Ashley super, cestitam! I ja sam jako zeljela curicu a sad sam bas sretna sto je pisulinac jer ipak bolje pristaje mom hiperaktivnom karakteru :)
Kako mozete imat visak zeljeza?? :) Blago vam se! Ja kao da me netko natukao, po cijele dane samo mi se spava. Također me brine hocu li imat energije za malca, muza, kucu, posao itd.. Dragi se sali sa mnom da ce sve on radit a ja samo da budem lijepa hahaha
Fluffy
pa i meni se spava ali željezo je super...a do lani sam bila anemična, željezo 3-3,5...a sad tup 27...
mislim da smo pospane jer nam ipak tijelo radi turbo samo šta mi to ne vidimo...
jutro cure...
rto tako sam se i ja nadala curici jer me bilo strah da se sa dečkićem neću snaći...ali sad kad znam da je Sven u buši mojoj sreći nema kraja...on je naš frajer koji će imati i kuhinjicu za igranje i lutke i autiće...samo pucaljke ne dolaze u obzir
joj ja idući tj moram raditi taj OGTT i baš mi je muka od same pomisli pogotovo s obzirom da od slatkog imam užasnu žgaravicu eto jučer mi došao gušt i popila sam čašu fante...htjela sam krepat nakon toga
jooooj, bilo bi super otići do Lidla, ali primijetila sam da do popodne oni već sve rasprodaju Možda da pokušam otići prije posla
AAshley moguce da je curka, mada sam ja na pocetku htjela decka! Al zadnji put sam bila sa 15 t na pregledu i moja ginicka ima tako losi uzv da sam ja jedva skuzila rukice i nogice,al idem u 20t kod Kosa na anomaly pa ce mi on sigurno reci! Ma tak se osjecam nekak bezobrazno kad si mislim joj da je bar decko a bas zato mislim da cekam curku imam osjecaj da je curica,jer svi oko mene imaju decke pa uopce neznam kak je to imati curicu!!!' Kad sam stalno okruzena malim haharima 😁😁
lollipop, u potpunosti podržavam, nema pucaljki i nasilja, mali će na sport od ranih dana (kao kao i njegov tatica mužić), u mladosti se profesionalno bavio skokovima u vodu .
Cvarak, očigledno je to tako, moje su frendice željele dečkiće, sve dobile curice. U mojoj porodici su željeli curice ( a samo se dečkići rađaju). Pa sada kada smo bili u Zadru, kod njegovih u nedjelju na ručku, njegov nećak koji ima 16 godina je rekao: "Pa bilo bi više vrijeme da se u obitelji rodi curica" ...tamo su sve sami dečići. Zadnja curica je MM-ova sestra i ona ima 39 godina, a odonada je rođeno jedno 30-ak muških, što rođaka, što unuka, nećaka i sl. Nema curica :(.
Dragi je odmah rekao da će biti dečko jer se kod njih samo muški rađaju....ja se još uvijek nadam i dok se 100% ne potvrdi, nadat ću se i dalje da je curica
koseee-kampirat prije otvorenja (od kada lidl uopće ujutro radi?
Lidl radi od 8 da... Al eto imam srecu da mi mama radi u Lidlu jer bi inace i ja vj ostala bez vecinu super stvari sta se tamo mogu nac...
Nego ako biste htijele bas nesto ono jako imat javite mi se pa mozda da vam moja mama pustu sa strane, kupim i posaljem preko tiska? Mada je to sve odjeca i najbolje bi bilo da se to isproba prije kupnje i vidi kako izgleda...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji