Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    13. Svibanj 2015. 15:03

uf ja ne pijem nikakvo željezo pa neću biti od pomoći...moje zeljezo je u 1.mj bilo 18 a sada je 27...30 je gornja granica..

hvala na info za H&M...idem u subotu i Ikeu po baby opremu pa sam mislila ili na trudničkom ili na onom plus size uzeti neke hlače/tajice/tuniku

Sanjarica
    13. Svibanj 2015. 16:30

Evo cure neznam ako ste vidjele ali od 21.05 je u lidlu sva moguca odjeca za trudnice...tajice, haljine, hlace,majce i najbolje od svega grudnjaci za dojenje... I cijene su skroz niske... Pa eto.. 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    13. Svibanj 2015. 16:37

hvala na dojavi za lidl :D

Cvarak
    13. Svibanj 2015. 17:30

Ja sam dns isto neka nikakva vrtilo mi se u glavi, ja cak mislim da imam previse zeljeza! Ja pijem evelit, i tog mi je stolica skroz tamna i jedva idem na wc :/ kad sam ostala trudna pocela sam ga pit i na poc.trudnoce sam imala cak visak zeljeza u krvi :/ al sam i dalje umorna :))

lollipop
    13. Svibanj 2015. 17:56

i ja dans vidjela katalog za lidl i mogu samo reci juuuhuuuu...bit će +size, trudničko i nešto malo za bebe 

Ashley
    13. Svibanj 2015. 18:49

Vratila se od Ginekologa...sve u redu
    Pitala ga za spol;kaže: "Još je  uvijek malac"! Znači uz sva moja potajna nadanja da će biti curica, ipak je dečko (bio i ostao), ali ja se još uvijek nadam...nada umire zadnja  :)  !!! 
    Sve uredno: tlak, težina, posteljica, veličina, testeri za urin....osim lošeg sna i naravno stalnog umora, ne žalim se...moram mirovati, ne dizati teško i slično ali valjda je to svima nama tako
    Naručio me na anomaly scan (za dva tjedna), i naravno senzibiliti test kroz 3 tjedna (iako smo dragi ja O-, treba to ponovno obaviti ). 
    Kaže da se više nećemo često viđati...sljedeći puta, tek na kraju  6 mjeseca  :(...pitala sam ga, da kako on misli da ću ja izdržati toliko bez njega (umro čovjek od smijeha   :)
    uff...trebam kupiti ultrazvuk za doma, pa će mi biti lakše 

Malac  (ok, od sada ga zovem malac, a ne bebica) me ujutro škakljao po trbuhu, to me probudilo, kao da je htio reći: Ajde više, diži se, što toliko spavaš i miruješ-dosadno mi je u ovom položaju!!  :))

Ashley
    13. Svibanj 2015. 18:53

sanjarice, hvala na dojavi za Lidl...odmah stavljam podsjetnik na mobitelnn(21.05. četvrtak, od rane zore kampiram ispred  )...možda se i susretnemo (mi neke koje smo u Zg)

Cvarak
    13. Svibanj 2015. 19:04

Ashley ajde super da je sve ok, ja tek idem za 2 tjedna još ni neznam spol!!!!

ej a di ste vi to vidjele za lidl na netu ili ...jer ja nemogu naći!!!

Cvarak
    13. Svibanj 2015. 19:04

Ashley ajde super da je sve ok, ja tek idem za 2 tjedna još ni neznam spol!!!!

ej a di ste vi to vidjele za lidl na netu ili ...jer ja nemogu naći!!!

Sanjarica
    13. Svibanj 2015. 21:26

Ja sam dobila letak od lidla u sanducicu pa sam vidjela...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.