bok ..ne virujem da ti je na ruku jer je dućan u kninu hahahha :D
prednosti manjeg..zapostavljenog grada...non stop su neka nevjerovatna sniženja ;)
žao mi sto je bilo iskljucivo mini brojeva..inače...ne bis e skulirala tek tako hahha...vidit cemo..iduci tjedan je iduce neko snizenje...mozda opet nesto ubodem ;)
Trudnice drage, u Lidlu od 16.4. imate haljine s cvjetnim uzorkom,čini mi se da su svilene ali nisam sigurna, kroj je takav da bi se vasi trbuscici u njima lijepo smjestili,pa eto da znate ako kojoj treba. Cijena je prihvatljiva,100kn.
Želim vam ugodan vikend.
Ja to mogu, ja to hoću....
Ja sam se danas toliko našetala po ovom divnom danu da mi bedra pulsiraju
hej curke...vidim neke su šopingirale...
ja se iznenadil kako u deviću imaju lijepe hlačice sa čarapicama i bodije i to u nježno žutoj, zelenoj, narančastoj...hlačice po 25 kn, bodiji po 22...
ja sam se ove dane zabavljala na rodinim radionica, sutra još na ovu o dojenje i kupila jednu platenenu pelenu, zaštitne gaće, kopču za tetre i knjigu Iz rodina kljuna i mogu reći da je dobra...puna korisnih informacija
ne znam od kuda si...ako si u zg onda imaš u ilici njihov dućan gdje možeš dobiti sve informacije, imas www.roda.hr i imaš njihovu stranicu na facebooku...
u zg imaju radionice za trudnice, malu školu dojenja...
cure su super, pristupačne, strpljivo odgovaraju na 101 pitanje...
ma ja sam ti u rijeci...one su ovaj vikend tu na nekom sajmu...
moja preporuka za cure, puno će vam pomoći...
Sortiraj odgovore
Najstariji