Joj probat cu pit lgg svaki dan.. Ak stolica i dalje bude tvrda vidjet cu sta ce mi ginicka rec! Stalno bi nesto zvakala i jela a kad se sjetim wc-a jojjjj hhijihijiji :)))))
Kaj stvarno postoji simptom kihanja u trudnoci bhuaaaa!!!

meni je danas nakon 3 dana pomogao čaj od kamilice u koji sam stavila dve žličice šećera...od tada 3 posjete wc-u...napokon...
a vidiš kneginja ja sve mislim kako ću ići u šetnju i po zimi...sad ne znam ni sama više ništa...npr lani je u 9.mj bilo vruće a 10.i 11. je još bilo toplo...uopće ne znam šta misliti i kakvu robicu kupovati...

ne znam...nekako ne vjerujem da cu prvi mjesec bit us tanju šetat (meni je termin 30.9) ..a onda je to vec 30 10,tj jedanaesti mjesec....ne bi bas bebicu od mjesec dana na hladnocu...nemam pojma...ja sam si sad tako posložila u glavi hahahha...nekako bas zeznuto vrime za radjanje...bilo bi idealno npr 2.mjesec....doma dva mjeseca...a onda šeeetnje...plažaaa .... hahahhaha
vidit cemo...tad cemo bit na nekom drugom forumu pa izmjenjivat iskustva :D
jutro žene,
ja sam prvu kćer rodila 13.12, ja sam već s njom na badnjak bila vani, ona je bila u skafanderu, zamotana u zimskoj navlaci i milina, svaki dan smo nakon 10 dana izlazile(nismo samo kad su bile temperature -20 jer ih je te godine bilo), tako da nema potrebe da bebe ne izvodite van, njima i godi svježi zrak a vjerujte da će i vama falit nakon enkog vremena zatvorenog u kući.
meni je termin sada 8.9 i već planiram kako cu tamo oko 20.9 piti kavicu sa kolegicama na terasama :)
(nama je super jer smo 3 susjede sa ,malim razmakom trudnoce, a tako smo bile i prije 3 godine pa imam već rezervirano društvo za porodiljni :)
Ryanne ja imam odf prve kćeri putni krevetić tj taj kao neki vrtić, pa će to biti u dnevnoj sobi da beba može spavat a i da ne bude većoj baš na dohvat ruke, a u spavaćoj sobi ide u kinderbet
Ja ću vam sad napisat kako se meni čini i što je od svega toga korisno, u biti kako se meni ispostavilo sa prvom kćeri jer sjam imala dosta nepotrebnih stvari.
Kinderbet vam treba i iskreno nije bitno kakav je , sam gledajte da vam se moze spustit jedna stranica(ovo je pogotovo za ovakve ko ja koje su 160 visoke jer kasnije nastaje problem kad treba djete spustit) i da vam bude dosta velik(barem 120 cm duzine).
putni krevetići/vrtići nama je super koristio jer je znala spavat preko dana u tome, kasnije se igrala a i kad je isla spavat kod bake i dide to je islo s njom ,plus odlasci na more...savjet, bolje uzmite taj putni krevetić nego vrtić jer razlika je samo što krevetić ima dolje mekani amdrac na kojem beba moze spavat a vrtic je tvrđa podloga( nama je iza godine dana taj madrac znao biti na podu pred tv-om pa je znala i tako odspavat)
kolica- iskreno po mome nemojte davat ne znam koje novce, bitno vam je da su velika i udobna, iako je praktično kupiti ona 3u1 koja odmah imaju i sjedalicu za auto (jaje) da se to ne kupuje odvojeno
meni je kcer vec od neka 4 mjeseca bila jako puno na podu i to na onim podnim puzlama koje vrijede svaku kunu, evo i danas ih ima umjesto tepiha u sobi
komoda za presvlačenje-ja bi rekla ne, zgodna je prvih par mjeseci al vjerujte da tamo od 5-6 mjeseca ce vam djete barem jednom odletit s nje, pa nekako tada vise manjima svima leti iz upotrebe i ostaje vam tak ormaric dolje za stvari ali ako vam nije potreban ja ne bi kupovala
viper-nama se nije bas pokazalo nesto, jer nismo je učili na nikakvo ljuljanje već kad se spava onda se spava a kad je budna onda smo ju puštali što više slobodnu
baby gim-meni je super jer kažem jako rano smo je stavljali na pod pa sam ja znala cijeli ručak skuhat dok je ona ležala i zanimala se sa tim igračkama koje vise
evo sad se ne mogu dalje sjetit, ako hoćete pitajte, eto čisto sam ovo napisala jer je meni dosta friško jer je kćer sad 3 godine pa ajmo reći se sjećam svega.

