Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    22. Listopad 2022. 16:17

Beni12

SAYuRI

Beni12

Dobar dan drage mame i buduće,
    Ovako intenzivno radimo na bebi skoro godinu i pol, kod mene je sve ok ali kod supruga su nešto malo usporeni nalazi, pijem terapiju već više od pola godine, očaj mjesec mi je doktor pratio ultrazvukom kad bi mogla biti ovulacija, imali smo odnose par dana za redom. Sad sam već 12 dana pred Menge i danas evo imam bolove kao da trebam dobiti, zanima me da li je netko imao slično nešto i da li postoji mogućnost da se radi o trudnoći? Hvala vam unaprijed i puno sreće svima.

Jos kad bi ja skontala sta znaci “ 12 dana pred menge”? 🤔
    Koliko je proslo od ovulacije dana otprilike?

Vjerovatno 12 dana još imam do menstruacije, prošlo je 6 dana

Trebas sacekati barem jos 7 dana pa uradi test, sve prije je prerano. Sretno..

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    26. Listopad 2022. 20:00

Beni12

Drage žene, moram da vam ispričam sta sam upravo napravila, dakle neki dan sam vidjela neku reklamu žena sa covid testom a tema trudnoća, i ja sada kuci uradim covid test sa urinom 😂😂😂 i nakon 2 minute pokažu se dvije crtice 😂😂😂 . A ja sam u iščekivanju mjesecnice trebala bi doći za 8 dana mada se nadam da neće 😂

Ja i? 😏

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• jele14
    14. Ožujak 2023. 14:33

Pozdrav svima..a sta kazette a test koji postane pozitivan nakon 20ak minuta??? Koje su sanse da je ispravan?

Garawa¤
    14. Ožujak 2023. 23:20

jele14

Pozdrav svima..a sta kazette a test koji postane pozitivan nakon 20ak minuta??? Koje su sanse da je ispravan?

Ako je clear blue  nikakve su. A i kod ostalih brendova je upitno. Najbolje ponoviti test i ocitati ga kako piše na uputama i poslije baciti. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• jele14
    20. Ožujak 2023. 12:58

🖤Garawa🖤

jele14

Ako je clear blue nikakve su. A i kod ostalih brendova je upitno. Najbolje ponoviti test i ocitati ga kako piše na uputama i poslije baciti.

Iipak je bio pozitivan.danas Sam potvrdila sa drugim testom. 

Garawa¤
    22. Ožujak 2023. 12:50

jele14

🖤Garawa🖤

jele14

Ako je clear blue nikakve su. A i kod ostalih brendova je upitno. Najbolje ponoviti test i ocitati ga kako piše na uputama i poslije baciti.

Iipak je bio pozitivan.danas Sam potvrdila sa drugim testom.

Super.  Čestitam. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Smijalicaa11
    03. Travanj 2023. 18:06

Pozdrav, nova sam ovdje, 10.3. Mi je započeo ciklus, imali smo 3 odnosa 18., 23. I 26.3. (Po mojoj racunici dva su bila u plodnim danima).. 28. Ujutro ono oko 3 u noci iz sna me probudila bol u desnom jsjniku i donjem dijelu leđa, trajala je bise od pol sata jer nisam mogla nikako zaspat. I od tad imam temp 37-37.4 tokom dana stalno varira, osjecaj topline u glavi, poprilicno osjetljive dojke te bol u donjem dijelu trbuha kao grcici da cu dobiti i u donjem dijelu leda. Ne curi mi nos ni nista, krv vadila zbog temp i sve savrseno nima upale, urin isto super.
    Pretpostavljam da je jos ramo za raditi test jer bi trebala dobiti tek oko nedjelje. Šta mislite jel se mozda ulovilo? 🤞🏼jel netko imao takvu situaciju s temp?

SAYuRI
    03. Travanj 2023. 20:06

Smijalicaa11

Pozdrav, nova sam ovdje, 10.3. Mi je započeo ciklus, imali smo 3 odnosa 18., 23. I 26.3. (Po mojoj racunici dva su bila u plodnim danima).. 28. Ujutro ono oko 3 u noci iz sna me probudila bol u desnom jsjniku i donjem dijelu leđa, trajala je bise od pol sata jer nisam mogla nikako zaspat. I od tad imam temp 37-37.4 tokom dana stalno varira, osjecaj topline u glavi, poprilicno osjetljive dojke te bol u donjem dijelu trbuha kao grcici da cu dobiti i u donjem dijelu leda. Ne curi mi nos ni nista, krv vadila zbog temp i sve savrseno nima upale, urin isto super.
    Pretpostavljam da je jos ramo za raditi test jer bi trebala dobiti tek oko nedjelje. Šta mislite jel se mozda ulovilo? 🤞🏼jel netko imao takvu situaciju s temp?

Evo samo da odem po magicnu kuglu pa cu ti reci jel se uhvatilo sta… 😏

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Mala2106
    04. Travanj 2023. 20:27

Pozdrav žemske! Decko i ja smo imali spolni odnos 2x gdje je S u mene 26.03. Zanja M 06.03, trajala 3 dana. Predvidena ovulacija 17.03. Trebala sam dobiti 31.03. E sad, da sam trudna, po meni apsolutno NE. 4 dana od kad mi kasni imam bolove u trbuhu tj vise nalik grcevima i znam.tu i tamo curit pa pomoslim da je stigla medutim nista. Danas sam napravila test i logicno negativan je. Medutim, saznala sam od jedna zenske da digitalni test moze pokazati lazno negativno i da bi se on trebao otvoriti. E sad, ja sam njega otvorila i nasla sam 2 trakice. Nova sam pa ne.znam staviti sliku pa cu vam opisati. Kedna trakica 2 crte, jedna jako plava druga skroz slabo, druga trakica jedna slaba crta. Nisam u strahu ni nista, ali me zanima sto vi mislite. Zadnja trudnoca mi je bila prije 4 mj u kojem sam imala spontani pa mi se sve ovo nekako vraca, imam mucnice ujutro, napuhana sam i donjem dijelu trbuha i bole me grudi. Ali opet kazem nema teoretske sanse da jesam. Hvala!

SAYuRI
    04. Travanj 2023. 22:34

Mala2106

Pozdrav žemske! Decko i ja smo imali spolni odnos 2x gdje je S u mene 26.03. Zanja M 06.03, trajala 3 dana. Predvidena ovulacija 17.03. Trebala sam dobiti 31.03. E sad, da sam trudna, po meni apsolutno NE. 4 dana od kad mi kasni imam bolove u trbuhu tj vise nalik grcevima i znam.tu i tamo curit pa pomoslim da je stigla medutim nista. Danas sam napravila test i logicno negativan je. Medutim, saznala sam od jedna zenske da digitalni test moze pokazati lazno negativno i da bi se on trebao otvoriti. E sad, ja sam njega otvorila i nasla sam 2 trakice. Nova sam pa ne.znam staviti sliku pa cu vam opisati. Kedna trakica 2 crte, jedna jako plava druga skroz slabo, druga trakica jedna slaba crta. Nisam u strahu ni nista, ali me zanima sto vi mislite. Zadnja trudnoca mi je bila prije 4 mj u kojem sam imala spontani pa mi se sve ovo nekako vraca, imam mucnice ujutro, napuhana sam i donjem dijelu trbuha i bole me grudi. Ali opet kazem nema teoretske sanse da jesam. Hvala!

Nisi trudna. Digitalac uvijek ima tako te linije na dvije trakice. 4 dana kasnjenja digitlac ne moze biti lazno negativan. 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani