Pa ja sam očekivala da ću izgledati kao Jessica Alba ili Blake Lively
Ali mršavice su mi nekako i ljepše trudnice - one imaju trbuščić, a sve ostalo ostane lijepo tanko i krhko.
Ja sam pak prije bila žena s guzom i grudima ali tankim strukom; sad tog struka više nema i umjesto žene s oblinama nastala je samo jedna velika oblina
kosee jesi me nasmijala
I ja sam vrlo slicna ako ne i identicna tvojem opisu
Također Nisam ono neka mršavica i nije da samo o tome razmišljam. Ali znam koliko mi je teško skinuti kile. I sad kad pomislim da na svojih 160cm dobijem 20kg - brate mili pa lakše preskočiti nego zaobići. Jako pazim, baš jako, ali ne izgladnjujem se (to ni ne mogu
). Evo sad sam u 10tt dobila +1. I to preko noći. Stalno sam bila na 55kg i sad odjednom 56. Ali navečer kad stanem na vagu imam i po 2 kile više.
I da, ja sam isto cijelo vrijeme napuhnuta. Stomak mi izgleda kao da sam u 7 mjesecu trudnoće.
Cure ja maloprije iz ormara izbacila svu zimsku robu i onu u koju ne stanem vise i sad je nastala promaja u ormaru
Kolicinski jedem puno al ipak malo pazim da ne nabijem celulita jer ko ce ga se poslije rjesit. Znaci biram zdravo dok ne odem u ducan i kupim kesicu Kiki bombona koju smazem do doma haha
Inace sam sitnije građe s vecim cicama tako da se kod mene samo drob istice, vec ga svi maze i tepaju mu
Moga dragoga nema pa se tjesim da je bar jedan muskarac kojeg volim uz mene, maleni bebac. Gustajte vi koje mozete sa svojima zavidim vam.. Pusa
Fluffy
ja sam u drugu trudnoću ušla sa viškom kg. nisam uspjela skinuti kile nakon prve. naravno, i vaga je neki dan bila nemilosrdna pa je pokazala +800g. čak je i precizna.
još uvijek se nadam da ću uskoro započeti nekakvu aktivnost za trošenje kalorija, samo da prođu muke po slabosti i mučnini.
da ne spominjem napuhnutost i probavu... uh...
I moj muž voli kad sam zaokruženija ali ipak.. ja se ne osjećam dobro ovako napuhnuto. Ne bi mi smetalo da je trbuščić samo od bebe, nego je tu uzrok probava. I zato moram stvarno paziti što i kako jedem. Makar sam si rekla da ću jednom-dva puta tjedno zgriješiti.
Inače sam više manje prosječne građe. Malo veće sise, guza i bedra onako taman, relativno ravan trbuh sa pokojim šlaufićem ovisno o dobu godine... Ako se udebljam, najviše se vidi na sisama i trbuhu.
A sad sise još veće, trebuh napuhnut, guza i bedra ostala ista.
Od struka naviše se napuhavam (što od probave što od špekeca), a dolje sve ostaje isto. Pa noge me neće moći podnijeti.
Hahaha... I ja sam inace dosta niska...1,64... I oduvijek sam imala vecu guzu al struk lijepo ravan i sise manje... Eh...sad su i cike narasle(nije da se bunim) i trbuh se izbocio i sad izgledam kao jedna buhtla...
Cak sam i dvoje traperice izbacila iz upotrebe.. Nisu mi vise komotne i stiscu me... Sad ce mi tajice bit zakon, i imamo tu srecu da nam ide ljeto pa cemo moc bit u haljinicama...milina...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Netko je spominjao problem sa celulitom... Ja sam sklona skupljanju malo na bedrima... Pa sam lani probala na preporuku jedan domaci recept...i mogu rec da stvarno pomaze..
Znaci nekoliko cvijetova lavande isjeckat na sitno (otp 5-6)
Oko 3-4 zlice secera, 3 zlice maslinovog ulja, i 10 kapi 100% etericnog ulja od grejpa (ja sam ga kupila u ljekarni i dode oko 35-40 kn) sve to zajedno izmjesat i utrljat dobro na mjesto zahvaceno celulitom... Potom isprat..
Ja sam svaku vecer to radila i stvarno je pomoglo.. Em koza poslije toga bude jako fino glatka.. Pa eto..da ne bacate silne novce za kreme protiv celulita...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
kako ste mi smišne sve sa vašim brigama o celulitu ahhahah
i kako vam to nece niti na pamet past kad dodje bebač...koji celulit koji bakrači hahhahha...vidit cemo onda sta su brige..problemi..hektika...i svašta nesto :D
ja sam čini mi se prije dva dana odlučila jesti samo zdravo....danas se nabubala bureka...a krenula kuvat blitvu s ribom..al svratila sveki...donila domaći...i moš ga j...
haha
u hipu sam zaboravila sta sam radila i kuvala....smazala sam sve :D
i sad odo zaćorit jedva drzim oci otvorene....a vanka sunce piči....bice me je uvatio proljetni umor hehe
hellou cure
evo nas opet s vagama, kilama, celulitom...ja sam tako i tako debela a ove godine na plaži neću morati uvlačiti trbuh napokon
ma kako bude biti će, papajte zdravo da imate puno snage roditi svoje bebice...
ja danas bila na rodinom predavanju za trudnice i kaže voditeljica puno šećite, hodajte i porod će vam biti puno lakši...
iskreno se nadam da od pregleda više nisam u karanteni jer me ovo lijepo vrijeme i sunce zove u šetnju pa makar i do kvartovskog kafića na kavu..
Sortiraj odgovore
Najstariji