Moj bebač stoji okomito tako da ga ima posvuda Tako mi je na zadnjem pregledu i rekla, zato nisko osjetim lupkanje (kad mlati nožicama), a gore ispod rebara zna žuljati i smetati kad se ručicama zavlači prema rebrima.
Koristim taj neki Aqua Maris sprej za nos, to je morska voda s ektoinom i to se smije. Ne znam za ništa drugo.. Danas mi je ok dok sam u zatvorenom na poslu, ali sad sam izašla 5min za gablec i odmah krenulo kihanje i mučenje. Nadam se da ću izdržati još 3 tjedna dok ne odem na more, tamo me alergije ne muče
Pozdrav curke,
Ashley, cestitke na udaji! Ja u nekom depra raspolozenju, but ce bolje valjda... sutra pregled, ultrazvuk i triple test....jeste vi radile TORCH i briseve? Ginekolog daje uputnicu za torch ili?
Ashley čestitam na udaji!!!!
Ja sam bas nesto vesela ovih dana!! Ja sam u 19 tjednu i jos ne osjecam bebicu!! Niti jedan kick jos nisam osjetila!!!
Uputnicu za Torch i briseve daje ginekolog, radila sam oboje!!!
Moze jedno pitanje... Eto danas saznali da decko ima istu krvnu grupu kao i ja..tocnije A-...
Negdje na netu pise da nije dobro za buducu bebu da partneri imaju istu krvnu grupu a negdje pise da to nema nikakve veze... Sad posto sam ja tako po prirodi panicarka i znatizeljna isla sam kopat po int i nasla svasta te odustala od istrazivanja po netu... Pa ako koja zna vise o tome neka napise.. Hvala vam...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica, možda ti ovo pomogne....
www.plivazdravlje.hr/aktualno/clanak/3217/Krvne-grupe.html
Ashley cestitam i zelim puno srece!
Sanjarica momak i ja imamo istu krvnu grupu i Rh faktor pise na nalazu da je to u redu!
Evo ima nekoliko dana se bas vidi da sam trudna, vise ne izgledam najedena. Bebica udara ispod pupka a cesto i skroz dolje bude veliko ispupcenje. Inace kao da koristi cijeli prostor pa je osjecam svuda al u pravilu ispod pupka.
Ne boli me nista i probadanja nisu tako cesta ali i ja osjetim istezanje ligamenata.
Bas mi se pocelo sviđat sve sta vidim i sve sta se siri mi je sada super! :) Dobila sam 6 cm u struku i po 3 u bokovima i sisama. Kile i dalje stoje na -1 a jedem svasta tako da sam prezadovoljna.
Primjetila sam kad se izivciram da se beba slabo javlja a kad sam vesela udara kao lud. Tako da nastojim se ne zivcirat oko nicega.
E da i ja sam lavica i udajem se na ljeto a bebac ce bit vaga kao baka. :)
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji