moras jesti ...malo pojačaj šećere i ugljikohidrate...nije ti pametno da ne jedes po 5 sati u komadu...no no
imaj uvik neki slatkis pri ruci
To je slucajno danas bilo al inace jedem puno secera u svakakvom obliku pa mi je zato cudno. Al nije ugodan osjecaj nimalo. Morat cu stalno nesto imat u torbi, da.
Fluffy
Hi trudnice!
Leđa i trtica bole od 8h sjedanja na poslu, kukovi pri spavanju i sve si mislim da je bolje da se sto prije naviknem na sve!
Neki dan sam se jedva suzdržala u C&A da ne kupim bodice-ima predivnih i kremastih, ne samo plavo rozih i na nekima piše Born in 2015.-preslatki su!
A pišolinaca puna grupa, ajmo sad curkee Nas ce malac najvjerojatnije biti Lovro, ali ima jos puno do kraja tko zna!
Sljedeci tjedan konačno pregled, jedva čekam!
Pozzz
Pozdrav starim i novim curama, samo da vam se malo javim :) Ne stignem vas baš čitati nažalost, pa ću samo mahnuti u prolazu :) Taman sam danas pakirala robu u koju više ne stanem, pa da mi ne radi zbrku u ormaru. Sad stvarno imam pravi trudnički trbuščić i nema šanse da nosim ni jedne svoje hlače, sa majicama se još snalazim nekako. Kilaža je srećom +0 još uvijek :)
Zaboravila sam reći da je potvrđeno da nosim curicu, sada je teška oko 150 grama i duga oko 14 cm :)
Nenana, Lovro- prekrasno ime
I nama je to bio izbor, ali smo se definitivno odlučili za Niko.
Pupa, čestitam na curki Mislim da je to prva u grupi.
Sortiraj odgovore
Najstariji