Jutro cure.
Da ne zaboravim, od 17-19.04 u West Gateu su dani beba, djece i trudnica.
Uzivajte u lijepom vikendu

bok ..ne virujem da ti je na ruku jer je dućan u kninu hahahha :D
prednosti manjeg..zapostavljenog grada...non stop su neka nevjerovatna sniženja ;)
žao mi sto je bilo iskljucivo mini brojeva..inače...ne bis e skulirala tek tako hahha...vidit cemo..iduci tjedan je iduce neko snizenje...mozda opet nesto ubodem ;)
bok ..ne virujem da ti je na ruku jer je dućan u kninu hahahha :D
prednosti manjeg..zapostavljenog grada…non stop su neka nevjerovatna sniženja ;)
žao mi sto je bilo iskljucivo mini brojeva..inače…ne bis e skulirala tek tako hahha…vidit cemo..iduci tjedan je iduce neko snizenje…mozda opet nesto ubodem ;)
Hej :) u pravu si nije mi bas na ruku, uh.. Daleko, daleko.. Al lipo sta imate takva snizenja.. :) joj, predobro! Vjerujem da ima svega i svacega! :)
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑

Trudnice drage, u Lidlu od 16.4. imate haljine s cvjetnim uzorkom,čini mi se da su svilene ali nisam sigurna, kroj je takav da bi se vasi trbuscici u njima lijepo smjestili,pa eto da znate ako kojoj treba. Cijena je prihvatljiva,100kn.
Želim vam ugodan vikend.
Nmaren hvala na info i sto se javis svako malo....svu srecu ti zelim 😘😘😘

Ja to mogu, ja to hoću....
Ja sam se danas toliko našetala po ovom divnom danu da mi bedra pulsiraju
hej curke...vidim neke su šopingirale...
ja se iznenadil kako u deviću imaju lijepe hlačice sa čarapicama i bodije i to u nježno žutoj, zelenoj, narančastoj...hlačice po 25 kn, bodiji po 22...
ja sam se ove dane zabavljala na rodinim radionica, sutra još na ovu o dojenje i kupila jednu platenenu pelenu, zaštitne gaće, kopču za tetre i knjigu Iz rodina kljuna i mogu reći da je dobra...puna korisnih informacija
Ej a kak doc do tih roda mislim jel ima negdje nes da se vidi kad su i di predavanja?! Ja bas nisam u tome!!! 😊hvala

ne znam od kuda si...ako si u zg onda imaš u ilici njihov dućan gdje možeš dobiti sve informacije, imas www.roda.hr i imaš njihovu stranicu na facebooku...
u zg imaju radionice za trudnice, malu školu dojenja...
cure su super, pristupačne, strpljivo odgovaraju na 101 pitanje...
Lolkipop hvala....ma iz zg sam al nisam se bas raspitivala tak da 😊aj bas cu malo istrazit....mozda se i sretnemo koji put tamo ako cu ic😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji