Druga crtica mi se pojavila nakon 3 min... Da li je nužno da se odmah pojavi?
Na žalost ne mogu sliku učitati
Idi na ibb.co i tamo upload sliku kopiraj link i tu zalijepi
Druga crtica mi se pojavila nakon 3 min… Da li je nužno da se odmah pojavi?
Piše nakon, 5 minuta.... 😊 Moram pitati, trebam potvrdu da ne sanjam🤭 u 5 mj sam bila na kiretaži.nemam poima kad men. Trebam dobiti. Nakon kiretaže dolazila svaka 33, 33,35 dana, zadnji cikus stigao nakon, 45 dana (uzrko puknuće ciste) gin, je rekao sve ok, doći će men. I došla je..... Ciklusi poremečeni, kupila trakice za pračenje, poslije kiretaže izbacila gluten, gazirano, slatko, grickalice.... Ma ludo.... Sudjelovala sam tu u zimskim bebama... Da je sve bilo ok termin bi mi bio sada 24.12. Sad se opet nadamo😊😊😊
Piše nakon, 5 minuta…. 😊 Moram pitati, trebam potvrdu da ne sanjam🤭 u 5 mj sam bila na kiretaži.nemam poima kad men. Trebam dobiti. Nakon kiretaže dolazila svaka 33, 33,35 dana, zadnji cikus stigao nakon, 45 dana (uzrko puknuće ciste) gin, je rekao sve ok, doći će men. I došla je….. Ciklusi poremečeni, kupila trakice za pračenje, poslije kiretaže izbacila gluten, gazirano, slatko, grickalice…. Ma ludo…. Sudjelovala sam tu u zimskim bebama… Da je sve bilo ok termin bi mi bio sada 24.12. Sad se opet nadamo😊😊😊
Znaci crtica se pojavila i prije 😊
Onda je test pozitivaan, cestitam 🙏
Joj zao mi je, mogu mislit da je to sad i strah vec pa ne mozes vise ni vjerovat ni onom cemu vidis 😏
Drzim fige da sada bude sve uredu, odi na pregled i javi se, nadam se sa lijepim vijestima 😊
Hvala ti draga. Evo nemam poima dali mens kasni ili ne kad se sve poremetilo. Strah je veliki, nadam se da bude sve ok
Mala, meni ista stvar...kiretaza u 5.mj, termin je trebao biti 24.12. . Sad sam na 8+4. Nadam se da ces se i ti uskoro pridruziti 😊😀
I ja se nadam. Čini mi se nestvarno da su dvije crte. A u čet sam radila test i danas, danas tamnije. Joooooj nadam se da bude sve ok i da budemo razmjenjivale iskustva. Imam 30 godina i ovo mi je prva trudnoća
I meni isto...ja imam 27. Saljem vibrice da bude sve ok. Svakako se naruci u ginekologa za pregled 😊
Mjesečnica kasnila, test pozitivan, dvije jako izrazene crtice koje su se pojavile odmah, nisam ništa morala ni cekat. U ponedjeljak naručena. Ali, sad gledam taj test i crtice su još uvijek jako tamne iako je prošlo 7-8 dana od testiranja.. Je li to ok?🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji