Kneginja jako ti je slatki kutak :). Kod mene je jos uvijek samo krevetic bijeli i madrac u njemu i to je to... Nisam nista ukrasavala, necu ni posteljinu osim plahtice i "ajnprdekla" (onaj jastuk u kojem bebe spavaju) stavit za novorodjenu bebicu. Strah me popluna i jastuka za pocetak, sve sam kupila i oprala i posteljinu isto ali nek ceka da bebica malo naraste. Poslat cu vam sutra slikice kad upalim laptop :)

Nenana cestitamm!!!!!!!
Ajme pocelo je pocelo..... Jojjj....sad ce svaki tjedan jedna javljat ;)))

kris555, ovo u Vinogradskoj se plaća 300kn, a ovo u Samoboru je besplatno.
kneginja, naljepnica je PRESLATKA
nenana, ČESTITAAAAAAM!!! Svakako javi dojmove kad budeš mogla. Ja ću isto u Vinogradsku, pa me baš zanima kako ti je bilo
nenana čestitke tebi a veeelikom momku pusa...super si ti to...blaaaaaaaaaaaaago ti seeeeeeeeeeeeeeeee :D vec si gotova :D
ryanne naljepnica je ok...ja sam je (prije nego sam je dobro stisnula krpom na zid,što ne moraš) micala dva puta..i ok je...za onu siću dolarića...savršena ;) mislim da ce se dat dignut (za dvi tri godine heheheh) bez problema :)

Nenana, cestitam!!!! Najbitnije je da je sve dobro proslo i da se sada mazis sa svojim bebachem. Nadam se da sam ja slijedeca.
Kneginja, mislim da cu i ja riskirati i uzeti takvu naljepnicu. Kod nas su stvarno preskupe.
Nenana, cestitam!!!! Najbitnije je da je sve dobro proslo i da se sada mazis sa svojim bebachem.Nadam se da sam ja slijedeca.
Kneginja, mislim da cu i ja riskirati i uzeti takvu naljepnicu. Kod nas su stvarno preskupe.
nije rizik uzmi slobodno...ja sam ju na ovome linku...http://www.ebay.com/itm/261738047775?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
u nas najšugavija dodje 100 kn i vise...ma e bay je zakon ahahhaha

Lovro dobrodosao!!! A majcicu brz oporavak!!
Kneginja super je naljepnica! mogu li ju lijepiti i na ormar npr? Mislim jel samoljepljiva ili se lijepi ko tapeta?
Ja sam kupila ormar i ladicar u Ikei, bijeli, pa bi ih malo udsrenila ;)
Lovro dobrodosao!!! A majcicu brz oporavak!!
Kneginja super je naljepnica! mogu li ju lijepiti i na ormar npr? Mislim jel samoljepljiva ili se lijepi ko tapeta?
Ja sam kupila ormar i ladicar u Ikei, bijeli, pa bi ih malo udsrenila ;)
samoljepiva...moze svagdje ;)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji