Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    08. Travanj 2015. 20:04

a gle nas nadobudne s listama...na kraju ćemo sve to mačku o rep okačit 
    i ja se isto čudim kako sam već skoro na pola a pred par dana piškila na test, jurila na hitnu jer sam krvarila...a ono mrva je već veeeliiika 

Naanaa2
    08. Travanj 2015. 20:09

Cure, da li se vama pojavila linea negra? Ja sam maloprije vidjela da se meni moja pojavila i baš se vidi, i baš sam si happy,    iako ne znam zašto. Valjda zato jer vjerujem da to znači da beba raste, pa s njom i trbuh.
     I danas sam skužila da imam jedan čudan simptom trudnoće, a to je kihanje. Bar mislim da je simptom jer kišem negdje od kad sam saznala da sam trudna i još traje, a to je znači već 3 mjeseca. A nisam prehlađena niti šmrcam. Što vi mislite, bi li mogao biti simptom?

kneginja
    08. Travanj 2015. 20:09

e da ja sam odlučila (pošto ce mi mama kupit bas sve za ebbu do 1 godine)...da za zimu necu kupovat nista...to ce bit fakat bačen novac. pazi sad...rodim 1.10..prvi mjesec se svakako nigdje ne ide...osim pedijatru...tako da ce mi do proljeća bit dosta samo dosta povoja...pelenica...benkica...i piđamica. i eventualno dvi tri presvlake ako ko doje u goste da bebača spicanim hahahha

kontam..čemu sad kupovat hrpu robice..koja je po običaju nepovoljna cijenom...kad ju necu imat di nosit...odma cu kupovat za proljeće..ili cuvat lovu za tu robicu. čisto sumnjam da cemo moc previse sa bebačima na zrak prije polovine 3..početka 4 mjeseca..a tada ce vec bit veliki frajeri i frajerice :D

triba jos malo razmislit sta mi sve nece zimi tribat....malo ekonomičnosti nije na odmet :D

kneginja
    08. Travanj 2015. 20:36

nisam ni znala da je to simptom bilo čega al ja kišem ko luda zadnjig 10 dana a nisam ni alergičar ni prehađena hahahhah

aninica viš kako se mi zanesemo nekim cool stvarčicama...i sama sam takva...a uopće ne razmisljamo praktično hahaha. mene iskreno spašava ogromno iskustvo sa bebama...pa tu i tamo pokusam ukljucit mozak i sjetit se....ma u biti..odlučila sam poslušat staru svoju..kako ona kaze sta treba to cu i nabavit...ostalo su samo stvari pomodarstva...ne znam da su u zadnjih 30 godina izmislili išta da je baš baš korisno ili korisnije i olakšava mamama i bebama..a sve koštaaaa...a mi sve upijamo ko spužve :D

Naanaa2
    08. Travanj 2015. 20:42

Cvarak, ma ja tokom dana dva tri puta kihnem i to je to. Ali ako ništa drugo naučila sam se kihati.... hahahahaha..... jer sam prije zadržavala, a sada me strah pa kišem bez pardona. A što se tiče probave, mene je mučilo zadnjih tjedana. Tvrda stolica, treba se pošteno naprezat, a mene strah. Pa sam u ljekarni, po preporuci ginićke uzela sirup, Lactulose-MIP. Preporodila sam se s njim!!

Cvarak
    08. Travanj 2015. 20:47

Joj probat cu pit lgg svaki dan.. Ak stolica i dalje bude tvrda vidjet cu sta ce mi ginicka rec! Stalno bi nesto zvakala i jela a kad se sjetim wc-a jojjjj hhijihijiji :))))) 

Kaj stvarno postoji simptom kihanja u trudnoci bhuaaaa!!!

lollipop
    08. Travanj 2015. 20:53

meni je danas nakon 3 dana pomogao čaj od kamilice u koji sam stavila dve žličice šećera...od tada 3 posjete wc-u...napokon...

a vidiš kneginja ja sve mislim kako ću ići u šetnju i po zimi...sad ne znam ni sama više ništa...npr lani je u 9.mj bilo vruće a 10.i 11. je još bilo toplo...uopće ne znam šta misliti i kakvu robicu kupovati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.