Lošinj.... izvadila sam krv, doktorica na ultrazvuku izmjerila opseg glavice, trbuha i veličinu butne kosti, i to sam poslala za Zg. Rezultati nakon tjedan dana, sve niskorizično.
Ali lidija87, kao što sam rekla, to je doubl test. Ne znam koja je razlika između double i triple.
Naanaa mislim da je sve moguce u stomaku i da su svi polozaji normalni, ja jucer kad sam vidjela na uzv sta moj radi unutra cudno mi je kako ne umirem od bolova
Sinoc me bas jako probadalo s lijeve strane a beba je bila na desnoj, bas nema pravila..
Fluffy
Maloprije se javio s lijeve strane a i mama mi je rekla da je to normalno, ovisi kako se beba namjesti da joj je najugodnije.
Ne znam za vas, ali ja od kad sam počela osjećati bebu imam osjećaj da sam prvi put od kad sam saznala da sam trudna smirena, opuštena i sigurna da je s bebom sve u redu (zanemarite večerašnju paniku oko desne strane).
ma da da ko to blista u trudnoci da ga vidim ahhaha :D
ja nemam pristice svagdi..samo na nosu!!! zamisli...svaki tjedan mi na sred nosa neki mini potkozni...maaali..nisu bolni...mekani..ali vidim ih i osjetim..i tako iam mjesec dana...Izgledam ko da sam stalno blago alkoholizirana ahhaha nos se crveno ko u klauna :D
a valjda ce proć
ja bebača jos ne osjećam...i bas mi nije svejedno....nikako docekat utorak i srijedu za pregled da je vidim :D
I da ko da me uvijek kad to osjetim...evo i sad ;))ko da zna beba da o tome pricam ;)) me malo zategne zaboli i kad diram to mjesto cudno nekako ko da boli hm neboli zateze i onda se opusti !! Hmmm nekad mi kroz glavu,a da nisu neki grcevi kontrakcije al to valjda zaboli i zgrci jako....kad meni zna kroz glavu svasta prolazit naravo sve nesto da se zabrinem!!!
Cvarak… Eto i meni lice katasrofalno od kad sam trudna... Nikad nisam imala problema s pristicima ali sada bome svaki dan neki novi i potkozni..bas bolni i veliki..katastrofa.. Ali valjda budu prosli s vremenom... (Kazu da je to kao jedan od znakova da nosis curicu- po babskim pricama,pa budemo bas vidjeli... )
Laku noc svim trudnicama i vasim bebicama, nadam se da ste uzivale u ovom prazniku rada...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji