Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aninica
    26. Ožujak 2015. 13:43

Baš mi je drago što vidim da nas muče slične muke. Ja sam jako uplašena iako već imam sina od 9 god. Puno je prošlo pa kao da mi je prvi puta. Sutra idem na pregled i nadam se da je sve u redu. Imam dosta bakterija i no rekli su da nisu neke opasne pa neke sitne bolove koje imam povezujemo s tim. No ne mogu dočekati da sutra vidim što će mi reći.

Aninica
    26. Ožujak 2015. 13:51

I ja stalno podrigujem. Meni je to grozno. Već mi je neugodno!

Ryanne
    26. Ožujak 2015. 13:59

Ja se bojim kakav će mi biti šećer. Kad sam ga prvi puta vadila, prije kojih mjesec dana, bio je super, ali tad još nisam tamanila po ugljikohidratima.

Baš se bojim da će biti visok. Osobito jer idem opet vaditi krv onaj tjedan iza uskrsnih blagdana. A šunku, francusku salatu, pincu i ostale kolače već sanjam.

Branchi
    26. Ožujak 2015. 14:07

vise malih obroka i onda se moze sve jest, tijelo se navikne da brze razgradjuje secer i sve 5 :)
    ja isto stalno podrigujem jer i inace imam gastritis, veselo :)

kneginja
    26. Ožujak 2015. 15:05

vi sve ženske sa mučninama pokusajte onaj moj provjereni recept...čisto da vidimo jel i kod vas pali....Ako ste zaboravile...mene su ubijale mucnine...dok se jednu vecer nismo.....no.....da....malo ...eee....i od tada nix :D

Fluffy2
    26. Ožujak 2015. 15:17

Ahhaah dok su meni bile najintenzivnije mucnine dragi mi se nije smia priblizit jer mi je i od njega bila muka. Sama sam spavala. Sad kad ja bi, otisa je ca na 5 mj i kad se vrati sumnjam da ce mi bit do toga 

Fluffy

kneginja
    26. Ožujak 2015. 15:24

ooo dobro si se zajebucnila ahhaha a da si mu jednom "dala" mozda bi prosle i mucnine a i nastavili bi uzivat češće...sad si "potpisala" malo dužu apstinenciju ahhahahaha ;)

uvijek slušat starije!!! uvijek ahhahahahha

Fluffy2
    26. Ožujak 2015. 15:35

Ahahah a jbg nisam se bas privlacno osjecala tih misec ipo dok me gleda u takvom stanju..a sad ce opet bit muka ali od apstinencije 
    Sta nisi prije rekla! 

Fluffy

Sanjarica
    26. Ožujak 2015. 15:39

Kneginja...hahaha..jesi me nasmijala....😂
    Ja sam do pred nekih tjedan dana otp imala jake i ceste mucnine...i povracala cesto i bila bez trunka volje...
    I iako smo se sexali redovito mucnine nisu prolazile...hahaha... 
    Ali tko zna.. Zene vrijedi pokusati...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.