Drage moje, duuuugo vam nisam pisala, ali citam vas svaki dan i pratim... Evo i mi smo na kraju, sve smo pripremile,oprano i poslozeno, samo kao i vecini vas krevetic jos nije napravljen, ali pripremit cu sve pa kad mi budemo u bolnici ce mama to namjestit! Moja curka je prije 2 tjedna bila 2,6 kg i sve je bilo u najboljem redu i nadam se da ce tako ostati! Bila je do zadnjeg pregleda okrenuta na zadak, ali se okrenula tako da necemo morati na carski! Htjela sam vas pitati, jel se bojite poroda? Sto Vas najvise plasi?
Didi znala sam ja da si ti dobro ali neka si nam se isto javila! Trbuscic je kao da si u 6-om mjesecu haha bas je simpa 😊
Cure, ja sam zalegla i samo spavam kao da sam na tabletama, jedan dan uspijem nesto odradit i ocistit i onda se 3 dana ne mogu dignut iz kreveta. Zadnji put sam ovakva bila kad je ustanovljen problem sa stitnjacom, znaci koma totalna.
Koje energetske plocice ste pripremile, jel mi smijemo to jest? I jel se to papa između trudova ili? Dosta sam ih pojela u zivotu ali nikad mi nisu dale snagu jela sam ih vise iz psiholoskih razloga haha
Ja ne mogu uopce zamislit kako ce to izgledat kad dođemo u rodiliste, imam osjecaj kao da ce svi nasi planovi past u vodu i da ce tamo doktori i sestre radit s nama sta trebaju a mi necemo ionako bit svjesne icega. Tako ja to zamisljam..
Jel vas jos drze mucnine, moje ne posustaju mamicu im jedva se cekam dobro najest!
Fluffy
Ja nisam cijelu trudnocu imala problema sa mucninama! Jedino sto me sada muci je zgaravica, i to se aktivira svaku vecer u isto vrijeme, i ponekada ostanem bez zraka! Ali nadam se da ce se moja Laura uskoro spustiti pa ce biti lakse! Nama su u bolnici rekli da mozemo u razmacima trudova naravno kad je jos sve na pocetku pojesti nesto energetsko, piti vodu...
U Vinogradskoj koliko znam ne daju jesti ni piti. Ja sam spakirala plocice iz dm-a nekakve od sljiva... za poslije poroda. I bocicu vode i bocicu soka od ribizla.
Ivek, da li si osjetila razliku u pokretima bebe kada je bila na zadak i kada se okrenula? Moj je malac bio na zadak, i ispod rebara često osjetim i imam grbu. Kada su mi rekli da je na zadak skužila sam da mu je to glavica. I još uvijek na istom mjestu osjetim grbu pa bih rekla da mu je tu i dalje glavica što znači da se nije okrenuo. Ali možda griješim. Idem na uzv tek sljedeći tjedan.
ola žene
šta je sa ovim vrimenom..meni su obećali kisu danas
ujutro idem u bolnicu na ona 24 sata i opet cu bit ka u sauni....lazljiva progniza mater joj
ja sam danas napravila krevetic na pola..jso nisam navukla jorgančić jer ne znam oće li tribat....ima za to vrimena...samo cu ga pokrit sa dva lancuna da se ne prasi jos par tjedana i to je to...Inače mi nema ko osim sveki...a ona je cila poplašena pa bolje da ja to sama obavim sve hahahha
ja isto nisam imala mucnine...u biti mozda izmedju 7 i 9 tjedna par dana..ali maaalo....bas me cude te kasne...al nisu rjetkost kako cujem
mene samo uzasnooooo bole prepone...kada se ustajem ,pogotovo sa nižeg ili tvrdjeg...uf..ko da me neko macom opizdi doli...na 3 sekunde zaboli i bole me prva dva tri koraka...pa prodje...najlakse mi kad sam na nogama i gibam se
i kolna me masu bole kad ustajem samo tada...a to je od kila..vec kuzim..i jedva cekam skidat kile kad rodim
spavanje me šiba zadnjih par dana ka da sam naduvana...valjda nadoknadjujem propusteni zadnja dva miseca heheh
Drzite mi fige sztra da bude sve ok....moji losi scenariji u glavi su previsok šećer(nadam se da nece bit bas ovaj put )...visok tlak kad mi budu mirili,a zbog toga ostavljaju u bonici(inače mi je savrsen tj nizak jako al me jebe taj sindrom bjele kute uvik ub bolnici visok dok se ne skuliram)..i prpa me da ce mi rec da je beba prevelika...iako mislim da ne bi trebala bit..ima deset dana je bila oko 2300...
Uzasna sam samo neke crnjake sebi nabijam u mozal popizdit cu laganini ahhahahah
UZivajte cujemo se prikosutra sa novostima ;)
E da, a ta grba sto ju osjetis moze biti guza...nemora nuzno biti glavica... Ali sada su mi drugaciji pokreti, ne lupa me vise onak jako, sada su to vise onako pokreti koji svako malo izvire negdje na trbuhu... Presmjesno... I svaki puta kad dodirnem trbuh, evo i nje, kao da me pozdravlja natrag...
Kneginja javi kak je proso secer! Ja sam svaki dan od 12 do 15 zaklanaaa nemrem gledat nemrem
Disat uzasss!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji