Ja opet malo surfam pa sam nasla www.mali-vragci.si (imaju dostavu u HR)
Imaju toliki izbor kolica da nemres vjerovati
Samo da se javim...još jednom.
Bebica živahna, srčeko kuca. Preživjeli amiocitezu, ajme, pao mi je kamen sa srca.
Idem po ljubimce, pa po dragog i via dalmatia do nedjelje.
Ashley super za bebaca i sad samo opusteno na more uzivat!!
Dakle dog je pao..kad rodimo radimo novu grupu bas za nas!! Super!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ashley super!
Slazem se za grupu al nece sigurno imat 300 stranica hahhah
Meni je ujutro pregled, zadnji put mi je receno da je 90% musko pa cemo vidit. Posto sam bila uvjerena da je curica u pitanju od pocetka samo smisljam zenska imena i sad vec mjesec dana nemam pojma kako nazvat malog, bas je siromasan izbor.. Dragi je rekao da ime ne smije bit "pedersko" nego neko normalno hahhaha
Fluffy
super ashley :)))))
danas je neki pozitivan dan, a jos idem i na godisnji od sutra heheh
nova grupa ce oborit sve rekorde posjecenosti na klokanici, cini mi se :)
hahaha fluffy, super su mi ti muski komentari :D
ashley čestitan na lipim vjestima :)
ja sam se danas snervala radi stjupid sestre u gin...trebala mi uputnica da mi je da tjedan ranije za onaj mjesecni pregled glukoze..i sestra kaze..a ne neeee,,nema sanse...ne moze to tako...sta vi mislite mora bit reda...dodjite an pregled pa tek onda uputnica...a ja se odma raspizdila..koji si mi ti faktor..reko jel ne moze....NE MOŽE. ok..dovidjenja...nadjem direkt broj od doktorice..i objasnim u jednoj i po rečenici...kaze zena naravno da može..oslobodibože zasto ne bi moglo.
ma zamilsi
tila sam joj rec zato jer ti je sestra linguza jedna kojoj je tesko ispisat faking papir.
al nisam...spušila bi otkaz....ionako joj dr trazi razlog za stjerat je u 3 pm
a ne mogu rec da je bas svaki put grozna..bu biti nije...do sada je bila čist ok
ne znam koji joj danas k bio..ali radi ovakvih stvari se dodje na glas i gubi se posa...tukica
eto
sad sam se ispuvala...haahhaha
cilo popodne lezim i gledam novu pepeljugu :) navukla sam se na bajke hahaha---al bas mi paše :D
e da vezano za imena...mi imamo obe opcije..muz zeli ad je sin matija..ja sam odredila da je cura stela marija...i to je to :) mislim da nece doc do promjena...al ko znaaaaa :S
Di ste trudnice moje???
Ja sam upravo dosla od ginica, sve je super!!! Al spol jos ne vidi, tj. kaže da nece rec dok ne bude siguran i jos nas zeza, kupujte samo žutu i zelenu robicu... 😂😂😂😂
KIARA glavno je da je sve ok :)
iako i ja ludim da saznam sta nosim ahhaha
koliko si ti sad trudna?..ja za tocno 7 dana idem na pregled...i tad cu bit 19 i nesto..pa mislim...treba da se vidi..andam se samo da ce se beba okrenit kako triba :D
ej ženskice moje, ja baš nemam vremena na poslu tipkat tu i tamo samo pročitam šta ste napisale...totalno sam se navukla :)) Čestitam svima koje su saznale spol, koje su sretne jer su bile na pregledu....
eh evo da i ja malo napišem što se tiče sexa ja mislim da sam ja na 1 mjestu što se tiče apstinencije ;)) ugl kako sam krvarirla 2 tjedna, pa mi je bilo muka mj dana pa sam stavljala dolje hormone tako da je je bila suša oho ho---nesmijem ni reć koliko mj :)) ali muž me razumije i niti je njemu bilo do sexa kad me vidio takvu i kako mi je slabo i kako sam umorna.
Napokon sam prestala stavljat hormone pa ćemo nadam se probat jedan dan malo s eopustit ako ću moć, uf jel vas šta boli ili smeta tokom sexa i dali koristite kondom (radi nekih upalica i tako) čula sam da bi kako bilo dobro...ja jedva čekam da se malo zgrabimo stvarno dugo nismo, ali smo velike maze pa se mazimo često i pazimo :)))
Kneginja ja sam danas 16+4!! Ti ces znat sigurno ako beba bude tila pokazat!!
U jednu ruku san preznatizeljna a u drugu ruku bas mi je slatko ovo iščekivanje!!! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji