Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiara5
    14. Travanj 2015. 15:14

Naanaa  smijat cu ti se samo zbog toga sto sam sretna sto je ipak samo zbog probave a ne zbog nečeg puno goreg!!! 

Svi bolovi su mislim normalni ako nisu stalni, prejaki i popraćeni simptomima tipa krvarenja, nesvjestice... Tako sam pročitala!! 
    Stvar je samo u tome sta meni niko nikada prije nije reka da ce me u trudnoci stalno nesto bolit, pa uvik mislim da je to nesto novo i samo kod mene!! 
    Moja mama kaže da se nase tijelo od prvog dana priprema za porod!!! I bas joj vjerujem!!! 

Bit ce sve u redu!!! 
    Svaki dan lipo izmolit molitvu za trudnice i uzivat, ovo ce tako proletit!!! 
    Zamislite koliko smo sretne osobe, toliko ljudi nemoze imati djece!!! 
    Pa mi smo stvarno blagoslovljene!!!! ☺️☺️☺️☺️☺️☺️

kosee
    14. Travanj 2015. 16:21

Anci, ja te toliko razumijem da ne možeš ni zamisliti. No još 2 mjeseca moram sigurno raditi, a i kasnije ću vjerojatno raditi od doma, takva je situacija.. 

Jučer je baš bila kriza zbog svih tih gluposti što su mi se izdogađale i jednostavno sam pomislila kako želim otići na porodiljni, poslati sve kvragu, ležati po cijele dane i gladiti se po trbuhu. Ali još se borim, danas je već bolje.. 

Držite se cure i samo hrabro 

lollipop
    14. Travanj 2015. 16:31

joj cure moje, grozno mi je čitati da žena iako joj je teško mora biti na poslu zbog novaca...takvo je vrijeme došlo...
    da se majke nakon 6 mj vraćaju na posao jer ne mogu živjeti sa plaćom supruga i 2600...grozno...
    ja moram paziti trudnoću i šok mi je bio dobivati mjesečno 1100 kn manje ali eto i MM ima ok plaću i možemo jer nismo podstanari, stan je malen, režije niske (osim struje) ali tih 2660 nije humano i to taman kad se uvodi dohrana, dijete počinje hodati pa mu treba obuća...strašno...a gdje je tek onaj sam o 3 godine porodiljnog šta bi bilo idealno za dijete...

ivek 30
    14. Travanj 2015. 17:01

Joj curke moje, kaj da vam velim. Ja nisam u hr doma, i kako sada stvari stoje, radit cu do kraja 8 mj, pa onda na porodiljni i vec za 5 mjeseci nazad. Bas sam jucer pricala sa svojim muzem kako je to nehumano. Svi govore o padu nataliteta u ciejelome svijetu, a onda te zaj.... gdje god mogu, i ogranicavaju mame na sve nacine. Kako moze mama uzdrzavati dijete od 2600 kn na mjesec?? Neka mi netko to objasni. Hvala dragome Bogu meni nije tako, ali suosjecam sa curkama kojima je, i to mi se zaista ne svidja. Kod nas ti tu daju 90% od place 6 mjeseci.

Fluffy2
    14. Travanj 2015. 17:23

Stvarno je to tuzno. Nezaposlene i studentice imaju nula kuna. Ja radim na crno tj sad ne radim pa nemam nista. A dragi niti 5000. 
    Na dane se toliko iznerviram a onda kazem ajde dat ce Bog inace bi skrenula. Da je cekat bolja vremena i posao nebi nikad rodila.
    Drzite se zene bit ce bolje, mora bit! Doc ce i nasih 5 minuta :) :* I da, stvarno smo kad bolje pogledamo blagoslovljene.

Fluffy

Sanjarica
    14. Travanj 2015. 17:45

Stvarno je to strasno i bas mi je zao vas koje morate ostat radit... Ja sam vec u otp 11 tt otisla na bolovanje... Jednostavno se nisam mogla nosit sa ljudima po cijeli dan u kontaktu, pricat, bit ljubazna a mucnine i kronicna neispavanost su bili na vrhuncu... Istina teze je jer dobivam skoro 1200 kn manje sada..al srecom decko ima ok posao pa nekako izguramo nakraju. Zato mi je sve vas jako zao jer trudnoca je vrijeme kad bi trebale sve zene odmarat i ne bit pod stresom na poslu... Zato svaka vam cast cure i probajte to izgurat sta bolje...divim vam se!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.