Ja se sama sebi čudim koliko mi se stajalište o tome promijenilo otkako sam trudna. Prije bih zagovarala otkrivanje svih mogućih problema i prekidanje trudnoće. Sad jednostavno ne mogu ni pomisliti na to. Beba ostaje, kakva god bila, a ja znam da će biti savršena, već sad je savršena
Ja se sama sebi čudim koliko mi se stajalište o tome promijenilo otkako sam trudna. Prije bih zagovarala otkrivanje svih mogućih problema i prekidanje trudnoće. Sad jednostavno ne mogu ni pomisliti na to. Beba ostaje, kakva god bila, a ja znam da će biti savršena, već sad je savršena
Nisan u ovoj temi ali moram ovo komentirat znaci volin ovakvo razmisljanje. Nedavno sam cula za mjerenje nosne kosti i nuhalnog nabora ja za to uopce nisan znala i naravno moja gin.meni to niti nije gleda ni mjerila jer nisan u tom tjednu niti bila na pregledu kad se to gleda. I postala san cila zivcana i bilo me strah dok nisan sama sebi rekla "pa cekaj i da mi je rekla da nije dobro bili pobacila?" Naravno da nebi. Moja beba je meni sve i od pocetka se molim Sv.Riti tj bebu sam predala njoj u ruke i bit ce kako bude. A moja beba je meni sve i evo upravo me lupa i migolji se u stomaku i sve ostalo automatski postaje nebitno.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

ja bas spadan u rizičnu grupu..imam 39 i kusur godina...prvo djete....i savjetovano mi je sve i svasta. Jedino sta bi radila je kakav test koji moze pokazat da sa bebomnesto nije ok i da se to moze nekako preduhitrit i rješit. Pošto takvi testovi ne postoje...moje stajaliste je i dalje da je moje djete-moje djete,sa svim manama i vrlinama,savršeno i nesavršeno...i nikakvi nasilni prekidi trudnoće za mene ne dolaze u obzir. A to svak sebi treba osvjestit na svoj način..naravno. Meni bi bilo puno teže živjet sa spoznajom da sam ubila vlastito djete,nego sa tim da cu bit mama djeteta s posebnim potrebama. Jer i takvo ima razlog zasto je nastalo i doslo na voaj svijet :D
BTW dokazano je da ni jedan test ne moze dokazat dal vam je djete sa deformacijom ili ne. Sto posto..pa sad....ajd ti budi ziher...ma nema šanse

Vjerujem da se sve dogada s razlogom... nisam u rizicnoj skupini i nije me gin nista pitao vezano za te testove...a i da je sta bi imala od toga? Bebac kakav je takav je i ja ga vec sada volim najvise na svijetu.. jako sam protiv pobacaja i uopce razmisljanja o tome.
Zivot ti pruzi onoliko koliko on zakljuci da mozes podnijet! Zato... bez razmisljanja o losim stvarima,s nasim bebicama ce sve bit u redu,ne zamarajmo se takvim razmisljanjima i uzivajmo u mjesecima koji su pred nama!!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Imam ime još od 5 mjeseca prošle godine kada smo odlučili da bi mogli imati dijete.
Dragi se složio sa mojim odabirom za curicu a kod dečkića su još uvijek otvorene opcije. Teže je s muškim imenima, ima ih manje a onih par što su mi se oduvijek sviđala, već su iskoristile moje frendice, rodice i sl.

Ista stavr kod mene...da rodim 10 curica imala bi svakak dobro ime :D ali za muske je bas teze...dosuse ja sam imala dva favorita al se muzu ne svidjaju...pa je on nasao jedno koje se svidja i meni i njemu :D

kneginja, barem je on našao ime koje vam se oboje sviđa.
Kod nas to nije slučaj, ali ne zamaram se time. Bit će vremena za odabir ako je dečkić.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji