ne znam...nekako ne vjerujem da cu prvi mjesec bit us tanju šetat (meni je termin 30.9) ..a onda je to vec 30 10,tj jedanaesti mjesec....ne bi bas bebicu od mjesec dana na hladnocu...nemam pojma...ja sam si sad tako posložila u glavi hahahha...nekako bas zeznuto vrime za radjanje...bilo bi idealno npr 2.mjesec....doma dva mjeseca...a onda šeeetnje...plažaaa .... hahahhaha
vidit cemo...tad cemo bit na nekom drugom forumu pa izmjenjivat iskustva :D
Ja mislim da prvih mjesec dana s bebama nećemo van. Onda tamo negdje kada beba napuni 1,5-2 mj onda već pomalo da. I to je dobro utopliti u kolicima i u šetnju. Ne naravno po jakom vjetru, kiši i snijegu. Bebama paše svježi zrak, što zbog spavanja, što zbog stvaranja imuniteta.
Meni donat mg ne pomazr vise za probavu...al zato salica mljeka ili obicnog jogurta..i da vidis kako trcim na wc..hahah...
Ja sam bila danas u beba centru u Puli...i odusevila se...nasla sam jako lijepa kolica 3u1 i to po jako povoljnoj cijeni...i krevetic jedan bijeli..isto mi se cini povoljan..(oko 1100 kn sa madracem)..
A tek sva ona robica...
Najradije bi sve te neke sitnice bila vec danas pokupovala... I sta je najbolje ima dosta neutralnih boja odjece... Onako zuckasto,svijetlo zelenkasto i meni najdraza boja i najljepsa na odjeci bijelo... Ma milina... Sad sam bar sigurna kamo cu otic kupit vecinu stvari pa sam na miru..👍
Laku noc trudnice..
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Jutro
Vidim da nas sve muči zatvor. Ja nisam pošteno bila na wc-u od Uskrsa i sad mi vaga kaže +3 kg, a samo dan prije Uskrsa sam bila na +1,5 kg.
Tako da već dva dana stvarno pazim što jedem (povrće, voće, vlakna), ali još ništa... Jutros mi je je škembica toliko bila ispupčena i da čovjek ne zna da je unutra sva neprobavljena hrana od Uskrsa, pomislio bi da je beba narasla 20 cm preko noći.
Jučer sam sva happy pričala o oblekici i opremi da bi me kuma (inače medicinske struke) onda izbedirala i rekla da ništa ne kupujem prije 30.og tjedna trudnoće. Ma mislim..
Ali ja ću ipak polako sve planirati, škicati i početi kupovati najkasnije tamo negdje početkom ljeta.
E da, (kad smo kod opreme) jeste li vi razmišljale kamo ćete sa bebom tokom dana? Ja ću imati krevetić u spavaćoj sobi (kasnije ću ga premjestiti u dječju sobu), ali pa neće beba stalno biti u mojoj spavaćoj sobi. Preko dana bih da bude sa mnom u dnevnoj.
E sad.. hoćete li kupovati neke jeftinije prijenosne krevetiće ili kako smo mi prije imali "vrtiće" u kojima bi bebe bile preko dana?
Nekako mi ne bi bilo sigurno staviti bebu na kauč.
jutrooo
Nikako da se uklopim, sve imate zatvor, a ja imam proljev Kakam za sve jesenske trudnice, valjda
I svejedno imam +3kg
Uglavnom, jučer sam bila na pregledu, potvrdila mi je da je dečko, lijepo raste i razvija se, čak je i nešto napredniji pa se polako pripremam da su veće šanse da će uraniti nego zakasniti
Hematoma više nema, zatvorena sam i sve je odlično i školski!
Sve u svemu, jako sam sretna i ponosna na našem juniora
kosee baš mi je drago da je sve u redu :)
jao pa svi će prije mene saznat spol jer ova moja kaže da nema običaj govorit prije 24 tjedna , šmrc....
jutro cure
kneginja da, ako ti je kraj 9.mj termin onda je malo škakljivo...eto ja sam htjela ljetnu bebu al beba je htjela biti jesenska toliko o mom planiranju
ryanne ja ću si za to kupiti elastičnu maramu i nositi mrvu...a ako legnem na kauč gledati tv onda ću bebu pored sebe...još mi je to premala pinčica za vrtić...a vidim da ima puno onih njihaljki ili kako već to zvati šta se stave na pod ili stol...ali ja ne planiram trošiti novac na to
Sortiraj odgovore
Najstariji