Cao Zene! Imam pitanje.. trebam dobiti 9.4, ne znam kad mi je tocno bila O (po aplikaciji 19.3..) odnose smo imali 12.3,14.3,18.3,19.3
21.3 i 22.3 sam imala roskasti iscjedak.. imam ko grceve u jajnicima malo desnom malo lijevom, od tog 21.3 pa do sad, ponekad slabo skroz ili nikakvi a nekad me bas bas grci.. od jucer ne da me bole sise, nego ne znam da objasnim, smeta mi kad legnem, kad me neko zagrli smeta me, dosta sam nervozna i uznemirena, i place mi se, umorna sam spava mi se, osjecam neki pritisak u cijelom tijelu, posto vec godinu dana radimo intezivno na bebi, ja svaki mjesec imam neke simptome i onda placem kad dodje M, al ovaj mjesec sam vec odmah rekla da nisam sigurno trudna i vec znam to, al jedino sto me zbunilo je tak rozi iscjedak 21. i 22.3 dosad to nisam imala..
ps. Jucer sam radila test, negativan kao velika Kuca.., mislite mozda da je rano za test ili smo mi zenske lude pa umislimo simptome? 😂
👩🏼25
👱🏻♂️26
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Zdravo drage,nova sam ovde i treba mi mala pomoc radila sam test za trudnocu 6 dana prije ocekivane menstruacije jako cudno se osjecam spava mi se 24/7,imam valove neke mucnine i bol cudnu na desnojnstrani eh sad jel ja umisljam crticu ovdje mozda se moj mozak igra samnom ostavit cu link slike testa pa mi recite svoje misljenje,radjen je u toku dana nije jutarnji.
https://ibb.co/vvYtGDj
Zdravo drage,nova sam ovde i treba mi mala pomoc radila sam test za trudnocu 6 dana prije ocekivane menstruacije jako cudno se osjecam spava mi se 24/7,imam valove neke mucnine i bol cudnu na desnojnstrani eh sad jel ja umisljam crticu ovdje mozda se moj mozak igra samnom ostavit cu link slike testa pa mi recite svoje misljenje,radjen je u toku dana nije jutarnji.
https://ibb.co/vvYtGDj
Ja vidim crticu 🙏 ali najbolje ponoviti sa jutarnjom mokracom za 2 dana da budete sigurni
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
https://ibb.co/vvYtGDjJa vidim crticu 🙏 ali najbolje ponoviti sa jutarnjom mokracom za 2 dana da budete sigurni
Zdravo drage moje,opet ja
Radila sam test sa jutarnjim urinom danas bi trebala dobiti m
https://ibb.co/C5HVHx4
Nisam bas najbolje umocila ali nadam se da je ovo pozitivan…
Pozdrav svima! E ovako:Posljednja M je bila 04.05., sada je trebala da dođe 02.06., ali danas je evo već 06.06. i nisam dobila uopšte, 4 dana kasni… Inače, menstruacija mi je stvarno redovna, imam kalendar i uvijek bude na taj datum koji kaže u mom kalendaru da ću dobiti.. Muž i ja nezaštićene odnose smo imali za vrijeme plodnih dana ( izračunao menstrualni kalendar ) između 17. i 20. maja, pa onda 24. maja.. Radila sam test jedan dan nakon zakašnjele menstruacije - negativan. Nakon dan, opet - negativan. Danas sam otišla da izvadim betu, kontam možda je bilo rano za test.. beta 0,100 MIU/ML.. Šta to znači? Ima li neko iskustva? Postoji li mogućnost da smo poranili i da je ipak trudnoća u pitanju? Napominjem još jednom da imam redovne mentruacije, i jedino kada mi je kasnilo bilo je prije dvije godine kada je bila biohemijska trudnoća.. Ako neko ima slično iskustvo, a da je ipak bila samo rana trudnoća u pitanju, neka mi bar malo nade ulije. Trenutno sam jako tužna..
Pozdrav svima! E ovako:Posljednja M je bila 04.05., sada je trebala da dođe 02.06., ali danas je evo već 06.06. i nisam dobila uopšte, 4 dana kasni… Inače, menstruacija mi je stvarno redovna, imam kalendar i uvijek bude na taj datum koji kaže u mom kalendaru da ću dobiti.. Muž i ja nezaštićene odnose smo imali za vrijeme plodnih dana ( izračunao menstrualni kalendar ) između 17. i 20. maja, pa onda 24. maja.. Radila sam test jedan dan nakon zakašnjele menstruacije - negativan. Nakon dan, opet - negativan. Danas sam otišla da izvadim betu, kontam možda je bilo rano za test.. beta 0,100 MIU/ML.. Šta to znači? Ima li neko iskustva? Postoji li mogućnost da smo poranili i da je ipak trudnoća u pitanju? Napominjem još jednom da imam redovne mentruacije, i jedino kada mi je kasnilo bilo je prije dvije godine kada je bila biohemijska trudnoća.. Ako neko ima slično iskustvo, a da je ipak bila samo rana trudnoća u pitanju, neka mi bar malo nade ulije. Trenutno sam jako tužna..
Nazalost beta ti je negativna, ako ti vec 6 dana kasni trebala bi biti velika i to je najtocniji pokazatelj trudnoce, ali ja nemam iskustva pa je ovo samo moje misljenje
👩🏼25
👱🏻♂️26
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Danas 37dan ciklusa. U iscekivanju.
Estradiol mi nizak skroz.
Cilusi od 29-35najcesce u4mj dobila 39dc katastrofa
Prosli mj dobila 31dc 5.5.23. Od tad nista ...
21sam narucena u zagreb nosim nalaze za neplodnost...
Sretno svima
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Sortiraj odgovore
Najstariji