Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iva74
    09. Travanj 2015. 08:37

jao ja sad vidim koliko pravopisnih grešaka ima dok sam pisala, nemojte zamjerit

lollipop
    09. Travanj 2015. 08:40

da se nadodam...lijepo je kad nas netko iskusan ovako malo uputi korisne i nekorisne stvari...ja sam na rodinom forumu čitala popis koji su zene stavljala sta im nije trebalo...i eliminirala sam jako puno toga 

kosee bravo za školsku trudnoću, neka takva ostane do kraja

kosee
    09. Travanj 2015. 08:41

iva, baš ti hvala na praktičnim informacijama 

lollipop
    09. Travanj 2015. 08:50

meni je jedini minus tih krevetića dubina...a možda mi se samo čini da je to nezgodno...

vidjet ćemo kako će to u praksi u 9.mj izgledati 

joj moram se tu malo požaliti...šta je s tim muškarcima i fiks idejama o porodu?! kao da su oni kad rodili pa znaju...baš me to nervira...
    kaže MM-u šef da iako je 9.mj uzeo GO neka bude u pripravnosti da ide na platformu (gdje ono nema ni signala za mob ) jer šta meni od 27 god može bit teško rodit...koja budala...ako me budu rezali ni sjest neću moć a on bi njega slao na teren pored ostalih ljudi...

Naanaa2
    09. Travanj 2015. 08:55

Cure, evo i mene s ultrazvuka... Sve je super, beba je narasla, veli doktorica da je kod mene došlo do kasnijeg začeća pa je odstupanje od 3-4 dana, ali sve mjere su super i sve je u redu. Potvrđeno je, stiže nam mali frajer, danas je čak i mama vidjela pišu  A toliko smo mlatarali rukicama i nogicama da se nismo mogli uslikati za tatu.. Ali na sljedeći ultrazvuk će i tata ići da i on vidi svog sina 

Ryanne
    09. Travanj 2015. 09:02

Woow, pa sve koje ste saznale spol dosad, nosite dečke. Teba bi se trebala zvati "jesenski dečki". Čestitam.

Ja se nadam da ću za dva tjedna saznati i spol svoje beboline makar i ja i mm imamo osjećaj da je dečko. On ga čak već oslovljava muškim imenom. Bilo bi fora da nas iznenadi princeza.

Naanaa2
    09. Travanj 2015. 09:12

Ryanne, statistički bi sad trebala iskočiti koja curica  A moglo bi se dogoditi i da za 2-3 mjeseca koji od ovih dečkiju postane cura  Mojoj šogorici su govorili doktori da je cura cura cura, i onda u 7. mjesecu trudnoće da je dečko. I rodio se dečko.

Ryanne
    09. Travanj 2015. 09:27

Haha. Da, statistički.   Ali vidjet ćemo. 

Imam dvije frendice koje mi čuvaju robicu (jedna za curicu i jedna za dečka) i sad su u pripremi i samo čekaju moj poziv kad se vratim od uzv-a.

Ljubav2
    09. Travanj 2015. 09:39

Pozdrav cure

Baš mi je drago zbog svih lijepih pregleda i školskih trudnoća :) Super, super...
    Što se opreme tiče- mi sve kupujemo u šestom mjesecu.. prije ne.. ne brinem se još oko krevetića, dojenja, spavanja :) Još uvijek živim od pregleda do pregleda i uživam u šetnjama i papanju :)

Najavljuju lijepo vrijeme i pravooooo proljeće.. pa eto uživajte

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.