Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek 30
    08. Travanj 2015. 14:28

sto se trice krevetica nama se svidja ovakao nesto za prvo vrijeme...
    www.chicco.it/content/dam/chicco/it/it/images/8/05/86/64/02/27/31/8058664022731/next2me_culla_chicco_1_jpg/_jcr_content/renditions/cq5dam.thumbnail.600.600.png

lollipop
    08. Travanj 2015. 14:30

ma ja mislim da beba čuje unutra kao šta čuje i naš glas...ja to normalno pojačam i pjevam...nadam se da joj se sviđa let3 i pipsi 
    a to s mozartom još ne radim al jela sam mozart kugle možda to šta znači 

ivek 30
    08. Travanj 2015. 14:30

Nekako mi se cini da s obzirom na prostor koji mi imamo najbolje odgovara dok se svi ne naviknemo jedni na druge!
    Htjela sam vas jos nesto pitati, sto se tice nekakvih lista za shopping, za prvo vrijeme, ima li nekoja od vas da mi da primjer sto je sve potrebno, ja zaista nemam ni najmanje pojma....

kneginja
    08. Travanj 2015. 14:33

i mene malo plaši ideja dojenja...da se sta ne zakomplicira..jer iamm takav tip dojki da mi upale ne ginu...ali samo se treba dobro pripremit..vec mi je dr rekla..čim rodim...odma počet sa masažom dojki..jer imama velike žljezdane i vece sanse da se sve začepi. al rješit cemo i to. dojenje je jako bitno..pogotovo radi kolostruma...rekla mi je da je to prvi ljek i zastita koje djete dobije...
    a kad bolje razmislim...tu je i lakoća...nema dizanja i pranja bočica...i kuhanja vose i mixanja...i tako desetak puta dnevno ooooo :)
    ovako..instaliram ga na dojkaču...i uzovaj djete :)
    što se tiče ovih stolova za previjanje (ovo pišem iz iskustva..imam 17 nećaka a bar sam ih 5 maltene odgojila ;)  ) ..meni su jako nepraktični...kad je beba mini mini....i nekako..al vec nakon misec dva...nema sanse...dite se vrti...miče..ovo visoko...nikad se nisam uspila naviknit na njih...ni nitko moj...vječno su ebbe previjane na kaučima i krevetima...meni jednostavno nekomotno..kruto..tvrdo....mozda stvar navike...al sebi necu nabavljat,to znam sigurno

Ashley
    08. Travanj 2015. 14:42

Listu nemam nikakvu "za prvo vrijeme". Jednostavno mi je prerano o tome misliti, ali onako na prvu: 
    treba mi (barem mislim): autosjedalica (za dovesti bebu iz bolnice), krevetić, pelene, oblekica (bodić, benkica, čarapice), možda duda, grudnjak za dojenje?!, šampon, puder, krema (za bebu), termometar za vodu, kadica za bebu, jastuk za glavu za bebu u krevetiću kada je mala (to mi je frendica pokazala i htjela dati, ali nisam još uzela)..

O dojenju uopće ne razmišljam, to će doći "spontano" (živim u bajci), u kombinaciji sa djetetom i uopće neću o tome razmišljati dok ne počnem dojiti. Pripremati se na nešto na što ne utječem, nema mi smisla. Volim imati sve pod kontrolom, ali za to znam da to ne ovisi samo o meni

Ashley
    08. Travanj 2015. 14:48

hehe,zadnja dva mjeseca sam se "kulturno uzdizala" uz klasiku. Ajde, bilo je povremeno, ako ne radim na kompu, pa sam na laptopu onda sam puštala muziku preko zvučnika....pa se možda ipak malo i beba kulturno uzidzala . Doduše rijetko, ali bilo je i tih trenutaka. Posebno kada sam u kadi, pa sam slušala muziku preko zučnika mobitela. Znate li za trik "muzika iz šalice". Mobitel se stavi u keramičku šalicu i sluša se muzika, razgovor (bilo što) na taj način. Zvuk je jači i čišći.

Aninica
    08. Travanj 2015. 16:02

NMareN
    08. Travanj 2015. 16:06

Trudnice kako je vama lijepo, mogu reci da vam za vidim na urednim i lijepim trudnoćama .
    Kosse ti danas imam kontrolu ako sam dobro shvatila,uživaju gledajući svoju bebicu, .
    Mi bi danas imali ravnih 15t..... ..... Bude i to možda jednom došlo......
    Uživajte u trudnoćama 

Ja to mogu, ja to hoću....

Aninica
    08. Travanj 2015. 16:06

Tako nekako to izgleda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.