A sto s nama kojima su takve aktivnosti zabranjene????
Evo ja u 15. tj i jos uvijek povracam... koji recept da ja potrazim :)???
Meni kada je bilo najviše zlo... A bilo je... Pomogla mi je jamnica, ona sensation. A Joooj od toga se tako lijepo podrigne. I od ovog ponedjeljka mučnine kao da je netko jednostavno izbrisao. Eto peti dan bez mučnina i ne vjerujem kako mi je lijepo. Zato sam se valjda i uključila u grupu!
Meni kada je bilo najviše zlo... A bilo je... Pomogla mi je jamnica, ona sensation. A Joooj od toga se tako lijepo podrigne. I od ovog ponedjeljka mučnine kao da je netko jednostavno izbrisao. Eto peti dan bez mučnina i ne vjerujem kako mi je lijepo. Zato sam se valjda i uključila u grupu!
pozdrav :)
zanima me da li je neka od vas imala herpes na licu u trudnoći? sad sam u 26.tjednu i na bradi (već po tko zna koji put) mi je izbio herpes. ima li to štetnog utjecaja na bebu? cijela sam u strahu :/
da li je štetno koristit herplex kremu?
joj čvarak i ja da mi nema kruha krepala bi s tim mučninama, žgaravicom i ostalim divotama...
podrigujem ko prasac i pol ali me to ne smeta baš
a s tim slobodnim aktivnostima budite psssst...iz milosti prema onima koji narednih mj.dana ne smiju...sad ne znam da li se to odnosi samo na onaj dio sa penetracijom ili je to ono nema orgazma zbog grčenja maternice..ako je ovo drugo javim vam se iz crne kronike
Kad ja prdnem samo kazem nisam ja beba je! 😂
Herpes imam i ja cesto na bradi zbog loseg imuniteta i koristim Herplex. Na internetu pise svasta o herpesu u trudnoci bolje ne citat.
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji