Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    12. Prosinac 2019. 00:48

Dunja, to ti je to, trudna si! Čestitam ❤️! Želim ti sretni i urednu trudnoću! Pridruži nam se u ljetnim bebama 😉

Curka je ❤

Andeo cuvar
    12. Prosinac 2019. 04:53

Prvi put pisem ovdje zanima me dal je ovo pozitivan test ?

Andeo cuvar
    12. Prosinac 2019. 04:54

silvana11

Prvi put pisem ovdje zanima me dal je ovo pozitivan test ?

• dunja10
    12. Prosinac 2019. 07:09

Hvala puno Alisa od srca..... pridružiću se naravno,samo malo da se povratim od pozitivnog soka

• nicky13
    12. Prosinac 2019. 13:42

Pozdrav cure :)
    Moj dragi i ja radimo na bebi već par mjeseci, ali nikako da nam dođe. S obzirom da mi kasni 4 dana i jedini simptomi koji su se danas pojavili su povremeno osjećanje desne strane jajnika i malo bijelog iscjedka odlučila sam se jučer napraviti test koji je meni onako malo zbunjujući. Što vi mislite da li je ovo pozitivno ili negativno? 😊

• nicky13
    12. Prosinac 2019. 13:48

https://ibb.co/mJcpxP4

Fluffy
    12. Prosinac 2019. 14:20

Meni izgleda ko plusic 🙂 

• Jo123
    12. Prosinac 2019. 15:44

Pozz nova sam 
    Zanima me da li se nekome desilo ili da je upućen u mogućnosti 
    Odnos (do kraja) 4 dana prije očekivane menge
    Sada kasni 8 dan 
    Ne znam da li je rano za test s obzirom da je prošlo tek 12 dana 
    Molim savjet, pomoć 🤗🤗

Nova19
    12. Prosinac 2019. 15:49

Nicky cestitam, to je pozitivan test!!!
    Dunja i meni izgleda kao da se nesto nazire ali jaaako slabo, ponovi test za 2 dana da vidis da je tamnija crtica, cestitam!!!

• Nadja012
    14. Prosinac 2019. 19:00

Cure jedno pitanje da li je po vama ovaj test pozitivan. S tim da je slikano nakon neka 2 sata ova tanka crta je bila deblja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.