Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    05. Svibanj 2015. 07:29

ma sve mi imamo te faze straha i panike...ja mogu reći da je mene moje popustilo...zabavljam se smišljanjem svadbe, kakvu bi haljinu, kakvu bi klopu pa ne mislim na to...jedva čekam 12.5.da vidim svog miša malog na tv-u i to je to...kile se kače za mene ko lude u zadnje vrijeme ali šta da im radim...sad sam rekla vagi da će fino u prvu baju 

kosee
    05. Svibanj 2015. 08:10

lady i Pepita, dobro nam došle 

Meni se pupak počeo izvlačiti, samo sam to odjednom jučer primijetila, inače je baš uvučen a sad evo, ide i on van  

Inače sve super, sutra je pregled pa se veselim  Jedino mi je krenula peludna alergija pa sam počela kihati i šmrcati, a ne smijem ništa od svojih lijekova. Baš sam se nekako nadala da će me to u trudnoći preskočiti no nisam ja te sreće. 

I dala sam ispit jučer 

lollipop
    05. Svibanj 2015. 08:19

čestitam kosee...
    a alergiju ćeš morati potrpiti ove godine nažalost...

joj zovem sad ove u bolnicu za trudnički tečaj ali im telefon očito za ukras služi...vjerojatno će bit da nema mjesta kad ih napokon i uspijem dobiti

lady6
    05. Svibanj 2015. 08:53

Curke, gdje ste kupovale trudnicku obleku? Sjedim u uredu 8 sati i primijetila sam da me sve steze...pa cu morati neke hlace kupiti

Jel koja od vas vodi privatno trudnocu? Zanima me jel bi trebala i privatna gin dati trudnicku knjizicu i raditi svaki put rutinski pregled tipa tlak, tezina itd?

Ryanne
    05. Svibanj 2015. 09:07

Lady, u HM-u. Kupila sam tamne trudničke trapke koje mogu nositi i u ured i uglavnom ih kombiniram sa nekim širim topovima i košuljama. Preudobne su mi. Čak i malo velike dok ne naraste buša pa onaj rastezljivi dio presavijam.  

Još jedino moram kupiti jednu ljetnu haljinu ili eventualno ljetne tanke hlače i mirna sam. 

Mučila sam se pronalaskom trudničke obleke jer uvijek nosim uske (tzv. skinny hlače) i onda gore malo šire majice i kardigan/vestu (ili sako). Sve uske hlače koja sam probala su mi bile ful neugodne. Ali HM ima uskih hlača, a da su opet mekane. Divota.

Inače, moja malecka meni i dalje kucka svakodnevno. I sad jedva čekam pravu trudničku bušu. Ovako mi samo zalihe zimskog špekeca vire van, a mala buša se skriva ispod.

inessa
    05. Svibanj 2015. 11:02

Bok :) ja sam nova ovdje, tek sam se prijavila na forum. Dosad sam samo čitala forume, ovaj je najaktivniji pa ajde da se pridružim.
    I naša beba će biti jesenska (25.09.), ne znam još spol ali sutra je pregled pa ćemo vidjeti :)

kosee
    05. Svibanj 2015. 11:28

I ja vodim privatno trudnoću, nemam trudničku knjižicu nego samo papire s nalazima koje svaki put dobijem. Svaki put mi provjeri tlak, težinu i urin.

Fluffy2
    05. Svibanj 2015. 12:57

I ja vodim privatno, trudnicku sam dobila na drugom pregledu u 9-om tjednu i svaki put mi naprave urin, tlak i vaganje. Za ostale stvari idem kod svoje preko hzzo-a i ona mi daje uputnice. Jedino sam ljuta sta sam prva dva puta dobila sliju a sljedeca dva puta ne 

Strahove sam ja imala sve do nedavno i sad sam super tako da vjerujem da je kod svih prolazno to stanje i da cete opet uzivat. Ja sam sada toliko dobre volje da me cak i komentari tipa ajme kad se sad krenes debljat kolika ces bit ili svasta nesto na negativno uopce ne diraju, na jednu uđe na drugo izađe i sve mi je super 

Fluffy

Sanjarica
    05. Svibanj 2015. 13:19

Pozz cure...nove cure dobrodosle...

Meni je bome zadnjih dana trbuh bas iskocio..i bas mi se svida... Danas sam ponosno prvi puta obukla bas usku majcu i bas se isticao..
    Bebolina se javlja redovito..pogotovo navecer kad legnem..bas sam sretna...
    Ovdje u zadru je nekih 26 stupnjeva i upravo se spremamo da odemo na plazu..makar noge malo mocit...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.