Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nadja012
    14. Prosinac 2019. 19:21

Na žalost ne mogu sliku učitati

klupko_srece
    14. Prosinac 2019. 19:35

Druga crtica mi se pojavila nakon 3 min... Da li je nužno da se odmah pojavi? 

ναℓєитιиα
    14. Prosinac 2019. 20:08

Nadja012

Na žalost ne mogu sliku učitati

Idi na ibb.co i tamo upload sliku kopiraj link i tu zalijepi

Malazg

Druga crtica mi se pojavila nakon 3 min… Da li je nužno da se odmah pojavi?

klupko_srece
    14. Prosinac 2019. 20:16

Piše nakon, 5 minuta.... 😊 Moram pitati, trebam potvrdu da ne sanjam🤭 u 5 mj sam bila na kiretaži.nemam poima kad men. Trebam dobiti. Nakon kiretaže dolazila svaka 33, 33,35 dana,  zadnji cikus stigao nakon, 45 dana (uzrko puknuće ciste) gin, je rekao sve ok, doći će men. I došla je..... Ciklusi poremečeni, kupila trakice za pračenje, poslije kiretaže izbacila gluten, gazirano, slatko, grickalice.... Ma ludo.... Sudjelovala sam tu u zimskim bebama... Da je sve bilo ok termin bi mi bio sada 24.12. Sad se opet nadamo😊😊😊

ναℓєитιиα
    14. Prosinac 2019. 20:20

Malazg

Piše nakon, 5 minuta…. 😊 Moram pitati, trebam potvrdu da ne sanjam🤭 u 5 mj sam bila na kiretaži.nemam poima kad men. Trebam dobiti. Nakon kiretaže dolazila svaka 33, 33,35 dana, zadnji cikus stigao nakon, 45 dana (uzrko puknuće ciste) gin, je rekao sve ok, doći će men. I došla je….. Ciklusi poremečeni, kupila trakice za pračenje, poslije kiretaže izbacila gluten, gazirano, slatko, grickalice…. Ma ludo…. Sudjelovala sam tu u zimskim bebama… Da je sve bilo ok termin bi mi bio sada 24.12. Sad se opet nadamo😊😊😊

Znaci crtica se pojavila i prije 😊 
    Onda je test pozitivaan, cestitam 🙏
    Joj zao mi je, mogu mislit da je to sad i strah vec pa ne mozes vise ni vjerovat ni onom cemu vidis 😏
    Drzim fige da sada bude sve uredu, odi na pregled i javi se, nadam se sa lijepim vijestima 😊

klupko_srece
    14. Prosinac 2019. 20:54

Hvala ti draga. Evo nemam poima dali mens kasni ili ne kad se sve poremetilo. Strah je veliki, nadam se da bude sve ok

Fluffy
    14. Prosinac 2019. 21:17

Mala, meni ista stvar...kiretaza u 5.mj, termin je trebao biti 24.12. . Sad sam na 8+4. Nadam se da ces se i ti uskoro pridruziti 😊😀

klupko_srece
    14. Prosinac 2019. 22:12

I ja se nadam. Čini mi se nestvarno  da su dvije crte. A u čet sam radila test i danas, danas tamnije. Joooooj nadam se da bude sve ok i da budemo razmjenjivale iskustva. Imam 30 godina i ovo mi je prva trudnoća

Fluffy
    14. Prosinac 2019. 22:34

I meni isto...ja imam 27. Saljem vibrice da bude sve ok.  Svakako se naruci u ginekologa za pregled 😊

• maska
    15. Prosinac 2019. 04:43

Mjesečnica kasnila, test pozitivan, dvije jako izrazene crtice koje su se pojavile odmah, nisam ništa morala ni cekat. U ponedjeljak naručena. Ali, sad gledam taj test i crtice su još uvijek jako tamne iako je prošlo 7-8 dana od testiranja.. Je li to ok?🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.