Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    09. Travanj 2015. 19:09

moras jesti ...malo pojačaj šećere i ugljikohidrate...nije ti pametno da ne jedes po 5 sati u komadu...no no 
    imaj uvik neki slatkis pri ruci

Fluffy2
    09. Travanj 2015. 19:14

To je slucajno danas bilo al inace jedem puno secera u svakakvom obliku pa mi je zato cudno. Al nije ugodan osjecaj nimalo. Morat cu stalno nesto imat u torbi, da.

Fluffy

Aninica
    09. Travanj 2015. 19:17

Kneginja tako sam se sada nasmijala na tvoj komentar za DVD 

nenana
    09. Travanj 2015. 19:42

Hi trudnice!

Leđa i trtica bole od 8h sjedanja na poslu, kukovi pri spavanju i sve si mislim da je bolje da se sto prije naviknem na sve!

Neki dan sam se jedva suzdržala u C&A da ne kupim bodice-ima predivnih i kremastih, ne samo plavo rozih i na nekima piše Born in 2015.-preslatki su!

A pišolinaca puna grupa, ajmo sad curkee  Nas ce malac najvjerojatnije biti Lovro, ali ima jos puno do kraja tko zna!

Sljedeci tjedan konačno pregled, jedva čekam! 

Pozzz

Pupa5
    09. Travanj 2015. 19:44

Pozdrav starim i novim curama, samo da vam se malo javim :) Ne stignem vas baš čitati nažalost, pa ću samo mahnuti u prolazu :) Taman sam danas pakirala robu u koju više ne stanem, pa da mi ne radi zbrku u ormaru. Sad stvarno imam pravi trudnički trbuščić i nema šanse da nosim ni jedne svoje hlače, sa majicama se još snalazim nekako. Kilaža je srećom +0 još uvijek :)

Pupa5
    09. Travanj 2015. 19:50

Zaboravila sam reći da je potvrđeno da nosim curicu, sada je teška oko 150 grama i duga oko 14 cm :)

Naanaa2
    09. Travanj 2015. 20:03

Nenana, Lovro- prekrasno ime   I nama je to bio izbor, ali smo se definitivno odlučili za Niko. 
    Pupa, čestitam na curki  Mislim da je to prva u grupi. 

kneginja
    09. Travanj 2015. 21:41

napooookon curica :D

lollipop
    09. Travanj 2015. 21:42

jao prva curka čestitam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.