ashley čestitam na udaji...
ma da didi moram u potragu...želim neki lijepi širokog oboda i u svijetloj boji da ne privlači još više sunce...javim ti di sam našla
joj mene ubija žgaravica...mislim da ću morat prestat doručkovat jer je ovo strašno
Ryanne, ja imam identičnu situaciju. Nisko nosim, i isto sam imala ispupčenje ispod pupka do prije dva dana. Čini mi se kao da mi se u zadnja dva dana malo trbuh zaokružio u tom dijelu. Moj malac je isto lupao na početku samo s desne strane, ali sad skužim kad se okrene prema pritisku koji osjetim u donjem dijelu trbuha pa lupa i s lijeve. Kako je nisko skoro stalno mi je pritisak na mjehuru. Doktorica mi ništa posebno nije rekla, samo da je moguće da se digne, a možda i ne, vidjet ćemo s vremenom.Čitala sam malo o niskom nošenju, i u ovom stadiju trudnoće nije opasno, ali poslije može (prijevremeni porođaj), i ne mora biti. Ne smije se dizati ništa teško, moguća je češća bol u leđima (to ja imam), i treba češće odmarati. Ja npr. skužim kad peglam- nakon 20-ak min počinjem osjećati kao istezanje mišića u donjem dijelu trbuha što mi bude nelagodno pa onda malo sjednem, pa onda opet nastavim. I doktorica mi je rekla da je moguće da mi je to zbog niskog nošenja, ali ako mi odgovara odmaranje da samo tako nastavim i da ne brinem.
Jutro curke...
Ashley cestitke na udaji!!
Kako ste trudnice?!
Ja se moram pohvalit da sam odlicno, sva neka puna energije, optimizma... Cak me ni hormoni ne peru tj nemam te neke nagle promjene raspolozenja (eto jos cu se urec )... Joj kad bi ovako se nastavilo do kraja trudnoce..hehe..Meni isto nekako najvise mi je izbocina na trbuhu ispod pupka..tamo mi je najdvrdi...iako u zadnjih par dana mi se sav pomalo zaokruzio... Ponekad imam osjecaj da mi je bebica ful nisko dole, da mi sjedi na mjehuru..al gin nista nije govorio da nisko nosim ili slicno...bas cu ga pitat na sljedecem pregledu...
Puse svima i uzivajte u ovom divnom
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
jutro cure :)
eto mene žive nakon jučerasnjeg gastro pretjerivanja hahahhaha
danas na vagi 2 kila više :D frik show!!!!
e vi sve sta se brinete da vam je ebba nisko (ukoliko dr nije posebno naglasio) ne vozite brigu..ja sam prije par dana bila..i šokirala se da dr trazi bebu skroz dolje...a ja bila uvjerena da se beba digla ful..jer pupak se ispečio...i cili gornji dio stomka je nabreknuo i tvrd je.
Reka mi je da je to normalno je zeludac ima sve manje i manje mjesta..sve se pomiče(svi organi) na gore uglavnom...pa to pridonosi tom velikom okruglom izgledu stomaka...a da ce beba jos neko vrijeme biti dolje..i u biti kako raste tako ce se "dizati" tj zauzimat i gornji dio pupe :D
JA sam bila ziher kad stavi UZ taj put da ce beab bit iznad pupka ..al jok :D
Ashley čestitam na udaju po guštu :D puno sreće!!!!!!!
Ashley čestitam!!!!
Joooj te alergije su katastrofa no meni su rekli da nikako ništa ne pijem. Iako, vjerujem da ako to gin. Odobri da je to u redu.
Ne znam tko ali netko je spomenuo da osjeća kao neko istezanje mišića. Meni se to dešava svakodnevno i to grozno boli i to po 15-20 min takva bol da se ne mogu maknuti. Meni se to događa najčešće dok ležim. Dr kaže da je to normalno i da je to istezanje ligamenata koji drže maternicu no ja be mogu vjerovati da je to normalno. Pa meni se plače kada me to boli.
Ja brojim dane do pregleda i da mi napokon potvrdi što je u tibici :-) mislim da još samo ja ne znam.
Pusa!!!
Hvala svima vama koje ste me utješile da je sasvim normalno da je beba i trbušćić nisko, odnosno ispod pupka. Sad mi je puno lakše.
A možda ću jednostavno nositi nisko jer me već sad donji dio kičme boli, a dosta sam aktivna i krećem se puno.
Sortiraj odgovore
Najstariji