Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    02. Rujan 2015. 21:18

Kneginja jako ti je slatki kutak :). Kod mene je jos uvijek samo krevetic bijeli i madrac u njemu i to je to... Nisam nista ukrasavala, necu ni posteljinu osim plahtice i "ajnprdekla" (onaj jastuk u kojem bebe spavaju) stavit za novorodjenu bebicu. Strah me popluna i jastuka za pocetak, sve sam kupila i oprala i posteljinu isto ali nek ceka da bebica malo naraste. Poslat cu vam sutra slikice kad upalim laptop :)

Cvarak
    02. Rujan 2015. 21:58

Nenana cestitamm!!!!!!! 

Ajme pocelo je pocelo..... Jojjj....sad ce svaki tjedan jedna javljat ;)))

Sova5
    02. Rujan 2015. 21:59

kris555, ovo u Vinogradskoj se plaća 300kn,  a ovo u Samoboru je besplatno. 

kneginja, naljepnica je PRESLATKA 

nenana, ČESTITAAAAAAM!!! Svakako javi dojmove kad budeš mogla. Ja ću isto u Vinogradsku, pa me baš zanima kako ti je bilo 

kneginja
    02. Rujan 2015. 22:16

nenana čestitke tebi a veeelikom momku pusa...super si ti to...blaaaaaaaaaaaaago ti seeeeeeeeeeeeeeeee :D vec si gotova :D

ryanne naljepnica je ok...ja sam je (prije nego sam je dobro stisnula krpom na zid,što ne moraš) micala dva puta..i ok je...za onu siću dolarića...savršena ;) mislim da ce se dat dignut (za dvi tri godine heheheh) bez problema :)

Ryanne
    02. Rujan 2015. 22:35

Nenana, cestitam!!!!  Najbitnije je da je sve dobro proslo i da se sada mazis sa svojim bebachem.  Nadam se da sam ja slijedeca. 

Kneginja, mislim da cu i ja riskirati i uzeti takvu naljepnicu. Kod nas su stvarno preskupe.

kneginja
    02. Rujan 2015. 22:48

Ryanne

Nenana, cestitam!!!!  Najbitnije je da je sve dobro proslo i da se sada mazis sa svojim bebachem.  Nadam se da sam ja slijedeca. Kneginja, mislim da cu i ja riskirati i uzeti takvu naljepnicu. Kod nas su stvarno preskupe.

nije rizik uzmi slobodno...ja sam ju na ovome linku...http://www.ebay.com/itm/261738047775?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

u nas najšugavija dodje 100 kn i vise...ma e bay je zakon ahahhaha

plavojka
    02. Rujan 2015. 22:55

Lovro dobrodosao!!! A majcicu brz oporavak!!

Kneginja super je naljepnica!  mogu li ju lijepiti i na ormar npr? Mislim jel samoljepljiva ili se lijepi ko tapeta?
    Ja sam kupila ormar i ladicar u Ikei, bijeli, pa bi ih malo udsrenila ;)

kneginja
    03. Rujan 2015. 12:23

plavojka

Lovro dobrodosao!!! A majcicu brz oporavak!!

Kneginja super je naljepnica! mogu li ju lijepiti i na ormar npr? Mislim jel samoljepljiva ili se lijepi ko tapeta?
    Ja sam kupila ormar i ladicar u Ikei, bijeli, pa bi ih malo udsrenila ;)

samoljepiva...moze svagdje ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI