A dobro curee, pa nemojte me plašiti..nikada mi nije kasnila više od dan-dva...sada je nema već evo...6 dana i test je pozitivan...neću sad ni pomišljat da je sve bila varka...meni ni jedan mjesec nikad nije izostala :)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
A dobro curee, pa nemojte me plašiti..nikada mi nije kasnila više od dan-dva…sada je nema već evo…6 dana i test je pozitivan…neću sad ni pomišljat da je sve bila varka…meni ni jedan mjesec nikad nije izostala :)
ma ako ti je test pokazao pozitivno ne moraš brinuti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav,
drage moje nova sam ovdje. I moram s vama podijeliti svoje iskustvo kako bi mi bilo lakše izdržati još nekoliko dana...
Uglavnom, moj problem je ovaj:
U 5 mjesecu, 8 i u 11 prosle godine sam primjetila nešto. Dobila sam M 25 ili 26 dan ciklusa koji je inače 29-30. S obzirom da želimo bebu već dugo i ne pazimo se, ali smo i išli ako bude bude, jedino na što sam ja pazila je da zapišem kad smo imali odnose...i tako je ispalo da smo po mom kalendaru uspjeli pogoditi baš plodne dane u tim mjesecima. Sumnja se javila..
I tako smo ovaj mjesec svjesno i namjerno baš radili na bebi. Danas mi je 25 dan ciklusa.
Grčevi su tu kao i sva 3 puta do sada. Ali danas sam preuzela inicijativu i kupila test. Pokazale su mi se 2 Crte. Suze, smijeh... a sada strah. Znam da je moguće da sam i prošla 3 puta bila trudna ali da se nije primilo i toga me strah...
Sad mi je krivo što sam napravila test jer znam da je narednih 5-6 dana lutrija...
Naravno kod doktorice mogu tek 9.2. ...
mare
Pozdrav,
drage moje nova sam ovdje. I moram s vama podijeliti svoje iskustvo kako bi mi bilo lakše izdržati još nekoliko dana…
Uglavnom, moj problem je ovaj:
U 5 mjesecu, 8 i u 11 prosle godine sam primjetila nešto. Dobila sam M 25 ili 26 dan ciklusa koji je inače 29-30. S obzirom da želimo bebu već dugo i ne pazimo se, ali smo i išli ako bude bude, jedino na što sam ja pazila je da zapišem kad smo imali odnose…i tako je ispalo da smo po mom kalendaru uspjeli pogoditi baš plodne dane u tim mjesecima. Sumnja se javila..
I tako smo ovaj mjesec svjesno i namjerno baš radili na bebi. Danas mi je 25 dan ciklusa.
Grčevi su tu kao i sva 3 puta do sada. Ali danas sam preuzela inicijativu i kupila test. Pokazale su mi se 2 Crte. Suze, smijeh… a sada strah. Znam da je moguće da sam i prošla 3 puta bila trudna ali da se nije primilo i toga me strah…
Sad mi je krivo što sam napravila test jer znam da je narednih 5-6 dana lutrija…
Naravno kod doktorice mogu tek 9.2. …
Od srca ti zelim da bude uspjesna trudnoca! :)
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji