Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    10. Travanj 2015. 08:46

Ja idem u bratove svatove pa se isto pitam kako ću to, planiram se zbilja dobro naspavati prije pa se nadam da ću izdržati. 

Vidim da sve pričate o stvarima za bebu, ja šizim oko svojih stvari, jutros više stvarno nisam znala što bih obukla i mislim da mi je krajnje vrijeme da razvrstam stvari na one koje mogu nositi i one koje nikako ne mogu pa da mi ujutro prije posla bude lakše. 
    Baš sam si danas nekako okrugla i debela, znam da je to zapravo dobro, da beba raste, ali eto, nekih dana se baš teško privikavam na svoj novi oblik.

nenana
    10. Travanj 2015. 08:50

Pupa čestitke na curici :))

Nanaaa nama su prednost imali i Niko i Vito i Jakov - ali sve zauzeto od najbliže rodbine pa mi je bezveze da se bratići isto zovu i prezivaju Ali Niko je prepreprediiivno ime!

I Pupa kako molim te +0kg??? ja sam se danas skoro onesvjetila u kupaoni..izbjegavala sam vagu u širokom luku, jer sam znala da će ovo Uskršnje prežderavanja ostaviti traga..i moje najcrnije misli su se ostvarile - od zadnjeg vaganja, recimo prije dva tjedna +2kg, što znači ukupni dobitak u 19tjedana 5kg :(( ajmeeee..od danas kruh van, zobene za doručak, a večera 2 jabuke ili jogurt..I onda se čudim što me bole leđa  

Netko je pitao za vitamine, mislim Aninica :) - evo link https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/vodic-kroz-vitamine-i-minerale-za-trudnice-755  - ja sam nakon pročitanog odabrala Prenatal nutriens
    jer ne sadrži kvasac, pšenicu, gluten, niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja.  + pijem Omega 3 od Natural welta za trudnice i tu i tamo šumeću magneziji!

Pozdrav svima, treba i raditi malo, ali lakše je kad znam da je peeetak i odlična sunčana prognoza za vikend! pozz

Ryanne
    10. Travanj 2015. 09:03

Jutro mame,

Pupa, čestitam na prvoj curi na temi.
    I ovo za +0 kg... tako sam ljubomorna. Ja od ponedjeljka pazim što jedem da se riješim posljedica uskrsnog prejedanja, kad mi danas vaga kaže malo manje od pola kile više nego jučer. Nije mi jasno. I idem se vagati još par puta zaredom i svaki put mi je povećavala težinu dok nije došla na +0,8 kg od jučer! iliti cca +3 kg sve skupa. Mislim da moram baciti tu glupu digitalnu vagu i kupiti novu.

A što je najbolje, jučer sam dan provela ovako: http://www.index.hr/lajk/poster/127724/the-cold-seat-never-bothered-me-anyway    I uspjela.

nenana
    10. Travanj 2015. 09:06

Bravo Ryaneee..ahahah

lollipop
    10. Travanj 2015. 09:11

ryanne tako i moja vaga...bit će da nas sabotiraju...više kg imam kad pazim šta jedem nego kad ne pazim
    i ja ću danas probati tako kao i ti...valjda ću obaviti posao...

baš se veselim danas predavanju od roda o trudnoći i porodu na koje idem...

Sova5
    10. Travanj 2015. 09:29

ahhahahahaha  Upravo sam i ja jučer rekla da ću baciti ovu vagu. Ništa joj ne vjerujem 

nenana
    10. Travanj 2015. 09:50

Vage su ZLO

Ryanne
    10. Travanj 2015. 09:56

Ali ja mislim da nas te vage stvarno varaju. Jer ja znam imati toliko fluktuacije od dana do dana da je to nenormalno. Zadržavanje tekučine, loša probava... sve to utječe na težinu. One dane kad sam anuda i imam i po pola kile do kilu više, a ne znam kako jer znam da je to samo zrak. 
     I znam da se ne bih smjela vagati, ali ipak to radim svaki dan.

Ne mogu reći da sam ikad bila opsjednuta da budem mršavica, ali znam da će mi biti lakše ako dobijem manje na težini. Lakše ću se kretati, možda ću imati lakši porod, koža mi se neće napinjati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.