikakvih komlikacija..ma oće sigurno :D

Nemojte se zamarat jer nemate apetita..ja sam inače gurman i obzavam jest...a sad sam za dva i po mjeseca ttrudnoce smrsavila 3 kg...nikakav apetit.

e da...evo jedan recept za mučninu hahhaha...moj....Mene je ubijala nekoliko dana...i preksinoc se ja i muž malo onako...zaigrali u krevetu..i bome..od kad je pao sex..nestala mučnina hahahah
    Ne znam dal je to razlog...al isplati se probat ;)

A sve vi koje vec znate spol svojih beba.....šta reci...ljubomorna sam na vas  ko će to tek dočekat aaa :D

Ashley
    26. Veljača 2015. 11:42

Silvia,    Tlak mi je idealan, tako kaže sestra. Inaće mi je tlak uvijek bio nizak. Nemam pojima, ne zamaram se time. Vjerujem da mi kava ne može škoditi, tj. uvjerena sam da bi mi više škodilo da ne pijem kavu i sekiram se radi toga.
    kneginja,  A valjda je to hematom. Nemam pojima. Nije to Gin nazvao hematomom ili ja to tako nisam registrirala. Rekao je da imam krvi i da spadam u 1/3 koja će krvariti za vrijeme tudnoće i to sam zapamtila, te da se ne sekiram kada se to dogodi. hehe, ovo za sex-kako god bilo vjerujem da uvijek dobro dođe

habibi
    26. Veljača 2015. 12:38

Mamite, mene nema jedan dan i već promijenite par tema... :) vidim bit će puuuuno bebica u 9 i 10 mj :D ja vam se moram pohvaliti da se po brisu grla vidi da streptokok grupe A nema, tj. Da nije izoliran...rekao je doktor da antibiotike pijem do subote, pricekam idući tjedan pa onda sve one pretrage sto trebam do idućeg pregleda kod gin. :D jel vam gin preporučio onu pretragu za down sindrom? Meni je rekla da razmislim do idućeg pregleda...

kosee
    26. Veljača 2015. 12:42

cure, jesu li vam ginekolozi preporučili kombinirani probir i što ste odlučile tj što ste napravile (ako ste prošle 12-ti tjedan)?

Ashley
    26. Veljača 2015. 12:57

Meni je Gin odmah preporučio da razmislim o kombiniranom probiru. Pogledala sam u njega ko krava u šarena vrata. Nisam imala pojma što je to i kako i zašto se radi. Znala sam samo da obzirom da spadam u "seniorke" da postoji puno veća šansa za genetskim komplikacijama, Down sindrom i sl. 
    Lijepo mi je objasnio što je, kako se radi, i kada se radi. 
    Da, definitivno ću obaviti sve pretrage koje mi preporuči u vrijeme kada mi preporuči. On je moj Gin  i zna što treba. 

Svakoj mami, bi preporučila da pročita o tome stručno napisane članke, kao što sam i sama prije dva dana o tome čitala.

nenana
    26. Veljača 2015. 12:57

Meni nisu pitali za kombinirani probir nego samo za triple test u 15. tjednu i da ici cu to napravit..

kosee
    26. Veljača 2015. 13:01

Ja sam pročitala hrpu članaka i sve se više pitam koliko ima smisla raditi sve te pretrage. Naravno, ako su rezultati dobri - super. No ako nisu, što onda? Čini mi se da treba biti spreman na obje opcije.
    U konačnici je amniocetoza jedina siguran pokazatelj (ima još nekih privatnih testova koji su jako skupi), a čak i ako ona pokaže loš rezultat, prilično sam sigurna da ja ne bih radila pobačaj u 20-om tjednu trudnoće.
    Tako da razmišljam o tome da odbacim sve te pretrage i ne živciram se oko toga. Bit će kako bude.

Lela29
    26. Veljača 2015. 13:08

Kosse slažem se, mislim da cu i ja preskočit pretrage takvog tipa.

Ryanne
    26. Veljača 2015. 13:30

I ja sam odlučila preskočiti sve te testove..

Nijedan nije 100% siguran..

Ali jednostavno ne želim o tome razmišljati. Razmišljam pozitivno i da je moja beba sasvim normalna i zdrava. Ali bez obzira na sve, to je moja beba i volim je već sad.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI