Mi idemo za 2 dana na pregled i jedva cekam... Ja isto osjecam strujanje u trbuhu, kao da se voda onako prelijeva, ali nisam jos osjetila posteni kick i zaista jedva cekam da ga/ju osjetim.
Trbuscic mi se konacno poceo nadzirati, do sada se sirim vise u bokovima, ali i moja mama je tako bila samnom, njezino objasnjenje je da se na mrsavicama vidi brzo jer im je trbuh bio ravan, a nama koje smo imale vec malo "podloge" na njemu se vidi malo poslije, i tocno je tako...
Mi se slikamo svaki tjedan, od 9-tog tjedna i bas se vidi razlika...
Moram vam se malo pozaliti, danas me cijeli dan boli dolje, kao da cu dobiti, i jos uvijek stalno jurim na wc jer se bojim da nebi bilo nesto... Definitivno se moram malo opustiti...
Netko je pisao o vaginalnim pregledima, ja sam papu radila 2 mj prije nego sam ostala trudna, tako da sam prvi vaginalni prgled radila u 9-om tjednu i rekla mi je ginekologica da ce me gledati sada u srijedu i da je onda to to... Meni je to ok, jer me stvarno cijelu pregleda, ultrazvuk, grudi i vaginalno i onda sam mirna.... Za sada sam na +4kg i ne vidi se nigdje osim u trbuhu i cicama... pusu Vam svima saljem
Curke,jel koju pocelo grlo bolit?! Mene lagano grlo pocinje bolit i sad me strah da se ne pojaca?! Sta mi preporucujete i jel mogu nos kapat fizioloskom?!
čvarak odma počni špricat grlo propolisom..bezalkoholnim...mene je spasio
Sortiraj odgovore
Najstariji