Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiara5
    02. Svibanj 2015. 21:38

Ja sam danas ušla u 5 mjesec!!!! 
    A drob mi je ko da sam trudna 8!!

Aninica
    03. Svibanj 2015. 12:31

Ja imam stvarno veliki trbuh ne znam kako to. Nisam bila baš debela, onako ima me ali ok. No sada izgledam kao da sam u 7 mj. Smiješno. Čula sam da se u drugoj trudnoći puno ranije vidi tiba možda je zbog toga :-)

Ryanne
    04. Svibanj 2015. 07:55

Jutro curke
    Nadam se da se provele lijepi vikend. Ja sam baš lijepo ljenčarila. 

Moja malena se počela javljati. Čim ja sjednem ili legnem već mi kucka po desnoj strani trbuha. Bojim se da ću ju naviknuti da spava dok ja hodam, a kad ću htjeti odmoriti ona će divljati.

Jeste vi skužile kako se u poslijednje vrijeme rađaju samo velike bebe? Čak je i princeza Kate rodila poveliku bebu, a ona tako mršava. Haha.
    Meni je dr rekla da je moja beba za skoro tjedan dana veća i teža od prosjeka. A ja sam dobila 2 kg. Znači da taj faktor ne igra neku ulogu. Mala raste, a ako tako nastavi i dočekamo puni termin, imat ćemo pravu curu.

lollipop
    04. Svibanj 2015. 08:09

jutro cure
    joj naš miš se isto svaki dan javlja 
    juučer kad sam legla u krevet me tako šutnuo u mjehur da sam skočila i skoro upišala gaće  divljak moj

menin se vidi trbuh ali ja u startu imam 10 kg više...
    nego ove trudničke kg se kače za mene ko lude...ja sam na +7 u 21.tt...tješim se samo da nije od junk fooda, kruha, krumpira i pašte...ali ono čim više pazim više kg imam 

Sanjarica
    04. Svibanj 2015. 08:40

Jutro...evo da se pohvalim...nakon sta sam se ja brinula oko udaranja moje bebice kao da me htijela smirit da ne brinem vise pa od jucer ujutro pocela udarat ko velika...jucer cijeli dan svako tolko i jutros opet...

Odo sad do kraja se spakirat i put Zadra..nadam se nekom lijepom vremenu...

Puseeee....

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kosee
    04. Svibanj 2015. 09:33

Baš sam uživala u vikendu, tako je brzo došao ponedjeljak.. Još danas nakon posla moram i na ispit, pravo veselje  

Super mi je kako uglavnom taman pogodite temu koja i mene muči. Moj maleni se javio tj osjetila sam njegove pokrete, ali nakon toga je to uglavnom bilo da jedan dan nešto osjetim, drugi dan ništa.. Vidim da je i vama tako i da je samo pitanje vremena kad će početi lupati za pravo  A i jedva čekam da mu i tata može osjetiti pokrete  On je bubnjar i nogometaš tako da će biti svega 

U srijedu mi je pregled tako da se jako veselim, nadam se da je bebač dobro i da uživa 

Naanaa2
    04. Svibanj 2015. 09:46

Kosee, ako si osjetila sad kroz koji dan ćeš redovno osjećati udarce ama baš svaki dan  Moj je za vikend bio miran, jer sam ga osjetila jako malo, ali se zapravo okrenuo prema mojoj kralježnici pa je lupao na drugu stranu. Sinoć se vratio na "pravu" stranu i sad ne prestaje. Kako mi je nisko točno osjetim kad se okreće.

kosee
    04. Svibanj 2015. 09:59

Osjetila sam ga prije 10-tak dana prvi put, baš kako je netko opisao - kao malu kvrgu/izbočinu koja se pomiče pa nestane. Ali na trbuhu se ništa ne vidi niti se osjeti kad staviš ruku. 
    Mislim da je to sve sad samo pitanje vremena, ali eto s nestrpljenjem čekam pregled da se uvjerim da je sve u redu, kad već maleni ne daje redovito izvještaj 

kneginja
    04. Svibanj 2015. 10:47

dobro jutro trudilice :D

nadam se da ste uzivale u vikendu ka i ja...čista priroda...dva dana divote i mira :D

ja napokon sutra odoh opet u bolnicu na jednu noc..one cukar profile radit....pa se andam prekosutra i UZ napokon da vidim bebinja :D

a i da vidim jel se taj cukar vise izregulira...sad sam se bas strogo drzala djete ..čak izgubila sve sta sam dobila kila....jedem često...malo i zdravo...i dobro se osjećam..nadam se da ce i cukar sad bit napokon školski

e što se tiče stomaka...meni do preključer nitko nije mogao ni pretpostaviti da sam trudna a ima dva dana ko da mi je netko napuhnuo stomak!! presmješno...ono sto je bilo dolje nisko..sad je visoko..iznad pupka u biti...i nema sanse da uvučem..ono...trudnicki drob hahahah....
    i ja i muz umiremo od smija :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.