Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    11. Lipanj 2015. 10:30

Pozz cure... ajme kako ja tamanim kruh, zato i jesam sa 20 tjedana bila na +5,5 kg. Ali šta ću, doručak na poslu me muči, mogu do fast fooda, pekare ili dućana, a nemam volje pripremat doma, zapravo i ne mogu, nemam kuhinju

Nemam problema sa grčevima, pijem magnezij od početka trudnoće, ali zato nakon cijelog dana na poslu i još popodnevnih lampanja noge su mi kao dva debla, užas.
    I snovi.... zadnjih tjedan dana imam tako živopisne snove, uvod, zaplet, vrhunac... alarm za na posao!  srećom nisu noćne more, ali totalna novost za mene.
    E i kome je NKD u blizini, ima robice za bebe na sniženju, bodići po 19 kn, piđamice/tutice po 49 kn.
    NmareN želim ti puno sreće!!

Sova5
    11. Lipanj 2015. 12:42

Hej curke. Ja bila 3 dana na predavanjima za porod i pripremama za prirodni porod. Moram priznati da sam oduševljena. Naučila sam svašta, a između ostalog što mislim da će mi najviše pomoći jesu tehnike disanja, što raditi da se bolje otvoriš kad krenu trudovi, kako napisati plan poroda i koja su ti prava u rodilištu. Ako imate ikakve prilike ići na takvo nešto, toplo preporučam.

Ja isto ne jedem bijeli kruh već godinama. Moram priznati da se trudim jako zdravo hraniti (tu i tamo zalutam) ali moja probava je i dalje koma. Da ne pričam o prijateljima hemićima. Jedva sjedim. Užas živi 

Jeste šta čule za porod na Merkuru? Na tom predavanju mi je doula njih predložila. Kažu da se sada jako, jako, jako trude i da žele postati top rodilište. Ima li tko kakvih informacija? Hvala 

Kiara5
    11. Lipanj 2015. 12:54

Drage moja koji magnezij pijete??? 
    Jel trebam bas dozvolu ginekologa il mogu na svoju ruku??? 
    Ja osjecan navecer ko da me bole ruke i noge, nemogu rec da mi trnu... Pa sad... 😒

Ryanne
    11. Lipanj 2015. 13:16

Ja sad pijem Bioelectra Magnezij Direkt u vrećicama. A pila sam i šumeće od Dietpharma. Oboje mi je ok.

Ako piješ još nekakve prenatalne vitamine, pazi da ti u ljekarni ne uvale magnezij sa dodatnim vitaminima (obično je u kombinaciji s b kompleksom) da ti ne bude previše. 
    Vitamin c smije biti.

Lela29
    11. Lipanj 2015. 14:08

Kiara ja sam prvo pila mag u granulama sa dodatkom vitamina c od Natural Wealtha. Od njega mi je probava podivljala, stalno sam visila na wc-u, pa sam prešla na kapsule od Twinlaba. Njih super podnosim, a probava je i dalje uredna. Uz magnezij koji uzimam na svoju ruku, pijem Elevit po preporuci ginića.

Kiara5
    11. Lipanj 2015. 14:17

Puno vAm hvala!!!! ❤️

plavojka
    11. Lipanj 2015. 15:22

Ja pijem Magnezij Citrat od Solgara, u kapsulama je i zadovoljna sam full s njin!

kneginja
    11. Lipanj 2015. 15:49

helou žene :)

evo mene s redovitog pregleda kod svoje dr....koji je bio totalno nepotreban jer sam u utorak i sridu bila u bolnici i na 3D..ali eto...morala je bar podatke upisat.
    samo me je malo ćirnila doli...da vidi jesam li zatvorena radi kupanja...i naravno sve ok..ček mi je rekla da sam jako tvrda i uska i zatvorena :( zvuci mi ko da tuda beba nema sanse da prođe hahahha :D

inače je sve super..kile stoje na istom broju vec od 3 mjeseca trudnoce...tlak super..šećer super...bas sam zadvovljna fala bogu :D prava školska trudnoca...a s obzirom na moje kile i godine...čudesno :D

jos jedan dan i odo na more...iako danas nam je opet grmljavina i kisa drugi dio dana..bas lipo....

uzivajte :D

nenana
    11. Lipanj 2015. 17:44

NMare želim ti svu sreću i akcija!! :))

Moj Ogtt rezultati su 4.6, pa 8.6 pa 2.4, ovo zadnje je čak malo nisko kaj ne? Ali bolje niže nego vise :)

Ja bez kruha prvih par mjeseci nisam mogla..posao, gableci, pekara..ali sad kad ak doma puno bolje papam..sto se tiče Mg šumeće sam pila, ali Donat mi je bolji za probavu..tako da svaki dan popijem jedno 3dcl.

Za težinu bebe u 23tt ne znam jer mi ju je zadnji put mjerila u 21tt kada je imala tj. Imao 444grama..Prošli put mi nije radila detaljni uvz samo je pogledala otkucaje i mene dolje + urin..a  sljedeci tjedan idem opet na kontrolu i rekla je da dođem u trudničku ambulantu-sto znaci opet nema uvz :(( rasplakala sam se jer me nekako taj uvz još vise približi sineku..ipak tješi me sto mi se svaki dan javlja i trbuh skače na veliko!!ali prasac se uvijek smiri kad ga hoću snimiti :))

Curke koje su mi blizu po terminu -rade li vama svaki put uvz ili ne?

Branchi
    11. Lipanj 2015. 18:08

Hej nenana - ja sam sad u 25-om tjednu, idem na ultrazvuk svaka 4 tjedna. 
    ovaj mjesec cu mozda imati i jedan izmedju ta dva termina ako cemo ici na snimanje samo srceka, to jos moramo vidjeti.

ja isto volim uzv-e hehhehe, nek se vidi sve, ali jos su mi drazi pokreti svaki dan :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.