Jojj najbolje da na poslu kazemo da taj dan ujutro idemo na pregled hahaga a mi lagano u lidl po robu :))
ashley ma oko mene svi bratici, brat imaju decke pa ni neznam kak je to kad neko ima curicu!!! A neznam mislim kad saznam spol da cu se rasplakat od srece sta god da je!!!!
ja sam u 5 do 8 ispred lidla a i super su to smislili da je akcija od 21. a 20.sjeda naknada za komplikacije
jučer sam gledala stranicu nipcom baby i čini mi se da ću ovo šta mi još fali od robice naručiti od njih...ful su povoljni (npr bodi benkica 19 kn, pamučne hlačice sa stopalima 15kn...)a i made in hrvatska su pa se tješim da nema puno otrova...a i na puno pranja će prije nego dođe na bebilija
Lollipop, zanima me di si vidjela cijene proizvoda i dal se samo preko fejsa može naručit? Išla sam na njihovu stranicu, al webshop je prazan ili nedostupan :) Hvala
dobro jutro, trudnice,
Kako ste danas, ipak je nešto zahladilo i kiša je pala!
Da li ste se već počele izvlačiti na svoju trudnoću, trbuh?
Jučer sam bila na placu, pa sam kupila cvijeće za balkon (po komadu je bilo 5 kn), a rekla sam kumici: "Može 3 kom za 10 kuna? Uljepšat ćete dan trudnici!"...žena mi je prodala 3 komada za 10 kuna.
Slično sam napravila i sa jagodama.
Inače se nikada ne cjenkam i ne smanjujem cijenu, ali išla sam probati :)
ljubav pošalješ im poruku u inbox ali mogu ja tu prekopirati...stvarno su cijene super
ashley ja nisam koristila trudničke beneficije za cjenkanje na placu a i u redu čekam koliko treba...samo u busu sjedim i ne dižem se nikom jer me strah da nebi bus naglo zakočio, ja pala na trbuh i da se nešto ružno desi...i zato sjedim
poštovana, cijene su proizvođačke:
Bodi dugi rukav - 19,00kn
Body kratki rukav -18,00
Body bez rukava-17,00 body
benkica - 19,00kn
gacice(hlačice sa stopalima) - 15,00kn
hlačice frotir 17,00
kombinezon dugi rukav - 39,00kn
kombinezon dugi rukav frotir-42,00
kombinezon bez rukava - 29,00kn
trokut pelene -10,00kn/kom
ručnik za bebe - 50,00kn
pidžamice dvodijelne - 50,00
Vreča za spavanje zimska: 99,00
Ogrtač poslije kupanja 79,00
tajice s-xl 35,00
Vreća ljetna 79,00
Narudžbu šaljemo poštom prioritetno, pt je fiksna 9,00. Stigne Vam kroz dva-tri dana. Kada primite paketić ne plaćate ništa, nego nam prvo potvrdite ovdje, pa Vam naknadno pošaljemo podatke za uplatu. na povjerenje šaljemo:-) Ako Vas zanima pojedini proizvod, samo recite koji i Veličinu, pa ćemo Vam slikati dostupne dezene. lp
Jutro! Jeste vi koristile pravo da jedanput mjesecno imate slobodan dan na poslu za pregled? Glupo mi je trosit godisnji ako vec imam to pravo.
Jos jedno pitanje, da li vas je sto probadalo u trbuhu?Gin mi rekla da se tijelo formira al me zabrinjava svejedno. Moram staviti ticker al stalno pisem s moba pa mi nezgodno, ugl. u 13.om tjednu sam
za slobodan dan ti neću biti od pomoći pošto sam ja na komplikacijama...
a za probadanje...mene je probadalo negdje do 16.tt sada je stalo...
Jutro
Probadanje je uglavnom normalno, ja sam ga imala u raznim fazama i još uvijek se ponekad javi ako napravim neki nagli pokret. Ne treba brinuti, osim ako nije praćeno krvarenjem ili tako nečime.
Što se tiče tog slobodnog dana, zasad ga nisam koristila nego sam odradila te sate koje sam 'izgubila' zbog pregleda. Nastojim sve odraditi u slobodno vrijeme, osim tih nekih specifičnih za koje moram pokupiti nalaze u točno određeno vrijeme. I sama se premišljam da odem do kadrovske pa vidim kako mogu ostvariti to pravo jer je kod nas evidencija radnog vremena dosta stroga.
jutro žene!
kod nas od sinoć lijeva kiša, i temperatura je pala tako da je moje raspoloženje nikakvo,, a i mi svi imamo malo fobiju od prošle godine i petog mjeseca od kiše zbog poplava na našem području.
Ovo što je LADY pitala i mene zanima ,jer evo ja sam morala uzet sad 2 dana godišnjeg zbog doktora. jučer sam radila ogtt i bas mi je to bio gubitak vremena jer naravno da nemam secer, ja sam uvijek bila na donjoj granici, pa tako i sada, imam 4,2 na tašte i 5,0 nakon što sam popila ono čudo od glukoze jedino što sam onda povraćala pola dana jer mi je užasna žgaravica došla, a i općenito moj doseg slatkog su kolaći za blagdane i ponekad čaša soka.
držite fige mi, danas u pola 11 imam pregled pa se nadam da ću konačno saznat spol i da će biti sve u redu!
p.s. što se tiče grudnjaka za dojenje , ja ih nisam imala sa kćeri jer sam u startu znala da neću dojit kao i sada, ali znam da se puno kolegica zeznilo i kupilo ih ranije pa su im kasnije bili mali, jer kad mlijeko nadođe onda i grudi budu još veće i teže. zato pripazite na broj. Pogotovo što ja inaće nosim npr 85 d grudnjak od lisce a u lidlu u nih 85 d nisam mogla pola sise uvalit u njega :)
Sortiraj odgovore
Najstariji