Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    30. Travanj 2015. 13:26

Kneginja, da, svi mi to govore.. brzo odrastu pa ih mazi dok možeš.

Ali smatram da je je dobro djecu naučiti posebno spavati ako nam prostor to dozvoljava, naravno. Nećeš sad ti rušiti pola stana da bi sklepala dječju sobu, ali na neki način ih treba naučiti pravilno spavati. Kako ti kažeš, pokušat ćeš uvesti običaj da dijete samo zaspi. I to je super.

Ja ću se nakon godine dana ili (vjerojatno i prije prije) morati vratiti na posao i mislim da će bebi biti lakše, ako bude naučila spavati sama.

Ako ništa drugo, imat ću spremnu sobu za nju pa će me barem činjenica da je u pripravnosti tješiti ako se već ne bude dala od mene.

Sanjarica, i mene baš veseli to uređivanje dječje sobe. Tako su sve bajkovite.. Mislim da je lijepo da dijete ima svoj kutak pa čak i dok je još premalo da bi ga bilo svjesno. Već gledam naljepnice za zidove i noćna projektor svjetla..

kneginja
    30. Travanj 2015. 13:32

u principu ja imam opciju da ja i muz spavamo u dnevnom ahhahah....sta mi nije nimalos trana stvar...a nek malac uči sam u sobi...

ma vidit cemo...

mene najviše straši to šta sam pomalo kontrol frik i vec sad razmisljam o odvajanju...ostavljanju kod bake..na čuvanju..o vrticu.....

inace ako sama ne provjerim jel sve ok..tesko zadobijem povjerenje...bojim se da ce kad je u pitanju klinac...bit uzasno tesko.....sad kad razmisljam..nikome ne vjerujem dovoljno da bi ga ostavila na čuvanje...a morat cu..kad tad.......

eto to je nesto sto me bas brine..al fala bogu ima do tog još....
    morat cu valjda samu sebe istrenirat da ne ludim i da malo vise vjerujem ljudima....nemam pojma...

Fluffy2
    30. Travanj 2015. 14:38

Uh svega ste nadrobile a ja bi malo sudjelovala u razgovoru 
    lolipop i ja bi ti dala preporuku vjerojatno kao i kneginja sta se tice tih stvari ali isto ti ne zelim punit glavu. Nemoj se nervirat samo se makni od njih.
    Mi cemo za pocetak zivjet u jednosobnom stanu a poslije cemo ga vjerojatno zamijenit vecim.

Jutros bila na pregledu i par trenutaka doktor suti.. u meni vec panika da nije nesto lose.. kad ono kaze doktor ajme meni divljaka ne mogu ga uopce uhvatit sta radi sa sobom! 
    Jedva je izmjerio neke stvari i kad je prebacio na 4D ovaj stvarno divlja li ga divlja skoro nista nisam vidjela! Uglavnom musko je sto posto i po doktoru sve u redu 

Fluffy

nenana
    30. Travanj 2015. 15:29

Ajme koliko frajera - čestitam curke!!!

lollipop
    30. Travanj 2015. 16:54

kneginja, fluffy tnx na savijetima...mislim da znam šta mislite...hvala vam...za sada brišem gaiz naših života i s popisa za gosta na svadbi...da mi još neke čaram baram tamo baci 

Fluffy2
    01. Svibanj 2015. 00:03

Hvala svima 
    Ajde budite tako dobre, da ne vrtim stranice unatrag pa mi kazite vezano uz OGTT test.. Ja sam mislila da to rade samo trudnice koje imaju povisen secer pa nisam puno obracala pozornost misleci da necu trebat radit taj test.
    Ugl, trudnocu vodim u privatnika koji nema ugovor s HZZO-om, trebam li ja sada ici u svoje ginekologice po uputnicu ili kod doktora opce prakse i gdje se radi taj test (u svojoj ambulanti ili u bolnici)?
    Također moram vaditi krv zbog stalno povisene tjelesne temperature i poslao me u privatnu polikliniku, međutim zasto to ne bi napravila besplatno ako mogu valjda cu dobit uputnicu samo opet ne znam od koga.
    Moja ginekologica je (moram se tako izrazit) koza i strah me da mi ne kaze da idem privatno!
    Nije da idem u privatnika jer sam bogata nego bas zato sta je ona hladna kuja 

p.s. uzivajte u prazniku cmok cmok 

Fluffy

Aninica
    01. Svibanj 2015. 05:53

Evo Fluffy ja sam jučer bila na OGTT ne zato što imam šećer nego zato što ga imaju sve žene u mojoj obitelji. Bake, tete, mama. Pa čisto zbog vjerojatnosti.  Inače ginekolozi šalju na taj test ako vide da je beba veća ili se mamica dosta zdebljala  i tako . Ako kod tebe nije slučaj ni jedno ni drugo i nema dijabetesa u obitelji dr. je vjerujem procjenio da nema potrebe da te šalje na to. Ti naravno možeš tražiti testiranje i on ti je dužan dati uputnicu bez obzira što je privatnik. To nema nikakve veze. Ne moraš zbog toga ići dr. Kojoj inače pripadaš. Eto nadam se da sam pomogla!
    Drage cure ja još uvijek ne vjerujem koliko smo mi dečkića napraviliiiiiiii:-)))) Sada bi stvarno bilo ok da curke koje još ne znaju i ja gdje nije siguran što je imamo cure! Malo zbog ravnoteže u svijetu!!!!
    Uživajte u vikendu!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.