Pozdrav cure.
Moja curka se jucer prvi put javila i danas svako malo lupka
Meni se trbuh vec dobrano vidi (kao sto Aninica kaze, ocito se u drugoj trudnoci puno ranije napuhne)
A naravno da sam imala i viska kg od prije
Vec sad izgledam ko krafnica
Kneginja, meni je secer super sad iako se ne pridrzavam dijete. Jedem sve sto mi se jede (i tijesto, i kruh s pastetom, i naravno, neizostavno, slatko). Svaka 4 tjedna idem na VV i sama doma vadim krv. Ma samo me maltraju bez veze.
anci 2225 blagot ebi radi šećera
ma moj je u biti skroz ok osim jutarnje vrijednosti koju mjere nataste ona je stalno 5,5-6
i zadnji put mi je reka dr ako se poveca za iti mrvicu da ce me stavit na inzuin???? wtf šok sam doživila
doduse tada se nisam pazila ama bas nikako i klopala sam sve i svasta
a vidicemo sad...nadam se da ce bit kako triba ujutro,,,to sa inzulinom me plaši..iako znam da nije stetno ni za mene ni bebu...samo dobijem malo hormona da moze normalno sve šljakat...al svejedno..ja ne bi :(
Vama je trbušćić visok, odnosno iznad pupka?
Jer moja je izbočina ispod pupka i buša mi ne izgleda trudno nego debelo. Haha. Jedva čekam da se baš počne kužiti da sam trudna, a ne ko da sam se samo prejela graha. Izrasle mi samo sise i škembica i baš sam si neproporcionalna. Da bar dobijem i malo Jennifer Lopez oblina.
I ja imam pravi trudnički trbuh, polako me počinje kužiti i ekipa na ulici, osim kad sam baš u jako širokom.
i meni je do ima dva dana bio doli...nisko...gori nista...doslovce ravna iako inače imam visak kila i to veliki...ali nikad nisam imala stomak "ispod sisa"...ali od preključer....đizus krajst hahhaha...cili je velik..pogotovo iznad pupka..napečio se i stoji :D
ma neka..veseli me...iako mi je ful neobično :D
Pozzz curke,
Evo i nas.....termin je 25.11.sto je jos uvijek jesen pa eto nas kod vas
Odbrojavam da prode 3 mjeseca da vidimo da je sve ok da pocnem normalno disati...simptomi mucnine stalno al ne povracam, trbuh malo poceo rasti, umor, zgaravica...al proci ce i to
lady, dobrodošla među jesenske bebe :)
Odmorila sam se par dana. Sređujem zadnje sitnice prije w.day-a, uh :).
Trbuh, kao i inače, vidi se... Smješten je ispod i iznad pupka, niti ispod, niti iznad, nego i ispod i iznad- baš je centriran-pupak je u samom središtu.
Lady dobrodosla!
Moj je ispod pupka i najbolje da gola setam jer sta god obucem njemu smeta, stiska ga pa lupa jos jace :)
Ja sam se tek sad privikla na trudnocu i prihvacam s osmjehom svaku promjenu na sebi i bas sam jako jako sretna i zadovoljna :)
Pusa zenice drage!!
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji