Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    04. Svibanj 2015. 11:00

Pozdrav cure.

Moja curka se jucer prvi put javila i danas svako malo lupka

Meni se trbuh vec dobrano vidi (kao sto Aninica kaze, ocito se u drugoj trudnoci puno ranije napuhne)
    A naravno da sam imala i viska kg od prije
    Vec sad izgledam ko krafnica

Kneginja, meni je secer super sad iako se ne pridrzavam dijete. Jedem sve sto mi se jede (i tijesto, i kruh s pastetom, i naravno, neizostavno, slatko). Svaka 4 tjedna idem na VV i sama doma vadim krv. Ma samo me maltraju bez veze.

kneginja
    04. Svibanj 2015. 11:06

anci 2225 blagot ebi radi šećera

ma moj je u biti skroz ok osim jutarnje vrijednosti koju mjere nataste ona je stalno 5,5-6

i zadnji put mi je reka dr ako se poveca za iti mrvicu da ce me stavit na inzuin???? wtf šok sam doživila

doduse tada se nisam pazila ama bas nikako i klopala sam sve i svasta

a vidicemo sad...nadam se da ce bit kako triba ujutro,,,to sa inzulinom me plaši..iako znam da nije stetno ni za mene ni bebu...samo dobijem malo hormona da moze normalno sve šljakat...al svejedno..ja ne bi :(

Ryanne
    04. Svibanj 2015. 11:23

Vama je trbušćić visok, odnosno iznad pupka?

Jer moja je izbočina ispod pupka i buša mi ne izgleda trudno nego debelo. Haha. Jedva čekam da se baš počne kužiti da sam trudna, a ne ko da sam se samo prejela graha. Izrasle mi samo sise i škembica i baš sam si neproporcionalna. Da bar dobijem i malo Jennifer Lopez oblina.

kosee
    04. Svibanj 2015. 12:07

I ja imam pravi trudnički trbuh, polako me počinje kužiti i ekipa na ulici, osim kad sam baš u  jako širokom. 

kneginja
    04. Svibanj 2015. 12:33

i meni je do ima dva dana bio doli...nisko...gori nista...doslovce ravna iako inače imam visak kila i to veliki...ali nikad nisam imala stomak "ispod sisa"...ali od preključer....đizus krajst hahhaha...cili je velik..pogotovo iznad pupka..napečio se i stoji :D

ma neka..veseli me...iako mi je ful neobično :D

lady6
    04. Svibanj 2015. 13:40

Pozzz curke, 

Evo i nas.....termin je 25.11.sto je jos uvijek jesen pa eto nas kod vas
    Odbrojavam da prode 3 mjeseca da vidimo da je sve ok da pocnem normalno disati...simptomi mucnine stalno al ne povracam, trbuh malo poceo rasti, umor, zgaravica...al proci ce i to

Ashley
    04. Svibanj 2015. 13:57

lady, dobrodošla među jesenske bebe  :)

Odmorila sam se par dana. Sređujem zadnje sitnice prije w.day-a, uh  :).
    Trbuh, kao i inače, vidi se... Smješten je ispod i iznad pupka, niti ispod, niti iznad, nego i ispod i iznad- baš je centriran-pupak je u samom središtu.

kneginja
    04. Svibanj 2015. 14:38

LADY dobrodošla :D

Fluffy2
    04. Svibanj 2015. 14:53

Lady dobrodosla!

Moj je ispod pupka i najbolje da gola setam jer sta god obucem njemu smeta, stiska ga pa lupa jos jace :)

Ja sam se tek sad privikla na trudnocu i prihvacam s osmjehom svaku promjenu na sebi i bas sam jako jako sretna i zadovoljna :)

Pusa zenice drage!!

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.