Ja mislim da prvih mjesec dana s bebama nećemo van. Onda tamo negdje kada beba napuni 1,5-2 mj onda već pomalo da. I to je dobro utopliti u kolicima i u šetnju. Ne naravno po jakom vjetru, kiši i snijegu. Bebama paše svježi zrak, što zbog spavanja, što zbog stvaranja imuniteta.

Meni donat mg ne pomazr vise za probavu...al zato salica mljeka ili obicnog jogurta..i da vidis kako trcim na wc..hahah...
Ja sam bila danas u beba centru u Puli...i odusevila se...nasla sam jako lijepa kolica 3u1 i to po jako povoljnoj cijeni...i krevetic jedan bijeli..isto mi se cini povoljan..(oko 1100 kn sa madracem)..
A tek sva ona robica...
Najradije bi sve te neke sitnice bila vec danas pokupovala... I sta je najbolje ima dosta neutralnih boja odjece... Onako zuckasto,svijetlo zelenkasto i meni najdraza boja i najljepsa na odjeci bijelo... Ma milina... Sad sam bar sigurna kamo cu otic kupit vecinu stvari pa sam na miru..👍
Laku noc trudnice..

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Jutro
Vidim da nas sve muči zatvor. Ja nisam pošteno bila na wc-u od Uskrsa i sad mi vaga kaže +3 kg, a samo dan prije Uskrsa sam bila na +1,5 kg.
Tako da već dva dana stvarno pazim što jedem (povrće, voće, vlakna), ali još ništa... Jutros mi je je škembica toliko bila ispupčena i da čovjek ne zna da je unutra sva neprobavljena hrana od Uskrsa, pomislio bi da je beba narasla 20 cm preko noći.
Jučer sam sva happy pričala o oblekici i opremi da bi me kuma (inače medicinske struke) onda izbedirala i rekla da ništa ne kupujem prije 30.og tjedna trudnoće. Ma mislim..
Ali ja ću ipak polako sve planirati, škicati i početi kupovati najkasnije tamo negdje početkom ljeta.

E da, (kad smo kod opreme) jeste li vi razmišljale kamo ćete sa bebom tokom dana? Ja ću imati krevetić u spavaćoj sobi (kasnije ću ga premjestiti u dječju sobu), ali pa neće beba stalno biti u mojoj spavaćoj sobi. Preko dana bih da bude sa mnom u dnevnoj.
E sad.. hoćete li kupovati neke jeftinije prijenosne krevetiće ili kako smo mi prije imali "vrtiće" u kojima bi bebe bile preko dana?
Nekako mi ne bi bilo sigurno staviti bebu na kauč.

jutrooo
Nikako da se uklopim, sve imate zatvor, a ja imam proljev Kakam za sve jesenske trudnice, valjda
I svejedno imam +3kg
Uglavnom, jučer sam bila na pregledu, potvrdila mi je da je dečko, lijepo raste i razvija se, čak je i nešto napredniji pa se polako pripremam da su veće šanse da će uraniti nego zakasniti
Hematoma više nema, zatvorena sam i sve je odlično i školski!
Sve u svemu, jako sam sretna i ponosna na našem juniora

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji