žene drage jeste zive?
ja danas cili dan radim po kuci.i simultano pečem dvi torte...sad sam malo sila i msilim da se vise necu moc ustat hahhaha
ža mi je sta ne znam ovde prikeljit slike..da se pohvalim..napravila sam tako lipe dvi tortinje...sama se sebi divim
sutra sam na slavlju :D znaci onaj moj dan za uzivanje u klopi :D ako se ne javim za dva tri dana znaci da sam explodirala ko frajer u monty paytonu hahahhahah :D
uzivajte u vikendu !!!

Kod mene danas deprica.. mrzim takve dane..mrzim hormone i kad nisam u stanju sama sa sobom upravljat..
Pozdrav drage trudnice nadam se da je vas na dobro okrenilo danas
Fluffy
hellou curke...
jao kneginja pa moš ti nama tu okačit slike da se divimo tortama
ja sam skužila da mi pomaže donat 3 puta na dan + čaj od kamilice...i naravno bez kruha i tostalih stvari...a danas kod mame na ručku klopala punjene lignje i pečeni krumpir...vidim već veliki zatvor...
Ja bome nisam imala ovih dana problem sa zatvorom :)) ej papala si lignje?! Ja ih sad izbjegavam u trudnoci,kao i tunu,skoljke i sve morske plodove! Samo bijelu ribu tucem ;))

Sanjarica, Kiara, kneginja hvala na info. Istina, internet je bolje ne gledat, samo nam daje razloga za sekiranje. Priznajem da sam opcenito izgubila povjerenje u ginekologe. Naime, bila sam kod tri ginekologa u zadnjih 3 tjedna. Prvo mi jedna izmjeri nuhalni nabor 2,8 i to u 16tt jer je zaboravila to uciniti u 12tt. Drugi dan odem kod druge koja kaze da se to uopce ne smije mjeriti u 16tt jer je kasno i ne moze ici u nikakve okvire ali da mjeri ispalo bi 1,9. Prva mi bedrenu kost nije mogla izmjeriti, druga mi ju je upisala kao tjedan dana vecu od ostatka tijela, da bi mi treca upisala 4 dana manju od ostalih mjera. I sto je najjace, nijedna nista ne govori na pregledu, nego tek kasnije kad otvorim knjizicu, vidim sta su pisali. Odgovaraju jedino na pitanja koja ih se direktno pita. I da, svima je beba dobro, lijepo raste i razvija se, ima dovoljno plodne vode, pozitivni otkucaji i aktivna je. To je sve sto kazu a salju me stalno na milijun dr.pretraga. Naravno, to sto kazu su odlicne vijesti, ali ako se i sumnja na nesto, ja zelim znati, a ne da moram kasnije iscitavati iz knjizice. i Jos nijednom nisam dala urin da ga pregledaju na bakterije u ovih 17tt a escherihiu imam godinama jer se je nikad nisam mogla rijesiti a pila gomile antibiotika mjesecima.
Lidija ne znam od kuda si,a ako si iz zga preporucam dr.Kosa privatna klinika ginekos malo je skuplji al stvarno strucan! Ja kod njega idem samo na bitnije preglede one u 13t,20t i icu pred kraj jos!!! On ima super uzv i sve zna super ocitat! Covjek hna svoj posao!!
Bik je oličenje tvrdoglavosti

Hahahahha Pa kad smo kod bika, ja sam bik. A beba će biti škorpion. Gdje god sam čitala, ova kombinacija je za propucat se
Nije da vjerujem u horoskop, ali eto zanimljivo je što piše
Sretan vam majčin dan
Hahah moj muz je bik,a htio je da beba bide skorpion al sam mu rekla malo si prerano gadjo tako da ce bit vagica 😝

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji