Kako ste sve divne i krasne. Lijepo mi je čitati vaša iskustva, veselja i eventualne strahove (ok, to nije lijepo ali mi je jasno da sve prolazimo slične stvari i lakše ih je podijeliti s osobama koje ih razumiju).
Upravo sam kod Gina, čekam prvu pretragu nakon Amio. Nekako sam mirna jer nisam imala negativnih popratnih pojava o kojima sam čitala...ali ipak, jedva čekam na utz.
A što se naših mm tiće, treba i njih razumjeti. Nije ni njima lako trenutno. Nas pucaju hormoni, mijenjamo raspoloženja minimalno 2 do 3 puta na dan....moj se trenutno boji sexa, ustvari boji se od onog dana kada smo saznali da sam trudna, ali to ne znaći da me je odbio kada sam ja poželjela, samo je sada moja a ne njegova inicijativa. Ok mi je to njegovo trenutno strahovanje, samo se nadam da neće prerasti u naviku...rekla sam mu to. Najbitnije je pričati o svemu, detaljno, bez ljutnje i histerije. Nama ženama nije lako, ali nije ni njima, oni su smotani, kasno kopčaju, drugačije doživljavaju neke stvari...trebamo imati i za njih obzira, ipak su slabiji spol (to se ne odnosi na fizičku snagu), iako to neće nikada priznati.
ma nema bježanaj...sve dok se ne počmemo žalit ..."evo moj naša neku curu..niej mi po guštu..jadna ja " haha...tada cemo znat da je vrijeme da se maknemo sa klokanice hahahha :D
Branchi neka je sve super, Jan neka raste i bude veelik :) Naš Lovro je sada 444grama
eto Kosee to je naše ima - u igri su bili Vito, Jakov, Niko, Jan (sve zauzeto od bliske rodbine pa nam je glupo da se djeca isto zovu i prezivaju), a ja sam još bila i za Luka i Fran..za sad je Lovro - tamn je imendan oko termina poroda.
Fluffy i ja sama sebe i mm zavaravam..stalno planiram neki sexy sex s halterima a onda navečer legnem ko klada u krevet haha..hvala bogu razumije, a ima i drugih kraćih igrica osim sexa..hahahaha
Za nastavak druženja u grupi sam definitivno!
Opet taj pametni telefon i njegovo pametno pretvaranje riječ. I ja moram dešifrirati što sam u prijašnjem pošsu napisala.
pisala sam o kakici, boji kakice, dojenju...
Bolje da se ne hvatam mobitela jer ispadam vrlo nepismena ili me treba dešifrirati.
Sad kad ste vec pisale o vezama i intimnostima, sad sam shvatila da muza poznajem pola svog zivota (ja imam 34 god. a znamo se 17 god.), zajedno smo 14 god., zivimo zajedno 12 god. i sad ce nam biti 10 god. braka
I iskreno moram priznati da od kad smo dobili dijete, nista nismo promijenili u iskazivanju njeznosti.
Pred malim se najnormalnije i zagrlimo i poljubimo (cak nas i on spaja da si damo pusu)
A i on je mala mazilica i ljubilica
Sortiraj odgovore
Najstariji