Ryanne ja sam nedavno sobu koja je do sada bila skladiste za sve sta nisam imala kamo stavit,ocistila i totalno je ispraznila... Ostala je jedna prazna komoda unutra i brdo mojih plisanih igracka iz djetinjstva..to je to... U 7 mj planiram ic kupit jedan veliki ormar posto za robicu od bebe u nasem ormaru nema mjesta.. Dakle da planiram ju do kraja uredit,poljepit djecje naljepnice po zidu i tako to i onda jednom jos krevetic kad dode vrijeme za to... I planiram kao i ti sta prije stavit bebu u svoju sobu..mada planovi su jedno a vidjet cemo sta ce nakraju bit... (Nadam se samo da nevu ko moja mama imat djete do 4 godine sa sobom u sobi jer mali do 4 god nije ni jednu noc prespavao vise od 2 sata u komadu) hahahah...
Bas me ustvari veseli to urdenje djecje sobe...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Kneginja, da, svi mi to govore.. brzo odrastu pa ih mazi dok možeš.
Ali smatram da je je dobro djecu naučiti posebno spavati ako nam prostor to dozvoljava, naravno. Nećeš sad ti rušiti pola stana da bi sklepala dječju sobu, ali na neki način ih treba naučiti pravilno spavati. Kako ti kažeš, pokušat ćeš uvesti običaj da dijete samo zaspi. I to je super.
Ja ću se nakon godine dana ili (vjerojatno i prije prije) morati vratiti na posao i mislim da će bebi biti lakše, ako bude naučila spavati sama.
Ako ništa drugo, imat ću spremnu sobu za nju pa će me barem činjenica da je u pripravnosti tješiti ako se već ne bude dala od mene.
Sanjarica, i mene baš veseli to uređivanje dječje sobe. Tako su sve bajkovite.. Mislim da je lijepo da dijete ima svoj kutak pa čak i dok je još premalo da bi ga bilo svjesno. Već gledam naljepnice za zidove i noćna projektor svjetla..

u principu ja imam opciju da ja i muz spavamo u dnevnom ahhahah....sta mi nije nimalos trana stvar...a nek malac uči sam u sobi...
ma vidit cemo...
mene najviše straši to šta sam pomalo kontrol frik i vec sad razmisljam o odvajanju...ostavljanju kod bake..na čuvanju..o vrticu.....
inace ako sama ne provjerim jel sve ok..tesko zadobijem povjerenje...bojim se da ce kad je u pitanju klinac...bit uzasno tesko.....sad kad razmisljam..nikome ne vjerujem dovoljno da bi ga ostavila na čuvanje...a morat cu..kad tad.......
eto to je nesto sto me bas brine..al fala bogu ima do tog još....
morat cu valjda samu sebe istrenirat da ne ludim i da malo vise vjerujem ljudima....nemam pojma...

Uh svega ste nadrobile a ja bi malo sudjelovala u razgovoru
lolipop i ja bi ti dala preporuku vjerojatno kao i kneginja sta se tice tih stvari ali isto ti ne zelim punit glavu. Nemoj se nervirat samo se makni od njih.
Mi cemo za pocetak zivjet u jednosobnom stanu a poslije cemo ga vjerojatno zamijenit vecim.
Jutros bila na pregledu i par trenutaka doktor suti.. u meni vec panika da nije nesto lose.. kad ono kaze doktor ajme meni divljaka ne mogu ga uopce uhvatit sta radi sa sobom!
Jedva je izmjerio neke stvari i kad je prebacio na 4D ovaj stvarno divlja li ga divlja skoro nista nisam vidjela! Uglavnom musko je sto posto i po doktoru sve u redu
lolipop i ja bi ti dala preporuku vjerojatno kao i kneginja sta se tice tih stvari ali isto ti ne zelim punit glavu. Nemoj se nervirat samo se makni od njih.
Mi cemo za pocetak zivjet u jednosobnom stanu a poslije cemo ga vjerojatno zamijenit vecim.
Jutros bila na pregledu i par trenutaka doktor suti.. u meni vec panika da nije nesto lose.. kad ono kaze doktor ajme meni divljaka ne mogu ga uopce uhvatit sta radi sa sobom!
Jedva je izmjerio neke stvari i kad je prebacio na 4D ovaj stvarno divlja li ga divlja skoro nista nisam vidjela! Uglavnom musko je sto posto i po doktoru sve u redu
pa znači i ti ziher muško!!! a mislimmmm :D sta ce ta generacija crama bit fora...imat ce izbora za poludit hahahha :D
zavidim ti da si ista vidila ...bas zavidim svakoj napose hahhaha..jer em sam cila u grču..em nikako docekat pregled...em ne znam sta je...aaaaaaaa...do zotrka cu vas tako upilat da cete me izbacit s foruma hahahhahah
ja se jos jednom dobrovoljno javljam da rodim curu :D za sve te vase muške :)

Cestitkeeeee...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Fluffy
kneginja, fluffy tnx na savijetima...mislim da znam šta mislite...hvala vam...za sada brišem gaiz naših života i s popisa za gosta na svadbi...da mi još neke čaram baram tamo baci

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji