Drage žene, moram da vam ispričam sta sam upravo napravila, dakle neki dan sam vidjela neku reklamu žena sa covid testom a tema trudnoća, i ja sada kuci uradim covid test sa urinom 😂😂😂 i nakon 2 minute pokažu se dvije crtice 😂😂😂 . A ja sam u iščekivanju mjesecnice trebala bi doći za 8 dana mada se nadam da neće 😂
Ja i? 😏
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Pozdrav svima..a sta kazette a test koji postane pozitivan nakon 20ak minuta??? Koje su sanse da je ispravan?
Ako je clear blue nikakve su. A i kod ostalih brendova je upitno. Najbolje ponoviti test i ocitati ga kako piše na uputama i poslije baciti.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav svima..a sta kazette a test koji postane pozitivan nakon 20ak minuta??? Koje su sanse da je ispravan?Ako je clear blue nikakve su. A i kod ostalih brendova je upitno. Najbolje ponoviti test i ocitati ga kako piše na uputama i poslije baciti.
Iipak je bio pozitivan.danas Sam potvrdila sa drugim testom.
Pozdrav svima..a sta kazette a test koji postane pozitivan nakon 20ak minuta??? Koje su sanse da je ispravan?Ako je clear blue nikakve su. A i kod ostalih brendova je upitno. Najbolje ponoviti test i ocitati ga kako piše na uputama i poslije baciti.Iipak je bio pozitivan.danas Sam potvrdila sa drugim testom.
Super. Čestitam.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav, nova sam ovdje, 10.3. Mi je započeo ciklus, imali smo 3 odnosa 18., 23. I 26.3. (Po mojoj racunici dva su bila u plodnim danima).. 28. Ujutro ono oko 3 u noci iz sna me probudila bol u desnom jsjniku i donjem dijelu leđa, trajala je bise od pol sata jer nisam mogla nikako zaspat. I od tad imam temp 37-37.4 tokom dana stalno varira, osjecaj topline u glavi, poprilicno osjetljive dojke te bol u donjem dijelu trbuha kao grcici da cu dobiti i u donjem dijelu leda. Ne curi mi nos ni nista, krv vadila zbog temp i sve savrseno nima upale, urin isto super.
Pretpostavljam da je jos ramo za raditi test jer bi trebala dobiti tek oko nedjelje. Šta mislite jel se mozda ulovilo? 🤞🏼jel netko imao takvu situaciju s temp?
Pozdrav, nova sam ovdje, 10.3. Mi je započeo ciklus, imali smo 3 odnosa 18., 23. I 26.3. (Po mojoj racunici dva su bila u plodnim danima).. 28. Ujutro ono oko 3 u noci iz sna me probudila bol u desnom jsjniku i donjem dijelu leđa, trajala je bise od pol sata jer nisam mogla nikako zaspat. I od tad imam temp 37-37.4 tokom dana stalno varira, osjecaj topline u glavi, poprilicno osjetljive dojke te bol u donjem dijelu trbuha kao grcici da cu dobiti i u donjem dijelu leda. Ne curi mi nos ni nista, krv vadila zbog temp i sve savrseno nima upale, urin isto super.
Pretpostavljam da je jos ramo za raditi test jer bi trebala dobiti tek oko nedjelje. Šta mislite jel se mozda ulovilo? 🤞🏼jel netko imao takvu situaciju s temp?
Evo samo da odem po magicnu kuglu pa cu ti reci jel se uhvatilo sta… 😏
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Pozdrav žemske! Decko i ja smo imali spolni odnos 2x gdje je S u mene 26.03. Zanja M 06.03, trajala 3 dana. Predvidena ovulacija 17.03. Trebala sam dobiti 31.03. E sad, da sam trudna, po meni apsolutno NE. 4 dana od kad mi kasni imam bolove u trbuhu tj vise nalik grcevima i znam.tu i tamo curit pa pomoslim da je stigla medutim nista. Danas sam napravila test i logicno negativan je. Medutim, saznala sam od jedna zenske da digitalni test moze pokazati lazno negativno i da bi se on trebao otvoriti. E sad, ja sam njega otvorila i nasla sam 2 trakice. Nova sam pa ne.znam staviti sliku pa cu vam opisati. Kedna trakica 2 crte, jedna jako plava druga skroz slabo, druga trakica jedna slaba crta. Nisam u strahu ni nista, ali me zanima sto vi mislite. Zadnja trudnoca mi je bila prije 4 mj u kojem sam imala spontani pa mi se sve ovo nekako vraca, imam mucnice ujutro, napuhana sam i donjem dijelu trbuha i bole me grudi. Ali opet kazem nema teoretske sanse da jesam. Hvala!
Pozdrav žemske! Decko i ja smo imali spolni odnos 2x gdje je S u mene 26.03. Zanja M 06.03, trajala 3 dana. Predvidena ovulacija 17.03. Trebala sam dobiti 31.03. E sad, da sam trudna, po meni apsolutno NE. 4 dana od kad mi kasni imam bolove u trbuhu tj vise nalik grcevima i znam.tu i tamo curit pa pomoslim da je stigla medutim nista. Danas sam napravila test i logicno negativan je. Medutim, saznala sam od jedna zenske da digitalni test moze pokazati lazno negativno i da bi se on trebao otvoriti. E sad, ja sam njega otvorila i nasla sam 2 trakice. Nova sam pa ne.znam staviti sliku pa cu vam opisati. Kedna trakica 2 crte, jedna jako plava druga skroz slabo, druga trakica jedna slaba crta. Nisam u strahu ni nista, ali me zanima sto vi mislite. Zadnja trudnoca mi je bila prije 4 mj u kojem sam imala spontani pa mi se sve ovo nekako vraca, imam mucnice ujutro, napuhana sam i donjem dijelu trbuha i bole me grudi. Ali opet kazem nema teoretske sanse da jesam. Hvala!
Nisi trudna. Digitalac uvijek ima tako te linije na dvije trakice. 4 dana kasnjenja digitlac ne moze biti lazno negativan.
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Pozdrav svima,
Nova sam ovdje i vec sada lagano luda.
MN i ja pokusavamo dobiti bebu. Zadnja m 5.3 ciklus 30 dana.
I sad zadnjih 10dana sve neki cudni simptomi… Mucnine, slabost odlazak na wc svakih 5 min, napravim test popodnevnim urinom dan prije ocekivane m i blago vidljiva druga crtica. Danas ujutro procurim bas kao prava m, napravim sad test i negativan je, radi li se tu o biokemijskoj ili ipak mozda ima nade da sam trudna, da je test pogrijesio..
Monik
Sortiraj odgovore
Najstariji