Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    10. Travanj 2015. 10:20

mislim da sve te vage moramo u smeće...
    ja sam zadovoljna jer stvarno raznoliko jedem, svaki dan dva voćna obroka šta nisam već godinama...povrće svaki dan, ne jedem krumpire, paštu dva puta u mjesecu, ne jedem rižu nego onaj miks sa 3 žitarice (ječam, pšenica, int.riža), ribu jednom tjedno...ali se zato volim i zasladiti...pojesi onaj smrznuti jogurt ili sladoled...
    a sad sigurno je važan faktor koji utječe na kg i ta probava ili nedostatak iste, unesena tekućina, nadutost...

Anci2225
    10. Travanj 2015. 10:48

fluffy vezano na secer, jedina stvar koja u minuti digne je secer je Coca Cola
    Znam iz provjerenih izvora (baka od mm je seceras i ona u svakoj sobi ima malu bocicu cole u slucaju da joj padne secer)

kosee
    10. Travanj 2015. 10:49

Pročitam 'vage su zlo' i mislila sam da pričamo o horoskopu jer smo muž i ja se raspravljali da bi po zadnjem pregledu naša bebica možda ipak mogla ispasti djevica a ne vaga  Inače je on djevica, a ja vaga pa se zezamo oko toga, on kaže 'ne daj bože još jednu vagu u kuću' 

Što se vaga za vaganje tiče, bolje da ništa ne pišem, ja sam na +3, iako po današnjem ispada da sam na +3.5, ali uvijek pričekam par dana da vidim je li to pravo povećanje težine ili neka dnevna varijacija. S time da imam manje kila preko vikenda kad više spavam 

Mah, valjda nećemo do kraja biti kao kitovi, baš mi je teško procijeniti te kile koliko je normalno kad znam da će poslije ići brže to dobivanje.. Čini mi se da jedem ok i normalno, a opet, tko zna 

Branchi
    10. Travanj 2015. 11:07

ja sam +2 doma, a kod ginica +3...pa vise vjerujem svojoj hehehe.
    dobra ideja je sa slaganjem ormara, ja isto poludim svako jutro kad isprobam par kombinacija, danas sam kasnila na posao jer nisam mogla nista iskopati.

napokon curka u grupi, bit ce borba oko cura u vrticima za koju godinu ako ovako nastavi heheh

Ryanne
    10. Travanj 2015. 11:15

Mene strašno muči ta nadutost. 
    Nemam osjećaj da sam dobila toliko kila koliko sam strašno naduta. Čim nešto pojedem ujutro, trbuh počne rasti.. i do kraja dana mi je ogroman. I to bez obzira što da jedem. Možda imam jedan dan u tjednu kad nemam taj osjećaj nadutosti.

Ujutro prije posla pojedem čašicu baktiva u koji stavim malo sjeckanog voća i žlicu zobenih pahuljica. I već se nakon toga napuhnem ko balon. A kamoli nakon gableca.

Sanjarica
    10. Travanj 2015. 12:14

Ma ne sekirajte se oko kilograma... Pa trudne ste, normalno je da se debljamo... Ili ste mislile da cemo bit fit sa samo malo zaobljenim trbuscicem...haha... Bitno da se mi pomalo debljamo a nase bebice da rastu... 
    Ok necemo pretjerivat ali ionako poslije 12 tt kazu da je normalno dobivat oko pola kilograma po tjednu..pa... 

Uostalom sta mi budemo imale vise kila nasi decki/muzevi ce imat vise za voljeti! Haha..

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    10. Travanj 2015. 12:39

volim ove mudre izreke :D

nenana
    10. Travanj 2015. 13:05

Sanjarica - to je to!!!.. Jučer sam baš kukala mm da se ne osjećam privlačno na što je on rekao da sam mu privlačnija nego ikad i zgrabio me .. Ali to su muški, čim vide veće cicke gotovi su

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.