Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    12. Svibanj 2015. 21:23

Cestitam na udaji,curama koje su saznale spol ;)) ja cu tek krajem mj vjerovatno saznat spol,al sam da je sve dr ok!!! Joj neki dan sam malo brisala,spremala,gurala neki ormaric i bome me boli jedna str ledja ko da se misic upalio :(( i bas mi je narsto trbuscic:))

lollipop
    13. Svibanj 2015. 07:47

cvarak suosjećam...mene ukočila taman ispod lopatice...osjećam se invalidno  ja zbilja ne znam kako ja to spavam ali ovo mi je 3.put da sam se tako polomila spavajući...danas je već lakše 

btw jutro cure
    imam pitanje za cure iz zagreba...gdje H&M ima trudnički dio...u kojem shoping centru? a može poslužiti i onaj plus size

kosee
    13. Svibanj 2015. 08:22

HM ima trudnički odjel u Arena Centru, to znam sigurno. Navodno ima i u Centru Cvijetni, ali najbolji izbor bi trebao biti u Areni. 

Ja sam danas sva umorna, jedva sam se ustala iz kreveta i dovukla na posao. Odbrojavam do godišnjeg i odlaska na more 

Ostavljam vam puse, idem raditi 

Anci2225
    13. Svibanj 2015. 08:46

Jutro cure.

Cestitke svima koje ste se udale i koje ste saznale spol

Moram priznati da po meni najveci izbor ali i veci brojevi se nadju bez problema, ima HM u Centar Cvjetni.

Ja bila jucer na redovnom sistematskom sto imamo preko firme i doktorica na uzv me pitala da li smije pogledati bebaca jer ih ne vidja bas cesto i zenska se toliko raznjezila da mi je uljepsala dan.
    I ona je rekla da misli da je curka

Meni je termin 05.10. i ginicka je rekla da mi porodiljni od 45 dana pocinje teci od 21.08.
    Prije toga cu uzeti kompletan godisnji tako da planiram raditi do 20.07. (ako prezivim vrucine do tada)

Da li vas hvata umor kao i na pocetku?
    Ja sam opet ko krepana krava (iako pijem vitamine). Energija na -10 i samo bi spavala.

Ryanne
    13. Svibanj 2015. 08:50

Kosee, i ja sam danas sva umorna. Ustvari takva sam već par dana. Kao da sam opet u prvom tromjesječju. Jednostavno sam iscrpljena. Leđa me bole, mišići me zatežu, dok radim malecka mi boksa po mjehuru... Trebala bih izdržati na poslu još mjesec i pol - dva (ako ništa drugo, zbog financija), a stvarno ne znam kako ću. Jutros me tako zgrabila desna strana kičme da jedva hodam.

Tako bih rado na more, ali znam da neće ići... Ako beba želi krevetić, mama ne može na more.

kosee
    13. Svibanj 2015. 09:21

Ryanne, drži se!  Ja si mantram samo nek prođu ova 3 tjedna pa da odem na odmor. Znam da će mi u srpnju biti teško, ali se nadam da ću ipak nakon godišnjeg koliko-toliko napuniti baterije pa da ću moći još odraditi tih mjesec i nešto sitno dana prije porodiljnog. 

Anci, eto, sve smo izgleda u istom filmu, umorne i čekamo odmor 

Ryanne
    13. Svibanj 2015. 09:38

Ja si baš razmišljam ako sam sada toliko umorna kako ću tek kasnije kad beba dođe i kad će zahtjevati konstantnu brigu. Ili kad prohoda pa ću morati non stop trčati za njom i još k tome raditi.

Tješim se da ipak moje tijelo uzgaja još jedan život pa da je normalno da sam iscrpljena. A svemu drugome ću se jednostavno morati prilagoditi.

Branchi
    13. Svibanj 2015. 10:46

jutro curkeeee :)

meni isto danas neki umor lagani i jako mi je vruce i malo mi je mucno, mislim da je to od sumeceg zeljeza koje sam pocela piti, bljak. mislim da cu to ubuduce navecer pit jer mi ovako na poslu bas smeta mucnina...

jel vi pijete zeljezo u nekom obliku ili samo hranom unosite?

lady6
    13. Svibanj 2015. 10:47

Pozz curke. 

Mi jucer bili na pregledu i sve je ok. Hm trudnicki ina u cc1 na zitnjaku, ja tamo kupila dvoje hlace.

Fluffy2
    13. Svibanj 2015. 12:30

Jel mozda koja od vas uzima Tardyferon? To je bas zeljezo za trudnice, ja sam ga pila prije par godina i stvarno je najnaj. I sad sam zaboravila na njega dok se nisam pozalila prijateljici na umoru i ona me podsjetila na njega! Međutim nema ga kod nas u ljekarnama za uzet, samo BIH ili Njemacka. Raspitajte se malo stvarno je odlican! 

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.