Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lanči3
    26. Veljača 2015. 19:07

Evo ženske moje, vratila se ja od ginića, nema vanmaternične😄, plod i žumanjčana unutar gestacijske😄 i plod velik 5,3 mm. Vidjela sam i srčanu akciju ali ga nismo uspjeli čuti. 😳 Sve ok, jedino me malo nervira što je rekao da je trudnoća 10 dana manja nego valjda koliko bi trebalo biti od zadnje menstruacije. To valjda znači da mi je bila kasnija ovulacija... Sad tek za mjesec dana kontrola, do tada opet iščekivanje😳😡😤

Lela29
    26. Veljača 2015. 19:21

Super Lanči, čestitam! 
    Ja sam isto imala kasniju ovulaciju... joooj ja cu umrit do sride!

kneginja
    26. Veljača 2015. 21:24

super lanči :) čestitam...e sad se nerviraj dalje skupa sa nama ostalima :D

ja sam baš baš baš išla na bebu tako da znam dolsovce u uru kad mi je bla ovulacija...toliko točno da i dr idem na zivce hahah svaki put je ispravim da sam 3 dana manje trudna jer je ov bila 17 dan a ne školski 14-ti

bože kako je lipo ne budit se ujutro..ne mjerit temperaturu..ne gledat na ogledalca....ma ono....divota...sve se isplatilo :D

Sanjarica
    27. Veljača 2015. 00:39

Cestitke Lanci...  sad samo pozitivno naprijed... 

Mi smo takoder imena vec izabrali... ako bude cura Zoi, a ako bude decko Leal.. ali tko zna,mozda se jos predomislim... 
    Laku noc cure..  ja nikako zaspat,mucnine rade svoje... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ashley
    27. Veljača 2015. 08:03

Čestitke Lanči, ne sekiraj se.  Samo pozitiva i sve će biti u redu. 

Cure super su vam imena.

Kako ste  jutros? Ja sam ovu noć u komadu spavala, nisam se budila niti jednom. Koje je to olakšanje. 
    A uz to sinoć, kasno navečer, prije spavanja,  nakon 7 dana zatvora sam odahnula.

Jutros je svanulo sunčano i baš se tako i osjećam 

Anci2225
    27. Veljača 2015. 08:12

Lanči cestitam

Sin je izabrao imena.
    Ako bude seka zvat ce se Tiana a ako bude braco onda princ Navin
    (naravno po likovima iz crtica - princeza i zabac)
    Za seku smo rekli da moze ali za bracu cemo se jos dogovoriti

• iva74
    27. Veljača 2015. 08:27

jutro žene!
    meni testovi nisu preporuceni jer kazu da ne spadam u rizičnu skupinu, ali zato su mi preporučena 3 anomaly scan-a oko 20 tjedna zbog opisa mog posla i rizika zbog istog. Mislim da cu na jedan otici ali da ce to biti to. Kod mene je problem bila izloženist radioaktivnosti na početku rane trudnoće i rad s otrovnim kiselinama...
    U prvoj trudnoci mi opet nije niko nikakve testove spominjo, trudnoca savrsena pa mislim da cu ja sve isto kao i u prvoj , laganini, opušteno i uživat
    Vidila sam da ste pričali i o poslu, ja još radim i mislim da ću izgurat gotovo do kraja, jer  s obzirom da sam rekla za trudnoću dobila sam malo lakši posao tj nisam toliko izložena već više uredski dio.
    a ime :)
    mi smo za kćer imali 4 imena, jedno je iskorišteno i ona se zove Ana, a sad su ostala ta tri pa ćemo vjerojatno birat između njih (Marija, Helena i Tena) a za musko smo nasli ime kada smo raspravljali o nečem desetom tako da ako bude dečko biti će Mislav. Razmisljali smo prepustit kćeri odabir ali kad smo čuli da bi se onda curica trebala zvati Pepa ili Maša, a dečko Georg(pepin brat) ili Pocoyo, bome smo odustali :)
    a jesam ga ja sad razdužila :)

Ljubav2
    27. Veljača 2015. 10:11

Jutro cure evo mene s pregleda

Srce mi je ko kuća i konačno na mjestu  sve je u naaaajboljem redu.. imamo sve redom od glave do stopala, a srce junačko kuca na veliko 
    eto, i sunce zasjalo u Rijeci tako da danas špancir obavezan :) Šaljem puse svima i volim vas

Ljubav2
    27. Veljača 2015. 10:29

Što se probira tiče... rekla mi je da je 90% ultrazvuk i 6% taj test da se bude sigurno.. znači sve skupa 96% sigurnosti.. tako da mislim da ja ipak neću na to :)
    I to moram ić privatno i ne znam ni koliko košta to sve tako da ono.. a i ako je ultrazvuk i svi nalazi ok onda mislim da baš brige ni ne treba bit :)

kneginja
    27. Veljača 2015. 10:29

LJUbav eto ga :D sad uzivaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI