odo pod tuš pa na spavanac...ujutro me primaju u bolnicu na ono 24 satno testiranje...držte mi fige da me dr bude htio pogledat na UZ..mozda vidimo šta je u pupi :D
jutro djevojčice
kneginja sretno
ja sam noćas sanala da mi dr.nisu htjeli reći da li cura ili dečko u buši pa sam se ja ušuljala u ordinaciju dok dr nije bilo i pogledala na papire kad ono cura
ja ne znam tko god mi kaže da uživam u trudnoći da li je bio trudan?!
stalno me nešto boli, osjećam neki pritisak u maternici, strah me...pa do 40.tt ću izluditi
jučer sam skoro na hitnu otišla a kad ono nije bilo do bebe nego do probave
jedva čekam pregled da vidim da je mrva ok
jutro
Cvarak, oprezno s đumbirom, nemoj ga previše, radije kupi bijeli sljez pa s medom, isto tako na žlicu
Ja jučer razbila auto, jutros poplavila kupaona, baš sam nekako nikakva, a na poslu mi gužva..
Jučer sam plakala kao kišna godina, svega mi se skupilo..
Šaljem vam puse, mislite na mene i vibrajte mi da ipak bude malo bolji dan
ma znam ja da treba boliti, da je sve to normalno...na kraju krajeva i dr.na hitnoj mi je rekao dok nisu neizdrživi bolovi kao za vrijeme najbolnije mjesečnice (a tada sam jedva hodala) i ako nije krvarenje sa nekim komadićima unutra da je to sve ok i normalno...pa se uvijek njega sjetim...
ali eto kad čovjek čuje loša iskustva i kad takva ima u obitelji valjda je oprezniji...
Kneginja sretno na pregledu danas!
Lollipop daj mi molim te Opišite kakvi su to bolovi? Ja sam jučer cijeli dan pretpila takve strahove. U prosjeku me zaboli svakih 10 min. Nije to bol da mi se plače ali je neugodna i strah me svega. Ne mogu odrediti da li su to jajnici ili maternica ili što??? Nisam neki paničar ali htjela sam ići na hitnu. Danas sam se probudila i bolova nema. Nadam se da će tako i ostati.
Miss Miu 20 tt je stvarno strašno imati spontani. Ja sam ga imala u 12. Pa mi je to bilo strašno traumatično. Ali istina je, nije bilo ni B od bolova. Ništa! Tako da sve ove bolove nekako pozitivno pripisujem rastu i razvoju bebe no uplašena sam.
Cure, ja mislim da su ovi nasi bolovi najnormalnija stvar, pa imamo nesto sto raste u nama svaki dan i od 1 mm treba doci do minimalno 50 cm, i to je velika stvar i vjerujem da su svi ovi nasi bolovi najnormalniji... Normalno je da svaka od nas ima svoje strahove, ali imamo jedna drugu ovdje i hvala Bogu na tome. Ja mislim da nekada vec idem na zivce ljudima oko sebe, ali onda dodjem tu pa se izjadam...
Nadam se da sam vam bar malo pomogla i smanjila paniku sa tim opisima boli!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Sortiraj odgovore
Najstariji