Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    30. Travanj 2015. 10:36

jao jesenskih momaka 
    žene zaključajte kćeri...stižu jesenski frajeri 2015-e 

una čestitam

kneginja
    30. Travanj 2015. 11:27

una čestitam na saznanju :D jos jedan pišulinac :D

didi divim ti se da jos mozes svaki dan...respect hahahha :D ja sam tu i tamo....i sve nesto okolokole...a anvodno cemo od 6 mjeseca pa andalje po pravilu bit totalno uspaljene...a tad očekujte da ce nasi dragi muzevi ili odbiajt sex ili ic sa uzasnutom facom u akciju ahahha..jaaaaadni :D  ..a jos ljeto...vrućina....aaaaa hahah

lolipop uh glede tog tvog šogora il sta li vec dodje..tila sam ti rec da se ne obazires da je čovik mozda msilio rec nesto dobronamjerno ali bez puno takte ispalo...al sad kad sam pročitala da se bavi tim nekim kakicama tipa crna magija i tako to....okreni ledja...odfrlji ga iz svog zivota..svedi sve na minimum...to je bljak...nisam praznovjerna..ja sam inače  vjernik...ali kako god postoji dobra stana tako postoji i ona loša....tako da se ja klonim tih i takvih....idi begaj dalje od mene

ja sam odradila jutranju šetnju....probadanja se svela napokon na minimum...jos dugih 6 dana dok ne vidim svog bebača....dan mi je-ne godina-stoljeće!!!

Ryanne
    30. Travanj 2015. 11:38

Aloha

Nisam na tropskom otoku nego u zagušljivom uredu, ali se baš veselim produženom vikendu makar nemam nikakvih planova.

Danas sam po treći put u 6 dana jela pizzu. Treba me pošteno nalupati. Nisam pošteno išla na wc otkad sam prvi put jela tu beštiju. Sve mi je žao moje male jer nema mjesta za nju u mom trbuhu od tolikih ugljikohidrata (koje s razlogom zovu "bijelo ljepilo").

Una, čestitam na dečku. Ima toliko jesenskih dečkiju da ozbiljno razmišljam da svoju curku pošaljem u ženski katolički internat da ne dođe u napast.

lollipop
    30. Travanj 2015. 11:51

kneginja eto u tome je najveći problem...i njegov biološki otac se bavi s tim stvarima i puno je tu ružnih priča koje imaju veze s tim čaram baram...tako da...strah me
    znaš ono kad imaš loš predosjećaj...

sve ja to bacam van iz svog živoa...nevažne ljude, lažne prijatelje...sve

lilianaa
    30. Travanj 2015. 12:03

Hej ljudi, evo mene s dva uzv u dva dana u 12tt mi je ginicka trebala mjeriti nuhalni nabor, ali je zaboravila i mjerila sada u 16tt, ispao je 2,81mm. Kao tolerira se do 3 mm ali nakon 2 se znaju raditi dodatne pretrage zbog mogucnosti za down, srcane anomalije i ostale kromosomske nesavrsenosti. Poslala me drugoj ginicki na pregled koja je rekla da rezultati toga sada u 16tt ne mogu biti totalno ispravni i da sam zakasnila ali mi ipak mjerila i ispalo 1,9mm sto je skoro za 1mm manje a to puno znaci. Njoj se cini sve ok, no radi takve situacije salje me na tripl test i torch test pa da se testiram na te neke najopasnije bakterije. Iskreno, to mi je na neki nacin i drago jer cu znati na cemu sam a nisu bas sirokih ruka s tim torch testovima. Cak su me i pregledali na 3d uzv, sto mi takoder drago, jedino mi zao sto sam sada dva dana za redom morala na taj uzv, a nije to bas najzdravije. Imam morfologiju ploda u 19tt pa cemo vise znati jel se vide kakve anomalije. Pokusavam biti sto opustenija i eto, drzimo se jos, mali je neki razigranko, samo plese, skace itd i naravno u mirovanju drzi prekrizene noge tako da jos neznam spol ali kako god, samo bih voljela da sve na kraju bude ok, ako Bog da...

Sanjarica
    30. Travanj 2015. 12:32

Lidija probaj se ne sekirat i vjeruj da ce sve bit ok... Ova prva gin ti je ocito neka smotana...em je zaboravila to mjerit u 12tt em sad kad je mjerila mjere joj se ne podudaraju sa ovom drugom gin... Tako da probaj mislit pozitivno i nakarju ce sve bit super,vidjet ces! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ryanne
    30. Travanj 2015. 12:38

Za one cure koje imaju mjesta u stanovima/kućama, da li vi uređujete (ili planirate uređivati) dječje sobe prije poroda?

Ja ne znam kako sam si ja zabrijala da dječja soba mora biti spremna. Sigurno ću malenu imati u svojoj spavaćoj sobi prvih mjesec-dva, ali ja je stvarno planiram (napominjem da sam svjesna razlike planirano-ostvareno ) čim prije staviti u njezinu vlastitu sobu.
    Planiram tamo staviti ugodan naslonjač da je mogu nahraniti, pomaziti, posjediti kraj nje, staviti joj lijepe ukrase, noćno svjetlo, glazbu... Ne želim izolirati bebicu, ali želim da nauči sama spavati. Naravno da je dječja soba odmah do moje spavaće i vrata bi bila stalno otvorena. Želim je odmalena naučiti samostalnosti, ali da opet da zna da sam blizu nje kad me god zatreba.

Možda razmišljam preidealno i preambiciozno pa će mi na kraju spavati na sisi do druge godine života, ali baš sam si ovako nekako posložila sve u glavi.

Sanjarica
    30. Travanj 2015. 13:10

Ryanne ja sam nedavno sobu koja je do sada bila skladiste za sve sta nisam imala kamo stavit,ocistila i totalno je ispraznila... Ostala je jedna prazna komoda unutra i brdo mojih plisanih igracka iz djetinjstva..to je to... U 7 mj planiram ic kupit jedan veliki ormar posto za robicu od bebe u nasem ormaru nema mjesta..  Dakle da planiram ju do kraja uredit,poljepit djecje naljepnice po zidu i tako to i onda jednom jos krevetic kad dode vrijeme za to... I planiram kao i ti sta prije stavit bebu u svoju sobu..mada planovi su jedno a vidjet cemo sta ce nakraju bit... (Nadam se samo da nevu ko moja mama imat djete do 4 godine sa sobom u sobi jer mali do 4 god nije ni jednu noc prespavao vise od 2 sata u komadu) hahahah... 
    Bas me ustvari veseli to urdenje djecje sobe...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.