potpisujem ivek30, ja nemam ni jednu trudnu frendicu i stvarno mi puno znaci sto tu mogu procitat iste brige i situacije i podijelit sve :)
vi sve vec sanjate bebice - ja mislim da ja nisam jos niti jednom :(
Branchi, ja sam na samome pocetku trudnoce sanjala 2 puta isti san, curicu sa puno puno kose. Pripisujem to mojoj podsvjesti...
Cao ženske!
Evo mene s pregleda. Srce veliko ko kuca 😄 Bebica je ok, živahna i predivna 😊 Rekao je da je spolni brežuljak u neutralnom položaju pa da ne moze 100 posto tvrditi kojeg je spola beba. Na idućem cemo pregledu sigurno znati. Ajme sto sam sretna 😄😄
Eh, ali ima isto nesto sto me pati. A to su isto ti prokleti bolovi od probave. Ne djeluje niti jedan prirodni laksativ tako da sam ga tražila da mi nesto prepiše. Dao mi je neki sirup. Nadam se da ce djelovati jer u suprotnom cu eksplodirati. Sinoć sam doslovno plakala od bolova.
Kosee - saljem puuuuno pozitive ❤️❤️
kosee, pažljivo u autu. Vozim već 18 godina, non-stop sam bila u autu, posao mi je bio takav da sam u autu bila u cijeloj Hr, Slo, Austriji i Italiji. Zvali me "brza i žestoka". Ima već dva mjeseca da sam skužila da mi vožnja ide puno slabije, refleksi 0 bodova, usporena sam i jednostavno ne kužim situaciju u prometu . Dva puta sam skoro imala sudar i samo me sreća spasila, tj. obzirni vozači koji su na vrijeme zakočili i reagirali. Odonda vozim isključivo ako moram, kada me MM ne može odvesti.
Jučer sam bila na Anomaly Scan 3d i 4d ultrazvuku, tri sata na pregledu. Svakoj bih preporučila ako ima 400 kn (toliko sam ja platila). Moj Gin je što se toga tiče savršen. Bio je i MM sa nama. Drage moje, apsolutno je sve izmjerio, sve pokazao i rekao da postoji velika šansa da je dečko, ali (ja se nadam) da još ništa nije sigurno i da će točno znati reći tek nakon 20-og tjedna. Mjerio je brzinu srca, slušali srce, šumove(kojih nema), aortu i dijafragmu, mali mozak, butnu kost, brojali smo prstiće (na rukama i nogama), gledali kako beba maše rukicama, češka se, draga se po licu, gledali oči, nos (mjerili dužinu), donju i gornju čeljust, bubrege, trbuh, crijeva, mjerili oblik glave, gledali lice, profil, kako su smještena uha, opet je mjerio nuhalni nabor, težinu i dužinu bebe od glave do trtice, ma svašta. Imala sam i stanku od 10 minuta jer sam prvi puta ležala sat i pol bez prestanka. Apsolutno sve što je mjerio detaljno je opisao kako to kod mene izgleda i kako bi izgledalo da je nešto ne dao Bog, loše ili da je neki problem. On toliko objašnjava da mi je još uvijek puna glava informacija. Zapamtila sam da je sve normalno i da se beba normalno razvija. Ultrazvuk je bio preko trbuha. Idem pogledati CD koji sam dobila pa se možda još nečega sjetim
sova, mene je spasio REGULINO. Dozvoljen je za trudnice a pomoći će ti već isti dan. Treba mu oko 8 h da počne djelovati. Ako ga popiješ večer prije spavanja, onda si na wcu sljedeće jutro. Ja sam imala zastoj od 5-7 dana, strašno, a kada bi i mogla na wc, nije htjelo izaći, boljelo me je, tvrda stolica, ma užas živi, ali nakon ovoga sam ponovno normalna.
evo da odgovorim za te bolove prvo...bas onako kako je Miss napisala..pa s jednog jajnika na drugi pređe bol, kao da netko unutr širi i skuplja sve to...pa onda malo zaboli oko pupka, pa se spusti malo u preponu...
a jučer navečer me bolilo drugačije...to je bilo od napuhanosti, probava mi se normalizirala nakon 6 dana i sad samo imam problema s nadutosti
ashley baš super da je sve ok s bebilijem
nekao oni nama rastu, maternica se širi, buše rastu velike
svima puno pozitivne energije!!!!!!
kosee, definitivno manje vozi, ja sad vrlo rijetko vozim jer kuzim da sam malo odsutna...
probava je i meni katastrofa, ali me sva sreca ne boli nesto previse.meni pomaze kompot od suhih sljiva - fino je i stvarno djeluje, mozda da i to probas?
super review za anomaly, ja idem za 2 tjedna kod dr.kosa, on je isto sav detaljan, a takav i treba biti na tim tipovima pregleda....super je citati vase izvjestaje, jedva cekam svoj :)
ja sanjam sve vezano za bebe ali na vidim ju u snu...rodim pa je nema, odem na pregled ali ju ne vidim...samo sanjam da je nešto s njom :D
Sortiraj odgovore
Najstariji