Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amrra
    18. Prosinac 2019. 13:16

Nova19

amrra

Nova19

amrra

Zdravo damice, nova sam tu 🤗
    Vec 6-i dan mi kasni menstruacija ali nemam nikakvih simptoma. Iskreno, nismo jos planirali bebicu ali za ovih par dana kasnjenja, sebe sam ubjedila da sam trudna jer uvijek mi je bila tacna mensttuacija, jednom se desilo da malo porani i tjt. Uglavnom, jutros odlucim da uradim test, na pocetku nisam vidjela drugu crtu ali nakon par minuta cinilo mi se sa ima skroz blijeda. Otisla sam po drugi test, clearblue(digitalni), i pokazao je minus.( od prvog testa nisam nista pila, znaci drugi sam uradila nakon 5 sati). Ipak mislim da bi digitalni pokazao da sam trudna jer on moze pokazati i prije mjesecnice. Sta Vi mislite?
    P.s. izvinite na dugom postu

Ako ti je digitalni pokazao minus onda malo vjerojatno da se radi o trudnoći, osim ako si prerano napravila test, ali ako ti kasni 6 dana trebalo bi pokazati plus.
    Najbolje ti je otići ginekologu da vidi o čemu se radi i da te pošalje na pretrage ukoliko ti M ne dođe… pozdrav

Hvala Vam na odgovoru. Otici cu ginekologu, naravno. Ali jutros me malo sve to zbunilo. Prvo jesam trudna, pa nisam haha Mada sam maloprije ponovo pogledala onaj test i ona crta se sada vidi. Ali eto dok ne odem ginekologiju, nisam sigurna. Mozda i dobijem do tada 😊

možeš ti odmah i ići vaditi Betu pa ćeš znati još prije nadam se da ćeš uskoro znati na čemu si

I ja se nadam. Hvala Vam ❤

MaRe
    18. Prosinac 2019. 13:19

maska

Mjesečnica kasnila, test pozitivan, dvije jako izrazene crtice koje su se pojavile odmah, nisam ništa morala ni cekat. U ponedjeljak naručena. Ali, sad gledam taj test i crtice su još uvijek jako tamne iako je prošlo 7-8 dana od testiranja.. Je li to ok?🙃

Čestitam..meni i nakon 9 mjeseci su crtice tamne ;) Koristila sam plavi i rozi stapic da imam za uokvirit ovisno o spolu 😊

• tonka12394
    22. Prosinac 2019. 02:10

Pozdrav 
    Imam neredoviti ciklus,nikad mi mjesečnica ne dođe na vrijeme,ili je kašnjenje ili je uranjeno ,to je uvjek bilo najviše razlika 14 dana ,međutim sada je prošlo vise od toga od posljednje menstuacije,tako da sam napravila test 

22. Prosinac 2019. 15:49

Pozdrav svima!

[ul]
    [li]Moja situacija je iduca: zadnja M, 02.-07.11.2019. , odnosi 21,22,24.11. Menstruacija nije dosla 02.12., a 11.12 sam napravila 2 testa i oba su bila pozitivna!Stvar je iduca, prije zadnje mjesecnice kasnila mi je 16 dana i nakon toga sam imala krvarenje, gin nije vidjela nista na ultrazvuku te je rekla da je radi stresa, ali ako se opet ponovi da ce mi dati hormonsku terapiju. Ovaj mjesec su bili plusici na testovima. Sad me zanima ima li ko iskustva sa slicnom situacijom, negdje sam procitala da testovi mogu biti lazno pozitivni ako imam hormonski poremecaj, da to zna utjecati na test. S druge strane imam nabrekle i bolne grudi, i sve do sada sam imala jake bolove u predjelu jajnika (gin je rekla da se zametak namjesta). Narucena sam na pregled tek 02.01. a ne mogu docekati pa zelim čuti vasa misljenja i iskustva koja jako cijenim!!!!!! Hvaaaaalaaaaa https://ibb.co/zZ23CcV [ibb.co] [/li]
    [/ul]

MalaD
    25. Prosinac 2019. 19:11

LeNoR1

Nisam, radila sam u popodnevni satima no sutra ujutro ću ponoviti

Hej, i kako jesi li ponovila test? Je li bio pozitivan ili? 

klupko_srece
    25. Prosinac 2019. 20:31

Malazg

Sretan Božić🎄 da se javim. Jučer obavila 1 pregled…. Za sad sve ok. Vidi se žumanjčana… Ima koga da je u fazi u kojoj sam ja

klupko_srece
    26. Prosinac 2019. 15:43

Vidi se žumanjčana, dobila sam folnu kiselinu za piti, manja je trudnoća očito je ovulacija bila kasnije.... Za sad ok 

Marija1207
    26. Prosinac 2019. 16:05

Poštovane nova sam imam jedno pitanje ako se ikome dogodilo.
    Zadnja menstruacija mi je bila 29.11 a (ne)ocekivana je tribala biti danas 26og i dosla je. Bilo je dosta nezasticenih odnosa zbog toga sto radimo 5 mjeseci na bebi ali bezuspjesno. Previse sam bila nestrpljiva pa sam napravila 2 testa s popodnevnim urinom,23.12 i 24.12 i vidia se plus blijedaaa crta ali vidilo se na oba. Jeli moguce da se desila biokemijska trudnoca? 😢😢😢😢

Nova19
    26. Prosinac 2019. 16:18

Marija1207

Poštovane nova sam imam jedno pitanje ako se ikome dogodilo.
    Zadnja menstruacija mi je bila 29.11 a (ne)ocekivana je tribala biti danas 26og i dosla je. Bilo je dosta nezasticenih odnosa zbog toga sto radimo 5 mjeseci na bebi ali bezuspjesno. Previse sam bila nestrpljiva pa sam napravila 2 testa s popodnevnim urinom,23.12 i 24.12 i vidia se plus blijedaaa crta ali vidilo se na oba. Jeli moguce da se desila biokemijska trudnoca? 😢😢😢😢

Ako si imala blijede crtice i ipak došla M, nažalost da, radi se o biokemijskoj... sretno da uskoro ugledaš pravi plusić 💙

klupko_srece
    28. Prosinac 2019. 14:15

Meni je dabas 5+5 bila sam  sa 5+1. Kontrola za 4 tj. 20.1.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.