Ja mislim da moj trbuh nikad nece bit tvrd koliko je sala na njemu!!!!
moj je isto ujutro tvrd...a kasnije špekec prevlada...iako kad legnem na leđa bude izbočen ali manje tvrd...danas sam legla a on stoji nahero...sva sam se šokirala...ono kvrga samo na jednoj strani
jao još jedna curka...jupi...čestitam...
ja se nadam saznati spol idući tjedan...iako najveća nada mi je da se posteljica dignula...
I meni je moj trbuh mlohav. Nitko ne bi rekao da se unutra skriva beba.
Zapravo, osim tih malih šlaufića kad sjednem (koje sam uvijek imala) trbuh mi je tek laaagano izbočen i to tek ispod pupka. Mene to čak zabrinjava jer je beba već veličine naranče. A osim ako mi se nije zaljepila za kičmu ja zaista ne vidim gdje bi mogla biti.
Jedva čekam idući tjedan da je napokon vidim i da saznam spol.
Mislila sam da sam je osjetila za Uskrs, ali od tada ništa tako da mi se sve čini da sam umislila da sam je osjetila..
sve vi koje brinete jer vam se pupa jos ne nazire...evo vam link pa pogledajte kako se bebači sakriju da zene nemaju pojma cilu trudnocu da su trudne!.nedavno sam gledala na TLC programu sve epizode...ludnica...jedan dr je objasnio da se bebe mogu enkako smjestit u zdjelici..da zena nisat ne osjeti...da stomak ne raste...jos akd ne izostane menga cilih 9 miseci....veselje na prepad hahhahaha
evo vam dva od milijun takvih slučajeva...malo razonode...malo sam ovim zenam i zavidna....hahha..nema frikiranja oko trudnoce..i odjednom buuum..beba :D
Ryanne tako je i moj bio a evo u 19.tt već je kod pupka izbočina i to malo veća...
Sortiraj odgovore
Najstariji